Arama sonuçları: *

1. Twisted Fed

🔥İndirim Detroit: Become Human 28,40 TL !

Oyunda optimizasyon sorunu var sistem iyi olsa bile kasıyor
  2. Twisted Fed

Yardım IT serisinde ilk olarak welcome to derry izlesem olayları kaçırırmıyım

dizi zaten öncesini bu işin başlangıcını anlatıyor nasıl bozuyor sırayı
  3. Twisted Fed

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

RPG severim ama bu tam ne tarz, DMC gibi mi daha çok diyaloglu mu
  4. Twisted Fed

🔥İndirim Kingdom Come: Deliverance Xbox Storeda 50TL !!

Muhtemelen fiyat hatası var, bu tür oyunları sevenler alıp oynayabilir. Kingdom Come: Deliverance 50TL
  5. Twisted Fed

Mavi Ekran Fps drop ve hoparlörden gelen ses sorunu

Videodaki sorunu yaşayan oldu mu çözümü nedir? bileşenler amd r5 7500f işlemci sapphira gre 7900 ekran kartı 32gb 6000mhz gskill Ram 2tb ssd Lianli mini itx kasa Thermalright Axp90 cpu soğutucu Asus loki 750 watt sfx psu Uzun zamandır hikayeli oyun oynamıyordum, geçenlerde çocukla oynayalım...
  6. Twisted Fed

🔥İndirim World kart Steam ve Apple-Microsoft 300 TL indirim Şubat - Mart YENİLENDİ (KİŞİYE ÖZEL)

xbox.com.tr üzerinden oyun alsak sayıyor mı microsoft?
  7. Twisted Fed

Yardım İdefix Sipariş İptali Hakkında (Yardım)

iade farklı bir şey, teslim almamak farklı bir şey. sen teslim almazsan şubede bekler diyorum. teslim aldı gösterip iade koduyla geri gönderirsen işlem hızlı ilerler diyorum ben başıma da geldi bu durum. yurtiçi kargo 5 gün şubede bekletmişti
  8. Twisted Fed

Yardım İdefix Sipariş İptali Hakkında (Yardım)

Teslim almazsa şubede 3 veya 5 gün bekliyor sonra geri gidiyor bu şekilde daha çok vakit kaybeder
  9. Twisted Fed

🔥İndirim Spigen 22.5W 10000MAH alüminyum powerbank + 1M kablo + taşıma çantası 499TL

Ben aldım bunu şimdi böyle yazıp beni korkutma :D
  10. Twisted Fed

🔥İndirim NKolay ilk alışveriş 1000 tl kampanyası 🔥

N kolay karttaki parayı direk çekebiliyoruz ama harcama yaptığım hb cüzdandanki para orda duruyor hala 1763727820 Hesap derken ibana çekmekten bahsediyor nkolay zaten o şekilde çekme yapmadım ben nasysın üzerinden attım o nkolayı bağlamaz
  11. Twisted Fed

ben dün işlem yapmıştım bugün 9da geldi para naysla çektim. hbdeki parayı da bir şekilde harcarım artık :D
  12. Twisted Fed

Bana iban falan vermedi hesap onaylandı diye sms geldi uygulamaya girince iban vs görünüyordu direk
  13. Twisted Fed

ben üye oldum hepsiburadadan 1000tl harcama yaptım iptal edip cüzdana çektim hb kısmındaki parayı. nkolaya ne kadar sürede yatıyor 1000tl
  14. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! HONOR 400 5G 256 GB 12 GB Ram 18.999 TL KOOOOOOOOOŞŞ 🔥

12/256 eklemeyi denediğimde 8gb olan sepete ekleniyor.
  15. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! Gamesir Nova Lite 13.60 Dolar

belki bir uygulaması vardır diye dedim. razer mouse var ordan şarj durumuna bakıp taktığım oluyor veya kablolu kullanıyordum ama joysticte koltukta uzanarak tvden oynayınca kablo pek mümkün olmuyor. kırmızı yanıp sönünce save alırız artık oyunlarda :D
  16. Twisted Fed

Benimki bugün geldi. Bunun pil olayı yokmuş xbox gibi. Şarj olayı hoşuma gitti, şarj göstergesini nasıl görebiliriz bilen var mı?
  17. Twisted Fed

bana da 230tl vergi çıkmış. gümrükten geçmiş bir sonraki teslim birimine gidecek
  18. Twisted Fed

Bende de china post. 4px mi yazması lazımdı orda
Geri