Arama sonuçları: *

1. D

Türknet e geçiş yapmalımıyım?

Kesinlikle almalısın evde 4 kişiyiz herkes internete bağlı televizyon dahil harika internet en ufak bi kötülüğünü görmedim Antalya da oturuyorum evimin altyapısı 50 megabit destekliyor tam 50 megabit hiç düşmüyor ama fiyatını bilmiyorum biz 1 yıl peşin 400 tl ödedik sanırım...
  2. D

Rx 500 serisi 2. elde alınır mı?

Rx 580 de mining ihtimalini göz önünde bulundur ona göre al
  3. D

18 Yaş Altı Garanti Kart Veriyor mu?

Hocam bende çıkartmayı düşünüyorum 16 yaşındayım gitsem şubeye ne demeliyim çıkartmak için ve eft özelliği açık oluyor değil mi hocam
  4. D

7700 xt uyumlu anakart ?

1727112421 İşlemciye göre değişir ama Asus Prime A620m-k öneririm bende r 5 7600 var
  5. D

7700xt ye yakışack işlemci

R5 7600 veya 7600x
  6. D

15k bütçe telefon önerisi

Pubg de fps iyi olsa iyi olur kamera çok önemli değil kozmetik daha önemli kasmasın yeter
  7. D

Minecraft Ekran Kartımı Görmüyor Algılamıyor

biraz amd software yi kurcaladım ama öyle seçenek göremedim 1718177489 Yaptım ama sonuç aynı hocam yeniden başlattım falan yine dahili ekran kartını kullanıyor
  8. D

Minecraft Ekran Kartımı Görmüyor Algılamıyor

Arkadaşlar Ekran Kartım rx7700xt işlemcim ryzen 5 7600 yeni topladım pc yi minecrafta girdiğimde dahili gpu kullanıyor rx7700xt yi kullanmıyor dosya konumundan grafik ayarlarını yükseğe çektim yine olmadı çözümünü bilen varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkürler
  9. D

Windows Yanıt vermiyor sorunu

Hocam işe yaramadı zaten expo kapalıyken ram tam kendini çalıştırmıyor 5600 mhz benim ramler 4800 olarak çalışcak kapatınca denedim işe yaramadı
  10. D

Tamamdır Usb aldıktan sonra tekrar yazarım yardımcı olduğunuz için teşekkürler son 1 sorum olcak ben başka yerde sormuştum expo/xmp açıksa kapatın yazmıştı işe yarar mı sizce
  11. D

Pc yi sıfırladım ama aynı sonuç usb alıp bellekleri test edeceğim sorun varsa Garanti değişim sağlar mı
  12. D

Hayır usb istememişti başka uygulamadan test etmişim sanırım şimdi usb istiyor
  13. D

memtest86 ile test etmiştim sanırım 1718040697 bidaha test edip geliyorum 1718040954 Hocam usb siz test edilmiyor mu bende usb yok şuan
  14. D

bi uygulaması vardı sen biliyorsan tekrar test ederim
  15. D

hemen bakıyorum 1718040185 1718040203 bu örnek fotoğraf hemen sağlığına bakıyorum 1718040290 İyi %100 yazıyor
  16. D

Arkadaşlar merhaba 1.5 ay önce yeni pc topladım en başta sorun yoktu ama arada bi uygulamaya giriyorum ve biraz bekliyor sonra yanıt vermiyor diyo sonra kapatmaya çalışıyorum kapanmıyor yeniden başlatınca düzeliyor ram işlemci ekran kartı testi yaptım sorun çıkmadı yardımcı olursanız sevinirim
Geri