Arama sonuçları: *

1. sherry0y0

Valorant Ekran sürücüsü çöktü hatası veriyor

Tüm sürücüleri tekrar kurunca düzeldi problem kalmadı yine de sağolun
  2. sherry0y0

Yardımınız için teşekkür ederim bende DDU programı ile İntel sürücüsünü silip tekrar yükledim ve düzeldi ama şimdi farklı bir sorun var gta 5 rdr 2 gibi oyunlar 1920x1080 olmuyor onun da nedenini biliyorsanız açıklayabilir misiniz acaba hafıza belleği yetmiyor diyor fakat 32gb ram kullanıyorum
  3. sherry0y0

Gta 5 ve Rdr2 1920x1080 olmuyor

Laptop umu win 11 den win 10 a düşürdüm win 11 deyken hiçbir problem yoktu yüksek ayarlarda 2 oyunu da oynayabiliyordum düşürdükten sonra 1920x1080 olmuyor dahili hafıza yetmiyor diyor vram de arttırmaya çalıştım olmadı fakat bilgisayarım da gayet iyi nedenini bilen varsa açıklarsa mutlu olurum...
  4. sherry0y0

direkt sitesinden bir önceki sürümü dimi
  5. sherry0y0

İlk başta GeForce experinece de açılmadı sürücü güncel değil diye oluyor zannettim GeForce experinece i düzelttim sürücüyü de güncelledim yine açılmadı valorantı sildim yükledim yine olmadı İnternetten araştırdığım herşeyi yaptım hala açılmıyor şuan tekrar indirdim riot çok geç açılıyor...
  6. sherry0y0

BLUETOOTH KULAKLIK ÖNERİSİ

2 3 K YA KADAR ÇIKABİLİRM SİZCE HANGİ KULAKLIĞI ALMALIYIM DİZİ-FİLM ŞARKI DİNLEMEK İÇİN
  7. sherry0y0

SİZCE HANGİ MONİTÖR Ü ALMALIYIM

Ben özellik olarak baktığımda gamepower daha iyi görünüyor fazladan 4k vereceğime gamepower sence de daha mantıklı değil mi?
  8. sherry0y0

özellik olarak sordum marka ya boşuna para vermek istemiyorum size de teşekkür ederim
  9. sherry0y0

2K 240 HZ MONİTÖR ARIYORUM 15K ÜSTÜNE DE ÇOK ÇIKMAK İSTEMİYORUM ŞUAN ELİMDE 2 SEÇENEK VAR...
  10. sherry0y0

Çözüldü✓ HAZIR SİSTEM ÖNERİSİ

yardımınız için teşekkür ederim hocam
  11. sherry0y0

hocam 4070ti superli attığınız sistemi full+full istediğim gibi yaptım 32gb ram x670 anakart falan hepsini yükselttim de şuan kafama takılan olan şey kasa, sizce bu kasa iyi mi sisteme uygun mu?
  12. sherry0y0

240mm soğutucu ile 750w psu yeterli olur mu 750w yetersiz kalır gibi yükseltirsem de bayaa fark oluyor 1718036921 hocam peki sizce 750w psu 4080 super li sisteme uygun olur mu?
  13. sherry0y0

bide anakarta da yatırım mantıklı değil mi x670 alırsam mantıklı olur mu acaba 1718036121 özelleştirip 66k ya bağladım da 240mm soru işareti olarak kalıyor kafamda kesin yeterli olur mu?
  14. sherry0y0

240mm sıvı soğutma yeterli olur mu?
  15. sherry0y0

Şuan pc araştırmasındayım da bütçem 78k bu pc uyumlu mu ve fiyat olarak nasıl sizce (hazır sistem almayı düşünüyorum)
Geri