Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ No Signal Hatası Alıyorum

Merhaba arkadaşlar Pazartesi günü kasa topladım ve 2 gün boyunca sorunsuz bir biçimde kullandım. Ama bu sabah açmaya çalıştığımda Display Porttan sinyal gelmiyor hatası verdi sonra tam HDMI ile deniyecektim bir anda ekran geldi ve sorun etmedim ama şimdi dışarı çıkıp gelince hala sorun devam...
  2. D

Çözüldü✓ Böyle bir sistem almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Hocam bende 4070 ti super istiyorum bütçem 65 bin civarı 1-2 bin oynabilir ne önerirsin, gaminggenden olursa iyi olur taksitli alıcağım
  3. D

65 bin TL'ye Sistem Tavsiyesi

Hocam anakart hakkında ne düşünüyorsunuz X670 yapmaya gerek var mı
  4. D

65 bin TL'ye Sistem Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar bana 65 bin tl civarına bir sistem önerebilir miniz, taksit olayından dolayı GamingGen den almak istiyorum. Tercihim AMD işlemci + Nvidia Ekran Kartı. Şimdiden herkese teşekkürler
  5. D

Yardım Pc için Dualsense mi Xbox 9. Nesil mi ?

Merhaba arkadaşlar bir güncelleme geçiyim dedim, bugün dualsense siparişini verdim. Geldikten sonra ve biraz tecrübe ettikten sonra buraya yine güncelleme yapıcağım. Dualsensi tercih etmemin en büyük sebebi açıkçası ona çok daha fazla alışık olmam ve xbox koluna göre her ne kadar daha az uyumlu...
  6. D

Öneri 2k 27 inc monitör önerisi

Merhaba arkadaşlar, 2-3 güne yeni bir masaüstü bilgisayar alacağım ve bu bilgisayar ile kullanmak için güzel bir monitör arıyorum. Genellikle hikayesi oyunlar oynamayı severim bu yüzden özellikle görsel kalitesi ön planda olan bir monitör benim için iyi olur. Bütçem 10000 tl, eğer parasına değer...
  7. D

Çok teşekkür ederim cevaplarınız için, sanırım en mantıklısı xbox kolu alıprafa rahat bir şekilde takılmak
  8. D

Merhaba arkadaşlar, ben yeni bir pc aldım ve bunda genellikle hikayeli oyunlar ve fifa oynuyacağım. İki gamepad arasında kaldım xbox 9. Nesil ve dualsense. Açıkçası küçüklüğümden beri her zaman ps kolu kullandım yani ona elim çok daha aşina bu yüzden dualsense istiyorum ama sanırım xbox pc de...
  9. D

Bu bilgisayar alınır mı

Cevap verenlere teşekkür ederim dediğiniz gibi ssd yi değiştirip alıcağım
  10. D

Bu bilgisayar alınır mı

Merhaba arkadaşlar, gamegarajdan bulduğum bu sisteme https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ aşağıdaki gibi özelleştirmeler yaptım toplam 62 bine geliyor, sizce fiyatına değer mi. Eğer öneriniz varsa bütçem 65 bin TL. Şimdiden herkese teşekkür ederim.
  11. D

4070 ti super+7800x3d sistem öneri (Bütçe=60-65k)

Anladım peki 4080super ve r7 7700 ü 65 bin civarına toplayabilir miyiz. Sanki birazcık bütçenin üstüne çıkmamız lazım gibi.
  12. D

4070 ti super+7800x3d sistem öneri (Bütçe=60-65k)

Merhaba arkadaşlar, hayatımda ilk defa pc topluyacağım, bütçem 65 bin civarı. Birazcık piyasayı araştırınca şu 2 sistem dikkatimi çekti :https://www.gamegaraj.com/urun/super-v2-7000/ ve...
Geri