Arama sonuçları: *

1. glenpalyao

🔥İndirim 🔥🔥 BINANCE TR İlk Alım Satım İşlemine 20USD Hediye 🔥🔥

Kimliğinle üye oluyorsun. Bedava para nerden çıktı. Ömür boyu müşterisi oluyorsun. Ömrünün sonuna kadar senin bilgilerini sağa sola satacak ya da hacim gösterip listeleyeceği coinlerden daha fazla para koparacak. verdiği 20 doların 20 30 katını 5 senede çıkarıyor zaten. Şu komplo olayını salın...
  2. glenpalyao

Apacer Panther 32GB (2x16GB) 5200MHz DDR5 2.799 TL

7500f için 6000 mhz ideal olandır. Ama fiyat çok artıyor. Bence bu ram gayet yeterli. ben olsam alırdım. Ama kafam rahat olsun diyorsan alman gereken ram Patriot 32GB(2x16) Viper Venom EXPO 6000mhz CL30 (link paylaşmaya izin vermedi. S+nerji de 3.699 Tl.)
  3. glenpalyao

🔥İndirim Koleksiyonerler Yapışın ! 5 Cilt Hard Cover Batman Cildi 2161 TL🔥

Hocam bunlar harici var mı kaçırmayın dediğiniz kampanya dahilinde çizgiromanlar ? Watchmen ve Planetary serilerini aldım. Başka tavsiyeniz var mı ?
  4. glenpalyao

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Yani mesela 1 aydır yeterince sahibindeni doldurmadılar mı. Stok bitince panikleyip ekran başında toplu alıma başladılar. Bir de bu açıdan baksan. Biir kaç gündür sepetimde duruyor. Güzel Promosyon çıksada alsam diye bekletiyorum. Yani yazdığıma sinirlenmenizin bir nedeni var. Yani temu...
  5. glenpalyao

Nasıl tetikleniyorlar hemen.
  6. glenpalyao

Açgözlü insanımız yine bitirmiş stoğu.
  7. glenpalyao

arkadaşlar %100 iade promosyonu çıktı. Sipariş sonrası bütün parayı kredi olarak iade mi ediyor ? var mı kullanan.
  8. glenpalyao

🔥İndirim Bestway Bahçe Havuzu 5,199₺ !!!

Alabilen oldu mu ? Çocukları sevindireicektik kursağımızda kaldı.
  9. glenpalyao

❌İndirim Bitti! Trendyol Altlimitsiz 50tl indirim kodu

kullanabilen var mı ? Şartlara uygun değil diyor.
  10. glenpalyao

🔥İndirim Altınmarka çikolata ürünlerinde sepette 50% indirim Hepsiburada

Bindirim indirim markalarından. Ortada gerçek bir indirim yok. Sürekli bu fiyatlara satıyor zaten. İndirim göstermek için ara ara fiyat yükseltiyor. 2.5 kg olanlarını çikolata diye almayın. Tad farkı çok fazla. Çok yapay ve düz bir tadı var. Tatlılarda kullanılır ancak. Biz mesela milföy arasına...
  11. glenpalyao

🔥İndirim RAZER Mouse Naga V2 Hyperspeed 2.000 tl

2.350 tl ye indirimli haliyle almıştım dahada düşmüş. Bilgisayarda oyun dışında çok vakit harcayanlar için öneririm. Yandaki tuşlara hertürlü atama yapılabiliniyor. benim mail adreslerim şifrelerim felan kayıtlı mesela tek tıkla hızlıca formları doldurabiliyorum. Windows kısayolları atadıklarım...
  12. glenpalyao

❌İndirim Bitti! Samsung Tab A9+ 3.999 TL

yeni hesap kuponu devam ediyor mu ki ? hiçbir yerde yazmıyor
  13. glenpalyao

🔥İndirim HONOR Pad X9 11.5" Tablet 4.949 TL 🔥

4GB ram çok düşük arkadaşlar. Ancak film dizi izltir bu tablet. Alacak arkadaşla dikkat etsin. Emulator kurayım oyun oynayayım yapamazsınız. Çocuklarınıza alıp işkence çekirtmeyin. 6gb Ramden aşağı film dizi harici tablet almayın. Ben 6.500 civarı samsung tab a9+ tavsiye ederim 8gb ram...
  14. glenpalyao

🔥İndirim Kensa Kp-44 50000 Mah Powerbank 956 TL!

çok komiksiniz ya. her ilana 20 kişi aynı şakayı yapmasa olmuyor.
  15. glenpalyao

Vatan -- 12400f 4060ti 16 GB ddr4 sistem 27.350 TL

Kardeş sen konu açmadan biraz vakit geçir. Ne ne değildir öğren. tecrübe edin.
  16. glenpalyao

5200Mhz 36CL mi, 6000Mhz 48CL mi?

İleride bir 16gb daha alıp 32gb a çıkarma gibi bir planın mı var ? Öyle bir planın yoksa 2x8gb daha akıcı oyun oynamanı sağlar(sıkışan trafikte ikinci şeritin açılması gibi düşünebilirsin). Bu önemli soruyu cevaplamadan tavsiye alma bence.
  17. glenpalyao

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

Amazonda Hyperx cloud 2 de var 3.2k ya. İkiside muhteşem kulaklıklar. Bluetooth. kablolu kullanma ve ses kalitesi senin için daha önemliyse Barracuda. Yok benim alanım oyun ve film. Mikrofonu iyi olsun. Malzeme kalitesi iyi olsun uzun yıllar kullanayım ve rahat olsun dersen. Hyperx cloud 2...
  18. glenpalyao

🔥İndirim Razer Barracuda Kulaklık 2991TL

Bugün elime ulaştı. Sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Ben çok memnun kaldım. Tek sorunum malzeme kalitesi. Kullanılan plastik çok güven vermiyor. Kafa bandı uzun kullanıma dayanamazmış gibi geliyor. Bas ve tiz ağılıklı bir ses profili tercih etmişler. Ben daha çok flat sevdiğim için Rtings.com...
  19. glenpalyao

🔥İndirim LOGITECH G G435 2069₺

Kişisel yorumlarını yapıyorlar ve hatalılar. Dediğim gibi Rting de teknik testleri var. Her kulaklığa aynı testleri uyguluyorlar ve sonuçları puanlayarak paylaşıyorlar (Kişisel fikir yok). Bu kulaklığın ses kalitesi Baracuda X den Hyperx cloud lardan daha iyi. Genelde bas karakterlerli...
Geri