Arama sonuçları: *

1. T

Xiaomi Pad Mini vs İpad A16

Merhabalar pubg mobile için tablet almayı düşünüyorum İpad A16 ve Xiaomi Pad Mini arasında kaldım bütçemin yettiği en iyi tabletler bunlar (galiba). İpad alırsam 256 gb olan modelini alacağım. Kamerası önemli değil, arada bir kayıt falan da alırım oyunda, çizim vb. şeylerle çok ugraşmam. Sizce...
  2. T

15-18 Bin TL telefon önerisi

Honor 400 önerenler olmuş o nasıl
  3. T

15-18 Bin TL telefon önerisi

15-18 bin arası bütçem var oyun oynarım ama telefonu çok zorlayacak oyunlar oynamam onun dışında samsung almayı düşünüyorum tavsiye verebilirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler
  4. T

10k telefon önerisi.

Peki A35 öneren bi kaç kişi oldu A35 nasıl acaba
  5. T

10k telefon önerisi.

Bütçeyı 15k yapsam ne alabilirim peki yine seçenekler az mı olur
  6. T

10k telefon önerisi.

Redmi Note 13 Pro nasıl alınır mı sizce ?
  7. T

10k telefon önerisi.

Yeni bir telefon alıcam telefonlardan hiç anlamam o yuzden ne almam gerek emin olamadım telefondan oyun falanda oynuyacağım bu arada ama oynuyacağım oyunlarda öyle telefona acayip yüklenicek oyunlar değil yükleyeceğim en zorlicak oyun pubg olur heralde onun dışında clash royale tarzı oyunlar...
  8. T

30k Bütçe PC toplama.

Merhabalar 30k bütçem var pc topliyacağım ama çok fazla bilgim yok. Öncelikle DDR5 olursa iyi olur tercihim AMD'den yana işlemci de ekran kartıda AMD olursa iyi olur tabi eğer NVIDIA tarafında daha iyi olduğunu düşündüğünüz ekran kartı varsa onu da söyleyebilirsiniz bütcem 30k ama 1-2k gibi...
  9. T

AOC 24G2ZE VS ASUS VG249QM1A

Bu iki monitör arasında kaldım sizce hangisini almalıyım veya bunlardan başka bu fiyata alınabilecek bir monitör varmı ? Yardımcı olursanız sevinirim. NOT=24G2ZE itopyada 6881 TL...
  10. T

Bu sistemde hangi parçaları değişmeliyim?

Merhabalar itopyada bir sistem buldum sizce hangi parçalarını değişmeliyim.Ben kasayı MSI M100A 60D yapmayı düşünüyorum ssd 1 tb veya 500 gb farketmez ne yapacağımı bilemedim size bıraktım ne yapmam gerektiğimi butçem 22.500-23.000...
  11. T

VXE R1 VS VXE R1 SE+ VS FURYLEVEL Z1

VXE R1 SE+ ve düz VXE R1 modelinden birini almayı düşünüyorum pro veya pro maxe bütçem yetmiyor ama Furylevel Z1 SE+ ve R1 den daha iyi deniliyo çok kararsız kaldım sizce hangisini almalıyım yardımcı olursanız sevinirim...
  12. T

Asus VG249Q3A vs MSI Mag 256F

sistemi yazın alıcam mag 256f almaya karar verdim
  13. T

Yaz ayında futbol seçmelerini nasıl kazanabilirsiniz ?

bilgi için çok sağol biraz cahildim bu konuda senin sayende daha bilgilenmiş oldum konuyu açalı çok olmuş ama
  14. T

5000 TL Monitör Önerisi.

Merhabalar 5000 TL bütçem var güzel bir monitör önerebilir misiniz? şimdiden teşekkürler.He birde IPS panel olursa iyi olur birde canlı ve güzel renkler veren bir şey olursa sevinirim.
  15. T

Hazır sistem önerisi.

Vok Trooper V6 da ssd kingston yapmama gerek varmı peki o daha iyi sanki
  16. T

Hazır sistem önerisi.

https://www.incehesap.com/iron-strike-hazir-sistem-fiyati-76191/
  17. T

Hazır sistem önerisi.

Yeni sistem alıcam bütçem 23k biraz 24k çıkabilirim daha çıkamam güzel bi sistem önerirseniz sevinirim ince hesapta bazı sistemler buldum ama hangisini almalıyım karar veredim fotoğraftaki gibi bir sürü sistem buldum bunlardan hangisi en iyi ve hangi parçaları değişmeliyim biliyorum çok zahmet...
  18. T

Asus VG249Q3A vs MSI Mag 256F

https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-mag-256f-24-5-1-ms-full-hd-ips-180-hz-oyuncu-u-fiyati,758116991.html https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-asus-tuf-gaming-vg249q3a-23-8-1-ms-full-hd-freesync-oyuncu-u-fiyati,275468247.html Bu iki monitör arasında kaldım hangisi daha iyidir 256F daha...
  19. T

Asus prime B550M-K anakart wifi adaptör önerisi.

amazon, temu gibi yerlerden alışveriş yapmıyorum aynı ürün trendyol, pttavm de falan da var oralardan alsam bi sıkıntı çıkarır mı sence
  20. T

Asus prime B550M-K anakart wifi adaptör önerisi.

Alacağım sistemin anakartı bu ve wifi özelliği yok sanırım wifi adaptörü alacağım ama ne almam gerektiğini bilmiyorum bütçem kısıtlı pahalı bişe önermezseniz güzel olur şimdiden teşekkürler.
Geri