Arama sonuçları: *

1. Fixsit

Yardım Ram frekans hızını artırsam ne kadar etkili olur

Sadece birtane profil vardı xmp onu yaptıktan sonra kontrol ettiğimde frekans hızı artmamıştı eğer önerebileceğiniz bu videoyu izleyerek yap derseniz o videoyu izleyerek yapabilirim ama uğraştığına değecek bir fps artışı almazsın derseniz bende uğraşmam teşekkür ederim yardım edenlere
  2. Fixsit

Aşşağılayıcı bir tavır sergilemek yerine daha kibar olmak bu kadar zor olmamalı Bu forumda tek sen yoksun dostum senden şahsi olarak senden bilgi istediğimi kim söyledi ? bu forumda binlerce kullanıcı var bunu sende biliyor olmalısın neyse senin seviyene düşmemeliyim 1755575430 Teşekkür ederim...
  3. Fixsit

Merhabalar yakın zamanda arkadaşım frekans ayarını artırmamı önerdi bende pek beceremedim ve birazda korktum.şuan 4800mhz kullanmakta fakat ramlerimin mhzsi 5600mhz sizce 5600mhz e yükseltmelimiyim okadar etkisi olurmu? eğer okadar etkisi olur diyorsanız güvenli birşekilde nelere dikkat etmem...
  4. Fixsit

AMD RYZEN 5 5600X ve GIGABYTE Radeon RX 7700 XT Bu parçalarda sıkıntı varmıdır

Eagle serisi değil alıcağım üstüne eagle serisinde ısı sorunu yok dye biliyorum fakat bakmadım
  5. Fixsit

kule tibi bi soğutucu olmadan kaliteli bir termal macun sürsek ve stok fanıyla kullansak herhangi bir ısı sorunu yaşarmıyız
  6. Fixsit

başlıkda bahsettiğim parçaların herhangi kronik bir sıkıntısı veya ısınma sorunları gibi sorunları varmıdır nelere dikkat etmeliyim söyleyebileceğiniz ekstra şeyler varsa dinlerim
  7. Fixsit

7700XT li ekran kartlı sistem nasıl

https://www.incehesap.com/winorwin-elite-hazir-sistem-fiyati-46665/?hsu=23580,23581,23583,23582,1387821,835982,1262984,1360896 sistem nasıl sizce
  8. Fixsit

20-25K BANDINDA PC ÖNERİSİ

kanka ben 26.500 tl ye 4060ti ddr5 32gb ram 1tb ssd li bir kasa almıştım 1 ay önce vatandan eğer çok iyi takip edersen baya iyi şeyler yakalabilirsin
  9. Fixsit

20K-30K Arası bir sistem

Eyvallah kral
  10. Fixsit

20K-30K Arası bir sistem

2. sistemi değerlendirebilirim fakat birde seçenek olarak 30kya yakın bir sistemi atabilirmisin rica etsem
  11. Fixsit

GTA ONLİNE AKICILIK SORUNU

hocam sizin uzun zaman 144hz kullandıktan sonra 60fps/60hz görünce kasıyormuş hissi verir çünkü 144hz nin akıcılığına alıştığınızdan dolayıdır fakat eğer sistemime göre normalden düşük fps alıyorum diyorsanız yorum yapamam
  12. Fixsit

Çözüldü✓ r5600 i512400f hangisi daha iyi

dostum adam şöylede yazabilirdi bu ikisi yada önerebileceğiniz farklı bir işlemci varsa onuda yazabilirsiniz yazsa anlardım fakat yazmamışki sadece bu 2 işlemci arasındaki farkı istiyor ve sende gelip farklı bir işlemci yazıyorsun yorum yapmadan bir şey yapmadan sadece işlemci ismi veriyorsun ve...
  13. Fixsit

Çözüldü✓ r5600 i512400f hangisi daha iyi

adam sana 2 şık vermis den 3.şıkkı öneriyorsun iyimisin kral 1723419824 kankam i5 12400f kullanıyorum fakat oyun odaklı olucağım için amd almak istemiştim fakat hazır sistemde intel vardı yanı kısaca amdnin oyunlara göre verdiği performan intelden iyi diye biliyorum
  14. Fixsit

20K-30K Arası bir sistem

20k-30k bandında güzel bir sistem öneriniz olursa çok güzel olur herşeye açığım
  15. Fixsit

Vatandan bilgisayar aldım fakat

kanka taksi ile gideceğim parayı gidip bilgisayarcıya yaptırırım dolmuşda zaten 1 kavise bakar
  16. Fixsit

vatana götürüp montaj desteği sağlayabilirler fakat 36dk yürüme mesafesi var ve araçımızda yok
  17. Fixsit

vatandan geçenlerde bir pc aldım fakat montajlanma seçeneği yoktu fakat yinede satın almıştım ve desteklerine ulaşıp montajlanıcaklarını sordum ve montajlanıcak dendi fakat bugun elime ulaştı montaj yapmamışlardı ve üstüne montajsız seçeneklerinde 2-3 gn arasında kargoya veriliyor fakat montajlı...
  18. Fixsit

Yeni kasamda hdd yeri yok

kral valla yanlış bilgi vermek istemiyorum fakat hdmi ve dpi portları ekran kartına bağlı olarak olup olmuyor 1720071928 hdmi diye okudum :/
  19. Fixsit

25 veya 30 k arası bilgisayar arıyorum

1 hafta atsaydın https://www.vatanbilgisayar.com/intel-i5-12400f-prime-h610m-r-ddr5-asus-dual-rtx-4060-ti-1tb-m-2-ssd-32gb-ram.html bu sistem 25k idi ama tükenmiş
  20. Fixsit

Çözüldü✓ Vatandan pc sipariş aldım ama kod falan gelmedi?

sağol dostum sana iyi günler dostum ama yinede 6700 lü bir sistem vardı 16-17kya yinede bakabilirsin vatana 1720070449 ve birde ince hesapın gaming gecesinide unutma hertürlü şey geliyor arada alınmaya değecek şeyler geliyor
Geri