Arama sonuçları: *

1. C

Apple grubu telefonda yardım??

ıphone serısı telefona gecmeyı planlıyorum butcem borc ıle 65.000 toplayabılıyorum borcuda gelecek ayın maası ıle kapatıyorum. Gelecek ayın maasını bekleyemem cunku suan telefon öldü ölecek general mobıle 5 plus var ıphone 13-14 almak ıstemıyorum surum guncellemesı bıttı bıtecek ıphone 15...
  2. C

PC Televizyona bağlanırmı?

bn monıtör alana kadar tv ıle kullandım ve herhangı bır şey olmadı tabi taşırken dikkatli olmalısın
  3. C

Yardım Klavye, Mouse ve Kulaklık Tavsiyeleri

Arkadaşım ben burda sizden tavsiye öneri almak için bir forum açtım. Sendende şunu beklerım ' bn mousu bu marka kullanıyorum artıları veya eksılerı işte klavyem ve kulaklığım bu marka,' anlatabiliyomuyum iste sallıyorum a mousenun su kronığı var onu degılde b mousunu al gıbı
  4. C

Önerilerin için teşekkür ederim birde mouse önerin varsa tadından yenmez
  5. C

Güzel ışılı mışıklı bir şey değil başkan parasını hak eden donanımsal anlamda kalıteli bir şeyler arıyorum
  6. C

Herkese merhaba, BÜTÇEM= her ekipman için 2 ila 3 bin arası bulurum Resimdede göründüğü gibi sistemim var ama klavye, mouse ve kulaklık eksiğim var. Sizden ricam bilginize güvenerek bir ekipman önerileri alabilirsem çok yardımcı olursunuz. SİSTEMİM Anakart-Bioster B650MP-E...
  7. C

B ehliyetiyle transpoter kulanabilirmiyim

3500 ton araca kadar surebılırsın birde 8+1 toplam 9 koltuklu araçlar surebılıyosun bendede transıt var bırsey yapmıyorlar
  8. C

Çözüldü✓ Galax 4070 super ekran kartı için hangi monıtörleri alabilirim?

Abdullah abinin son videolarından f/p hazır sistemi topladım, ama ekran kartını galax 4070 super olarak sectim. 27inç dp portlu arıyorum. Bütcem 9k ile 11k arası bişiler çıkarırım.Sizce hangi monitörü almalıyım? SİSTEMİM Anakart-Bioster B650MP-E PRO İşlemci-AMD Ryzen 5 7500F İşlemci...
  9. C

Çözüldü✓ Abdullah abinin son videosundaki sistemi topladım

Yardımın için teşekkür ederim
  10. C

Ben 2000 tl ayırdım 2700 3000 TL'ye daha iyisi varsa alırım tabi
  11. C

Videodaki son parça parça sistemi sipariş ettim ama ssd tükenmiş. Ve Hangi ssdyi tercih etmeliyim bilmiyorum. O konu ve birde videoda 50xx serisi çıkınca ekran kartını değiştirmeyi bahsetmişti o zmn 600w güç kaynağı yeter mi? Yoksa hazır sipariş etmemişken 750w mı sipariş edim yetermi ?
Geri