Arama sonuçları: *

1. N

Laptop içim sağutucu önerisi

Arkadaşlar laptopumun ısınma problemimi çözmek için bir soğutucu alacağım. Uygun fiyatlı soğutması iyi bir soğutucu olmasını istyorum. Önerileriniz için şimdiden teşekkürler.
  2. N

Ethernet ile bağlanınca internetin gitmesi

Merhaba arkadaşlar ben kablosuz kullanırken internet yavaşlığı yüzünden kablolu (Ethernet) kulllanmaya başladım. Fakat şöyle bir sorun oldu ben internetle bağlanınca diğer cihazlar internete giremiyor. Yani ben cidden akıcı bir şekilde oyun oynarken annem story bile izleyemiyor. Bunun nedeni ve...
  3. N

100 - 200 TL Arası kulakiçi kulaklık önerisi

Arkadaşlar ben 100-200 kulakiçi kulaklık almak istiyorum fakat normal oyuncu kulaklıkları beni çok rahatsız ettikleri için kulakiçi kulaklık alıcam. Fakat oyun performansı ve ses kalitesi (oyun kulaklığı olması şart değil) mikrofonu iyi kaliteli bi kulaklık almak istiyorum. Önerileriniz için...
  4. N

U torrentte hızım çok düşük

Maalesef 50yi geçmiyorken şimdi 30 u geçmiyor. 1587736572 tracer listesiyle alakalıymış başka tracker lisetesi girince 400 e çıktı
  5. N

U torrentte hızım çok düşük

nomalde 600-700kb/s civarı indirme hızım olmmasına rağmen utorrentde 50kb/s yi geçmiyor. Çözümü için ne yapmam gerek.
Top Bottom