Arama sonuçları: *

1. Mert Camran

Rx 7900 xt pulse ekran kartı alınır mı

Alınır bence F/P kart.
  2. Mert Camran

Aula f75 Geldiiii 🔥🔥

güle güle kullan benim aula f75'de yolda :D
  3. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Hocam genelde PCI-E kartlar öneriliyor ama USB'lerde iyiymiş şimdi attıklarınıza bakıyorum da çoğu kişi memnun neredeyse.
  4. Mert Camran

Wi-Fi adaptör önerisi

Adaptör önerisi istiyorum beyler. USB Wi-Fi'de olur fark etmez ama sağlam olsun.
  5. Mert Camran

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

Güle güle kullan M.2 SSD'ni :peepokalp:
  6. Mert Camran

SSD aldım ama yeni basit birim yapamıyorum

Hocam biliyorsun bu işleri benim sorunu da senin sayende çözmüştüm. Günaydın bu arada :)
  7. Mert Camran

🔥İndirim GSKILL RipjawsV 8GB 3200MHz DDR4 CL16 Ram 549 LİRA 🔥

G.SKILL yine konuşturmuş :love:
  8. Mert Camran

PCI-E Wifi anakarta nasıl takılır?

Arkadaşlar MSI PRO X870-P anakartıma TPLINK TX3000E almayı düşünüyorum da modemin arkası böyle fotoğraf'da olduğu gibi kasa içininde fotoğrafı var daha detaylı olsun diye iki türlü koydum fotoğrafları. TP LINK TX3000E aldığımda ekran kartının altında ki PCI_E4 girişine takıcam diğer kabloyu...
  9. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

baktığım zaman güncel görünüyor ama Kablosuz wi-fi özelliğini aktif hale getiremiyorum + Wi-Fi simgesi görünmüyor şaka gibi . :D
  10. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

hangi sürücülere hocam
  11. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

Hayır zaten MSI PRO X870-P Anakartın yanında Wi-Fİ Aparatı gönderildi sorunsuz bir şekilde kullanıyodum fakat format attıktan sonra Wi-Fi simgesini göremiyorum fotoğrafta göründüğü gibi mecbur kablolu bağlanabiliyorum şuan ne yapmalıyım ?
  12. Mert Camran

Kablosuz wifi anakart

Arkadaşlar PC'ye format attım fakat kablosuz internete bağlanamadım daha doğrusu Wi-Fi simgesi bile görünmüyor görünmediği için bende kablolu bağlanabildim internete nasıl düzeltebilirim bu durumu ? Anakartım MSI PRO X870-P
  13. Mert Camran

Çözüldü✓ SON KARARIMI VERECEM HANGİSİ?

Hocam yanlış söylemek istemiyorum ama kendi duyduğum ve bildiğim kadarıyla stok fanıyla birlikte göndermiyolar ayrı bir fan alıyosun diye biliyorum.
  14. Mert Camran

En iyi karar olmuş güle güle kullan.
  15. Mert Camran

Hangisi daha çok içine sindiyse o işlemciyi al arkana yaslan keyifine bak en iyisi :)
  16. Mert Camran

🔥İndirim AULA f75 STOK GELDİ SADECE BEYAZ

Ben aldım bu sabah hemen kaptım :peepokalp:
  17. Mert Camran

Çözüldü✓ Kablosuz Klavye Önerisi

Güle güle kullan :peepokalp:
  18. Mert Camran

Sanada hayırlı olsun şimdiden güle güle kullanalım ikimizde :D
  19. Mert Camran

El feneri + Aula F75+Kablo yönetim bandı Bu 3 tanesi 1090 Liraya geldi çok iyi.
Top Bottom