Arama sonuçları: *

1. unalls

Ing işletme vs türkçe işletme vs piskoloji

merhabalar ea öğrencisiym 12 ye gectım artık hedef belirlemem gerek çok zorlanıyorum bölüm mezunları varsa hangisi okunur hangisi okunmaz gelecek vadedermi maddı manevı olarak kendımı gelıstırcem kesınlıkle marmara ege veya ıstanbul unı tarzı bıryerde okumak ıstıyorum
  2. unalls

Paragraf kıtabı onerısı

beyler 0 dan paragrafla basladım hız ve renkı bıtırdım ve sonra kronometreyı bıtırdım az kaldı kronometre cok zorlamadı pıyasanın en zorunu onerırmısnız (12.sınıfa gectım)
  3. unalls

Nvıdıa guncelledıkten sonra cs2 de takılma drop sorunu

arkadaslar sabah cs girim dedim 2 3 el oynadım problem yoktu fakat ekran kartını guncelledıkten sonra gırınce kasılamalar ana menude sıyah ekran droplar oyundayken tab basınca ms drop gırmesı nasıl cozebılırım bunu (3050 ti 4gb)
  4. unalls

Custom Rom Nasıl Atılır

Abi bendede rom ihtiyacı varda banada anlatirmisin
  5. unalls

CASPER VİA S 10 tablet modeline android 10 custom rom atilabilirmi?

Merhabalar benim bir tablet var eski android 7 şimdiki oyunları kaldırıyor fakat desteklemediği için indiremiyorum custom rom olayı fln var mümkünmü ya da farklı yöntemi varmı?
  6. unalls

KARARSİZ KALDİM glorious D ,İ,yoksa O mu?

anladım tesekkur ederım
  7. unalls

KARARSİZ KALDİM glorious D ,İ,yoksa O mu?

mouse değiştireceğim rekabetçi oyunlar oynuyorum tavsiyeniz nedir bütçem Max 1000 bunlar gerçekten donanım olarak iyi sizce hangisini alayım?
  8. unalls

Msı force GC20 v2 alınır mı?? alternatif varmı?

gamepad arıyorum monster pusat baya kronık onun yerıne ne yapabılırım ?
  9. unalls

Öneri 1200 TL bandına kadar olan gaming mouse önerir misiniz?

Yeni mouse alacağım Max fiyat 1200 TL önerebileceğiniz birşeyler varmı?
  10. unalls

laptopu fotoğraftaki gibi koyarsam macun fln akma durumu olurmu

Hocam o altındaki onu dik şekilde tutuyor 1726516747 Masaüstündeki yatay monitör hazzı almak
  11. unalls

1000-2000 TL Bluetooth kulak içi kulaklık önerisi

knk huawei deneyebilirsin
  12. unalls

Bilgisayar gamepadi görüyor ama hicbirsekilde çalışmıyor yardım edermisiniz?

Öncelikle selamlar. Normalde çalışıyordu fortnite oynarken yavaş yavas kontrol kaybolmaya başladı en sonda çalışmamaya başladı ne yapabilirim Modeli şudur; Wirelles
  13. unalls

1500 TL'ye hotswap öz. olan mini klavye önerir misiniz?

Kaliteli mi 1 2 sene götürür mü
  14. unalls

1500 TL'ye hotswap öz. olan mini klavye önerir misiniz?

merhaba arkadaşlar ben klavye bakıyorum switch ve tus degıstırmek ıcın hotswap dusunuyorun mını mekanık kalıtelı klavye önerir misiniz?
  15. unalls

win11 e geçilir mi ?

Agam zaten 10 devri yavaş yavaş bitiyor bencede geç 11 e 12 geliyor zaten
  16. unalls

Pc için gamepad önerisi max bütçe 1000TL

hocam ben 450 ye aldım dualshock4 yaz trendyola cıkar 1 aydır aldım gecıkme yok ortabutcede baya guzel
  17. unalls

Çözüldü✓ 1000-3000 TL ARASI MOUSE ÖNERİSİ

hocam attack shark x6 deneyebılırsın
  18. unalls

Benim laptopumda thunderport portu varmı ? Nolur yardım edin

Teşekkür ederim işlemcim r56600h çok yapcagini dusunmuyorum 1722088940 HP victus 16 5CD3255TF7
  19. unalls

Benim laptopumda thunderport portu varmı ? Nolur yardım edin

Egpu takmayı düşünüyorum acaba thunderport portum varmı? Yada başka bir şekilde takabilirmiyim
Geri