Arama sonuçları: *

• Users: RTX.
  • Order by date
  1. RTX.

Yardım VDSL Sync Hızı Kilitli – Sistemsel Sorun

Selam arkadaşlar, İzmir’de VDSL hattım var. Attainable hızım 73 Mbps ama TurkNet abonesiyim ve sync hızım 51/15 Mbps’te kilitli. Modem değerlerim stabil, kopma yok. Modem: Tenda V12 Sync: 51.199 kbps / Up 15.358 kbps Attainable: 73.212 kbps / Up 23.177 kbps SNR: 13.4 / 10.9 dB Hat...
  2. RTX.

AOC CU34G4Z mi yoksa Samsung G65B 32" mi?

amazon üzerinden ürünü alacaktım stok kalmamış :D
  3. RTX.

VA panel olmasından biraz çekincem var; bir de ghosting gibi bir sorun yaşadın mı, senin kullandığın model hangisiydi?
  4. RTX.

Setuplarda görüyorum ve aşırı hoşuma gidiyor. Görmüşken alasım var ama daha önce hiç AOC monitör kullanmadım, o yüzden kararsız kaldım.
  5. RTX.

Merhaba, Technopat YouTube kanalında AOC GAMING CU34G4Z incelemesini izledim, oldukça hoşuma gitti. Yine de emin olmak için foruma danışmak istedim: bu monitör nasıldır, yoksa Samsung G65B 32" almak mı daha mantıklı olur? Bütçem 18.000 TL. 💻 Sistemim: Ekran Kartı: RTX 4080 Super İşlemci: AMD...
  6. RTX.

AMD EKRAN KARTI SAKIN ALMAYIN

ne güzel açıklamış üstad
  7. RTX.

4k monitör önerisi plss

https://www.ciceksepeti.com/asus-rog-strix-xg27ucg-27-inc-320hz-oc-1ms-4k-full-hd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor-kcm20760734?v=1.97.2
  8. RTX.

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Keşke foto atsaydın bizde görseydik 😡👊🏻
  9. RTX.

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥Samsung Odyssey OLED G8 27" 0.03 ms 4K Pivot 240 Hz 30.897TL

Samsung G80D kullanıyorum. Metin netliği konusunda sorun yaşıyorum, renkler soluk görünüyor ve bazen anlık siyah ekran sorunları oluyor. Bu sebeplerle iade etmeyi düşünüyorum. Sizce bu modelden geçiş yapmaya değer mi? Alternatif olarak MSI 27URF modelini almak mantıklı olur mu?
  10. RTX.

Yardım Lian Li Galahad II Trinity Performance vs LCD SL-Infinity – Hangisi Alınmalı?

Lian Li Galahad II Trinity Performance 360mm modelinin fiyatını çok uygun görünce sipariş verdim. Aslında kafamdaki ürün, Lian Li Galahad II LCD SL-Infinity modeliydi. Ancak internette bazı kullanıcı yorumlarında, bu serinin kronik sorunlar yaşadığını ve çok kez bozulduğunu okudum. Bu doğru mu...
  11. RTX.

Alın Size DLSS Dediğiniz Olay:

Dlss 4de sorun yok 😡👊🏻
  12. RTX.

Yardım Ekran Kartımın RGB si çalışmıyor

revo uninstaller ile silip yükle tekrardan
  13. RTX.

5070ti rgb/argb değiştirme

armoury crate indir
  14. RTX.

Yardım Temu bu ürünler gümrükten geçer mi

Merhabalar, ben 5 tane kasa fanı alacağım. Gümrükten geçer mi?
  15. RTX.

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Başıma Bir şey Gelirse Sorumlusu GOGLE PALY STOREDİR BİLGİNİZe
  16. RTX.

Yardım Ekran kartı yerine işlemciye bağlı yardım???

bios ekranından iGPU kapatması gerekir anakart modelini aratıp igpu nasıl kapatılır öğrenebilir
  17. RTX.

Her oyunda istinasız drop giriyor

soğutucunun altındaki plastiği çıkardın demi
  18. RTX.

RX 6800 16 GB vs RTX 3080 10GB

DLSS KULLAN 😡👊
  19. RTX.

GALAX KODU NEREDEN BULURUM?

[email protected] faturanın pdf gönder maks 2 hafta içinde oyun kodunu verirler
Geri