Arama sonuçları: *

1. K

2 tb nvme SSD önerebilir misiniz dramli

Baktım ikisinede KC bir tık daha uygun geldi aradaki farkı aramayıp Samsung'mu alsam düşüncesindeyim teşekkürler
  2. K

Kc3000 iyi midir? hocam
  3. K

Kullandığım PC için depolama değiştirmem gerekiyor dramli SSD önerebilir misiniz belirli bir bütçem yok kafama yatanı alacağım boyutu 2 TB olursa iyi olur
  4. K

MSI RTX 4080 SUPER GAMING X SLIM 45.096 TL

Ömrümüz de kaç kere galax markası kullandınız da böyle yorum yapabiliyorsunuz
  5. K

Çözüldü✓ Cooler master haf 700 satan varmıdır

parçalar büyük olunca mejbur kalıyorsunuz 420 mm arctic aldım normalde gözüm deepcool morpheus'da idi ama hangisi denk gelirse artık bulamazsam bayram sonrası sıfır alacağım uzay şekilde kullanıyorum şuan
  6. K

iyi hava akışı olan kasa önerisi

dk431 kullanıyorum hocam hava akışı konusunda sizi memnun edicektir
  7. K

Çözüldü✓ Cooler master haf 700 satan varmıdır

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-cooler-master-haf-700-argb-siyah-usb-3-2-atx-full-tower-kasa-fiyati,51095348.html bayram sonrası almayı düşünüyorum
  8. K

Çözüldü✓ Deepcool morpheus kasa satan varmıdır

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-deepcool-morpheus-argb-fanli-e-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,568909463.html
  9. K

Çözüldü✓ 5 / 6'bin bütçem var kasa önerebilir misiniz?

arctic 420 mm sıvı almış bulundum hocam pek fazla araştırma yapmadan işlemci 7800x3d olunca sogutamazsın dediler bende en iyisini alayım dedim şimdide kasa sorununa takıldım
  10. K

bu kasa gözüme çarptı ama varmıdır siz önerince bir daha göz atayım teşekkürler 1718100176 bu kasa küçük gelir hocam bana teşekkürler
  11. K

önceliğim mesh olması bir çok seçenek var kullanıp memnun kaldığınız ürün varmıdır
Geri