Arama sonuçları: *

1. T

🔥İndirim Varta Şarj cihazı + 4 adet 2100mah AA Şarj Edilebilir Pil 881 TL

I-Gen markasına göz atabilirsiniz hem çok araştırdım hem de pro ve normal pillerini pil şarj aletini aktif kullanıyorum çok memnunum.
  2. T

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sizin leviathan v2 x kararsızlığınızı hissedip zaman vermiş amazon :ROFLMAO::ROFLMAO: umarım sorun çıkmaz
  3. T

Valla 1300TL olmasından kaynaklı hem denemelik hem de hediyelik aldım çok kaliteli çıkarsa bir anda evladiyelik olabilir 😁 Herhalde cumartesi elimde olucak geldiğinde indirimler devam ediyor olursa hemen yorumlarımı yazarım ihtiyacı olan alır
  4. T

https://www.amazon.com.tr/dp/B09J18W7G6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Siz de benim gibi yeni bir şeyler denemeyi seviyorsunuz o halde benim yeni deneyim bu. Arada stoğa giriyor 1300tlye yeni gibi olarak aldım 3000tl lik bir performans bekliyor muyum hayır ancak 1300tlye harikalar...
  5. T

İlk bimden bluetooth hoparlör aldığımda çok mutluydum hocam en iyisi cahillik nasıl oluyorsa bluetooth hoparlörün bile sonu yok :ROFLMAO:
  6. T

Şu görüntü bana neden 100cmlik bazuka gibi grundig soundbar aldığımı tekrar sorgulattı ankerle mutluydum sanki :ROFLMAO: Yakışıklı alet
  7. T

Tüm samsung ekosistemine sahip olmamdan da dolayı bu ürüne inanılmaz yükselmiştim ben de ama pek güzel yorumlar göremedim araştırıp almanızı öneririm
  8. T

Hocam aslında ben de sizin gibi en çok bilinen tercih edilen en azından ulaşılabilen bir marka olduğu için jbl örneğini verdim. E tabii ki imkan önemli ben motion plusu her yerde canını çıkara çıkara kullanıyordum pcde tvde dışarda her yerde :ROFLMAO: . O yüzden tercih meselesi oluyor biraz bir...
  9. T

Hocam sizin de deneyimleriniz elbette çok önemli ancak ben arkadaşımın jbl charge 5 cihazıyla kıyasladım ve biliyorsunuzdur kendisi 2 kat daha pahalı ve 40w olan bir model bass harici aralarında fark yoktu hatta stereo olmasından kaynaklı olabilir anker daha güzel bir deneyim sağladı bana. Bass...
  10. T

Karşılaştırılmaması gereken ürünler soundcore motion plus 10 belki 15 gömlek üst bir cihaz e tabii ki oyun olarak bakılmadığında motion plus u hiç pcye bağlayıp oyun oynamadım ancak şarkı vs için canavar bir model
  11. T

Ya zaten ürün sonunda x ibaresi her şeyi anlatıyor razer set yapan adam chroma ürün istediğinde tercih edebileceği ucuz bişi yapalım demişler ortaya çıkmış fiyatlandırma razer fiyatlandırması klasik f/p gözüyle bakmamak lazım masada dekor gözüyle bakmak lazım pc üzerinden ledlerin...
  12. T

Yani bilgisayar type c portundan o gücü alabildiğini varsaydım :ROFLMAO:
  13. T

O direkt imkansız 13 amper type c kablosu bile yok 13 amper için bildiğimiz duylara taktığımız veya prize taktığımız o kalın bakır kablolardan gerekli 16 awg falan yani
  14. T

Bu konuda benim tek merak ettiğim ürün 20w olduğunu iddia ediyor diyelim e sadece type c üzerinden güç alıyor ve pc portları 5v ile çalışıyor yani iddiası yanında gelen kablonun 4 amper çekebildiği ve üstüne üstlük tüm type c portuna sahip pcler bu 20wlık gücü sağlayabildiği yönünde mi ben usb...
  15. T

Aux yok usb ve bluetooth ile bağlanıyor bass rezalet tizler ortalama yüksek ses beklenmemeli oyunlar için ideal şarkı dinlemek için yetersiz malzeme kalitesi yüksek ışıklandırma kaliteli kısa özet
  16. T

Vallahi fiyat performans olarak yıldızım razerla asla barışmadı ha tabi 1999tlye barracuda x satıldı geçen sene belki hatırlarsınız onu alan şanslı insanlardan birisiyim 2000tlye rakipsiz tabi :ROFLMAO: böyle indirim falan olunca o zaman içine siniyor umarım senin de hoşuna gider güle güle kullan
  17. T

Hocam o leviathan v2 olmasın çünkü ürünün normal fiyatı 4500 civarı kasımda da 3k civarı olur yani yine çok iyi fiyatta 8500 diyince şok oldum (HATLAR KARIŞMIŞ :ROFLMAO: ben soundbara yazdınız sandım.)
  18. T

Siz iptal etmeyin bana haviti 500den satın nasıl plan :ROFLMAO: :ROFLMAO:
  19. T

Hocam bilmiyorum ben sadece ürünü denedim ve onlara göre yorum yaptım. Ancak 65w olamaz çünkü 5 volttan 13 amper güç çekmemiz gerekiyor tek type c portundan buda usb 3 veya ortalama bir type c portundan mümkün değil 20w bile sınırlarda zaten dediğim gibi dahili bataryalı 20w denen bluetooth...
  20. T

500 600tl mi :ROFLMAO::ROFLMAO: razer kalk büyüğün geldi
Geri