Arama sonuçları: *

1. S

security boot açınca windowsu yenıden kurmam gerekir mi

valo için yeni aldığım sistemde security boot açmak gerekıyormuş win11 kullanıyorum anakartım asus b650m-k securıty bootu acınca wındows u tekrar kurmam mı gerekıyor
  2. S

Yeni hazır sistem aldıktan sonra ne yapmalıyım

Arkadaşlar iyi günler ryzen 7 7800 x3d Galax rtx 4070 ti super li 2x16 gb ramli bir sistem aldım. Şimdi sistem geldiğinde öncelikle bıos guncel mi değil mç ona bakacagım sonra ram frekanslarını ayarlayacağım sonra windowsu kuracağım başka yapmam gereken bir şey var mı tam performans almak için...
  3. S

Bu iki sistemden hangisini almalıyım yardım edin lütfen

Hocam galax ekran kartından memnun musun
  4. S

Bu iki sistemden hangisini almalıyım yardım edin lütfen

arkadaşlar iyi günler gaming gen taksıt uyguladıgı ıcın burdan sistem alacağım 2 sistem arasında kaldım. Arada 3k ya yakın fiyat oynuyor hangi sistemi almalıyım lutfen yardım eder mısınız. Monitör olarak da ASUS TUF Gaming VG27AQ1A 27 inç 170Hz 1ms 2K QHD G-Sync IPS Gaming Monitör bunu almayı...
  5. S

Gaminggenden alacağım sistem sizce nasıl

Arkadaşlar gaminggenden taksitli şekilde sistemi bu şekıl ozelleştirerek almayı dusunuyorum.Sizce sistem ve monitör nasıl anakart ve işlemci uyumu nasıl bilgilendirir misiniz
  6. S

60K Bütçeye Sistem Toplama

Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır araştırma yapıyorum işin içinden çıkamıyorum monitör içinde 60 k bütçem var lütfen bana bir sistem ve monitör önerir misiniz çok anlamıyorum o yuzden tek tek toplamak yerine hazır sistemleri özelleştirerek almak istiyorum lütfen sistem ve monitör önerin
  7. S

75000 TL Bütçede Sistem Tercihi

Evet hocam 4080 yapıcam diye 7500f e düşmeknistemiyorum bu işlemciyi çok duydum oyun için diziyorum bilgisayarı
  8. S

75000 TL Bütçede Sistem Tercihi

arkadaşlar monitör içinde 70-75 k ya cıkabılıyorum bu iki sistemden hangisini almalıyım veya daha iyisi bulunur mu monitör bulamadım monitör de önerir misiniz 7-8 k bütçe kalıyor monitöre
  9. S

arkadaşlar bu 2 sistem arasından hangisini almalıyım

bütçem monitör içinde 75k bu fiyatlara bu ıkısınden daha ıyı dızılır mı veya bu ıkısınden hangisini seçmeliyim ayriyetten monitör önerir misiniz
  10. S

Arkadaşlar bu 2 sistemden hangisini almak mantıklı yardım eder misiniz

bütçem ekran içinde 75K bu 2 sistem sizce nasıl hangisini almalıyım daha iyisi bulunabilir mi bir de monitör olarak ne almalıyım limitim 75k
  11. S

Arkadaşlar monitör içinde 60 k limitim var lütfen bir sistem önerir misiniz

Artık kafayı yemek üzereyim çok bilgim yok. Araştırıyorum biri bu kötü diğeri bu kötü lütfen monitör içinde 60 kya bir sistem önerir misiniz
  12. S

Arkadaşlar 60 K bütçeyle daha iyisi toplanırmı (monitör içinde)

kasa özelleştirmelerle 55124 monitör4600
  13. S

MONİTÖR DAHİL 60 K BÜTÇEYLE BU SİSTEMİ ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM DAHA İYİSİ TOPLANIR MI

kasa özelleştirmelerle 55.124 monitör 4600tl
  14. S

Bütçe 50K bu Sistem uygun mudur? Bir kaç upgrade yaptım.

hocam yardımlarınız için çok sağolun ayın 15inden sonra alacağım inşallah
  15. S

peki hocam attığım monitör hakkında ne dersin bütçe 45 di 50 ye cıktı sımdı senın attığınla 55 e gitti :D nolur dursun artık :D
  16. S

çok iyi olur hocam beklemedeyim
  17. S

hocam önerin var mı o ikisi yerine
  18. S

Monitör olarak Aoc 23.8 24g4x almayı dusunuyorum. 4.500 civarı bir fiyatı var
  19. S

sizce bu sistem alınır mı bütçe monitör içinde 50k

MONİTÖR OLARAK DA AOC 24G4X almayı dusunuyorum 4.5 k civarlarında 1718219672 ram ve ssd takviyesi yaptım + hava soğutucu
  20. S

arkadaşlar sistem sizce nasıl monitör dahil

hocam peki monitör için yukardakını nasıl buldunuz ıdare eder mı asusun monitörü
Geri