Arama sonuçları: *

1. FatBoot

Yardım Ryzen 5 7600 OC Önerisi

İmzada yazıyor aslında, msi b650m project zero mb, msi coreliquid a13 360
  2. FatBoot

Yardım Ryzen 5 7600 OC Önerisi

Selamlar Dostlar, Ryzen 5 7600 işlemci için tavsiye edebileceğiniz undervolt + mhz kombosu var mıdır? şu anda stok güçte 5000 MHz'de çalıştırıyorum. Auto modda 3800 MHz alıyordum benchmark skorum 6000 civarlarındaydı şu anda 9000 civarlarında alıyorum. CPU için maks 5.1 GHz yapılabileceği...
  3. FatBoot

Akko monsgeek alınır mı?

yıllarca numpadli mekanik klavye kullanmış biri olarak yaklaşık 5-6 aydır fun60 max kullanıyorum gayet keyifli bir klavye, hissiyatı çok güzel, dizaynı çok şık ve kompakt ayrıca gayet ergonomik. Eksileri neler, Türkçe klavye değil biliyorsundur zaten, daha büyük klavyelere alışmışsan ilk başta...
  4. FatBoot

AKKO MONSGEEK FUN60 Ultra vs AKKO MONSGEEK M1 V5-SP VIA

Selam geribildirim için yazıyorum ileride konuya bakacak arkadaşların işine yarar belki, fun60 max aldım, kablolu kullanıyorum. klavye genel olarak hoşuma gitti web driver ile makro, tuş kombinaysonu değiştirmesi vs gerçekten kolay, yaklaşık 1 haftalık deneyimim beni memnun etti, dilerdim ki tuş...
  5. FatBoot

13.500TL'ye alınır mı?

Bu paraya cikiyorsan razer huntsman v3 dusunebilirsin
  6. FatBoot

Tamamdır baskan cok tesekkur ederim
  7. FatBoot

M1 V5'in switchlerinin deadzone'u ayarlanabiliyor mu? Manyetik switch mi kullanıyor o da? açıkçası fps oyunları için almak istiyorum o yüzden benim için büyük bir etken bu, yoksa saydığın diğer özellikler zaten direkt tercih sebebi normal koşullarda
  8. FatBoot

Neden m1 v5'i öneriyorsun
  9. FatBoot

Benzer bir soruyu yeni konu açarak sormak istemiyorum, arkadaşın takıldığı yerdeyim. bu üç üründen hangisini tavsiye edersiniz, bunlara ek tavisyeleriniz var mı?
  10. FatBoot

The Last of Us Part II oynarken bilgisayar yeniden başlatıyor.

Ekran kartını çok zorlamak sisteme reset attırır, eskiden kullandığım bir masaüstünde aynı problem vardı. Ekran kartını yükseltince düzeldi.
  11. FatBoot

🔥İndirim HyperX Cloud 3 Wireless 4064₺

Kırmızı kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır, çok klasik ve güzel duruyor.
  12. FatBoot

Çözüldü✓ Oyun + Programları Windows'un kurulu olduğu yere kurmak

Eğer 2 farklı SSD varsa kesinlikle programlar ve oyunları Windows'sun kurulu olmadığı diske kur. Yukarıdaki arkadaşın da bahsettiği gibi ileride format atmak istediğinde veri kurtarma/yedekleme işlerin daha kolay olur, ek olarak Windows'un performansını daha az etkilemiş olursun, bilgisayar daha...
  13. FatBoot

❌İndirim Bitti! 🔥 Twisted Minds TM27QHD165IPS 27" QHD 2K IPS 5300 TL

Tekrar kontrol ettim, aldım.
  14. FatBoot

❌İndirim Bitti! 🔥 Twisted Minds TM27QHD165IPS 27" QHD 2K IPS 5300 TL

Geldiği gibi bitmiş, kaçırdık
  15. FatBoot

Ryzen 5 7600 + RX 7800XT Sistemi yorumlar mısınız?

Soğutucu işlemcinin yanında hediye olarak geliyor, biraz düze çıkınca sıvı soğutmaya geçicem 1718191100 Anakart seçenekleri beni tatmin etmedi, onun dışında diğer geliştirmeleri de yapınca aşağı yukarı aynı fiyata geliyor.
  16. FatBoot

Ryzen 5 7600 + RX 7800XT Sistemi yorumlar mısınız?

Merhabalar, İncehesaptan aldım, yorumlarınızı bekliyorum. 10 üzerinden puanlayabilirseniz çok sevinirim. 1718189372 Sistem linki
  17. FatBoot

Ryzen 5 8400F İşlemci Nasıldır?

Çok bir bilgim yok, sağdan soldan ve işten anlayan arkadaşlarımdan duyduklarıma göre 8400 yerine 7500 daha çok tavsiye ediliyor. 8400F sanırım OC'a çok uygun değilmiş.
  18. FatBoot

45K Sistem için Yardım (Mümkünse Monitör Dahil)

Tamam niye sinirlendin Şöyle bir şey toparladım yorumunu alabilir miyim?
  19. FatBoot

Muadil derken aynı segment yani yoksa farkındayım başkan ayıpsın :D
  20. FatBoot

DDR4 kesinlikle olmamalı zaten DDR5 garanti, RX 7800XT'de olabilir 4070Super muadili sonuçta, ufak farklar ırgalamaz.
Geri