Arama sonuçları: *

1. Twisted Fed

2. El ekran kartında bu derecele normal mi

garantisi varsa exaya gönder bakım yapsınlar. macun kurumuş sanırım fanlar yüksek çalışıyor. memory sıcaklıkları görünmüyor burda onlar kaç derece
  2. Twisted Fed

🔥İndirim Vento VG07F RGB Kasa 1300 TL (Nays + Bidaha kupon ile 1100 TL)

bu kasa argb rainbow olarak geçiyor galiba. sabit olarak yanıyor fan ışıkları.
  3. Twisted Fed

🔥İndirim Asus X515-EJ4322 Intel Core i3 8GB 256GB SSD Freedos 15.6" 9.999₺🔥

pişmanlığın nedir? silkroad çarları bota koymak için bu tip bişey bakıyorum
  4. Twisted Fed

Çözüldü✓ MSI X670E TOMAHAWK CPU DRAM IŞIGI SÖNMUYOR

cpu pinlerinde eğilme/bükülme olmuş olabilir kontrol ettin mi?
  5. Twisted Fed

Yardım 5600x 3080Ti dar boğaz yapar mı?

Anladım, o zaman cpu yetersiz kalıyor gpuyu da besleyemiyor o bahsettiğiniz oyunlarda. Olabilir
  6. Twisted Fed

Yardım 5600x 3080Ti dar boğaz yapar mı?

İşlemci odaklı oyunlarda neden darboğaz yapsın? Darboğaz cpunun gpuyu yeterli şekilde besleyememesinden dolayı olur hocam. @ANtiQ08 2k da darboğaz olsa bile hissetmezsin ama 1080pde hissedilir şekilde drop olur
  7. Twisted Fed

rx7900 mü? 4070 süper mi?

Benim sistemde MSİ B650-S anakart var ramler gskill trident z neo ne geç açılma ne de hata aldım. Anakartın uyumlu ramler kısmındaki koda göre almıştım ramleri. Ekran kartım da Sapphire RX 7900GRE ben oldukça memnunum hocam. Fiyatları aynı olsaydı ben de 4070Super alırdım ama ben alırken de...
  8. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! CORSAIR RM750e 80+ Gold PCIe 5.0 Güç Kaynağı Sepette 3.322 TL 🔥🔥

Bunu kullanıyorum vatandan 3250TLye almştım. ATX 3.0 desteğini ek kabloyla sağlıyor yani desteği mevcut. Full modüler. Hiç ses çıkmıyor psudan 7900GRE ve 7500Fli sistemde kullanıyorum
  9. Twisted Fed

🔥İndirim PERFORMAX 360MM ARGB PWM SIVI SOĞUTMA 1.939TL

:D sen alma kardeşim. Fikrin yok yorum yapıyorsun burda. Riske girmene gerek yok aç youtube incelemelerine bak ID Cooling markasının benzer modelinin incelemeleri de olur. Öyle ezbere çamur atmaya gerek yok. Gidip msi asus marka alın siz.
  10. Twisted Fed

🔥İndirim PERFORMAX 360MM ARGB PWM SIVI SOĞUTMA 1.939TL

Boş yapmış o sıvı sızdırıyor diyen.
  11. Twisted Fed

5g iptv mi korner iptv mi

kk ile alınabilecek güvenilir ip tv var mıdır?
  12. Twisted Fed

🚨Mehmet Yılmaz'a Acil Ulaşmam Lazım Çok Acil 🚨

Verin arkadaşa ilgisini
  13. Twisted Fed

7900Gre R5 7500f sisteme yardim edebilecek varmı

ddr5 am5 sistemlerde anakart ram seçiyor mavi ekran hatası falan alabilirsin. anakartın uyumlu bellek kısmından ramlerin kodunu arat çıkarsa al çıkmazsa alma ordaki kodlara sahip ram almaya çalış
  14. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! Fatih 4 lü boyama seti 125 TL

teşekkürler 3 yaşındaki kızım için aldım fiyatı gayet uygunmuş
  15. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

benimkisi 6 ağustos tarihli kurye üzerinde diye not çıkıyor sorgulama yapınca
  16. Twisted Fed

❌İndirim Bitti! Taahhütü olmayan kaçırmasın(Turkcell paket)

kurye kaç günde teslim etti
  17. Twisted Fed

Yurtdışı Alışveriş Sınırı 30€'ya düşürüldü

onlar tek kolide gelmiyor mu
  18. Twisted Fed

Yurtdışı Alışveriş Sınırı 30€'ya düşürüldü

Parça halinde 30€ diye biliyorum ama aylık sipariş adet sınırı da vardı. 1722930757 adedi 45€ civarından bahsediyor hocam arkadaş o yüzden geçmez dedim ben
Top Bottom