Arama sonuçları: *

• Users: Atooo
  • Order by date
  1. A

Asus rog strix b550-xe gaming wifi anakart

Önerilerin için teşekkürler am5 için biriktirmeye başlıyacam o zaman.
  2. A

Halihazırda b450ma pro max anakart var yaklaşık 4 yıldır Sistemi zaten yavaş yavaş yükselttim en son 5700x aldım ekstra m2 slotu ve argb aydınlatma için almayı düşünüyordum.
  3. A

Arkadaşlar 2. Elde full kutulu 5bin tl ye bu anakartı buldum sizce almaya değer mi?
  4. A

Kasa için rgb fan önerisi

Tamam hocam siparişi verdim bu arada %20 indirim kuponu var ithalat ücreti ile birlikte toplam 963 tl ye denk geliyor bilgisini vereyim eğer almak isterseniz teşekkürler.
  5. A

Hocam ben bu konuları pek bilmiyorum kontrolcü öneriniz varmı acaba?
  6. A

Hocam öneriniz için teşekkür ederim.anakartımda rgb desteği yok bunu alırsam ışıkları kontrol edebilirmiyim?
  7. A

Selamlar arkadaşlar kasama 3 adet ışıklı fan almak istiyorum 2 tanesi üste bir tanesi egzoz fanı olacak şekilde 120mm olur 1400mm olur fark etmez.anakartımda rgb desteği yok ve ışıklarını kontrol edebileceğim bir şey istiyorum fiyat olarak 1500-2000 bandında önerilerinizi bekliyorum.
  8. A

Çözüldü✓ Gigabyt 3070ti gaming oc 87 derecee

Çözdüm hocam şuan 20 dakikalık testte 69 dereceyi geçmiyor.
  9. A

hocam tekrar söküp macunu gösterebilirim eğer beklerseniz 1720372369 Macunu fazla sürmüş olmayasın çünkü çok anlamsız dedigim gibi bir hata olduğu bariz belli yazılımsal değil fiziksel çünkü test sitesinde kartın gayet serin olduğu gozukuyor...
  10. A

Macunu fazla sürmüş olmayasın çünkü çok anlamsız dedigim gibi bir hata olduğu bariz belli yazılımsal değil fiziksel çünkü test sitesinde kartın gayet serin olduğu gozukuyor https://www.techpowerup.com/review/gigabyte-geforce-rtx-3070-ti-gaming-oc/31.html hocam tekrar söküp macunu gösterebilirim...
  11. A

ayarlar bu şekilde kapak açık şekilde de 1 derece fark ediyor
  12. A

hocam bu şekilde 80 derece civarı çalışıyor.
  13. A

kartı orjinal ayarlarına aldığımda 87 derece ve üzerine çıkıyor birşe bir şey fark ettim şimdi bu gigabyt kartlarda 3 fanın ortasındaki tam tersi dönüyor orasını biliyorum ama köşedekilere elimi yaklaştırdığımda elime doğru üflüyor normalmi bu durum acaba? 1720367808 Evet fazla sorun olmaz ama...
  14. A

Undervolt ile sıcaklik bu şekilde.
  15. A

kasa ön ve üst taraf mesh önde 3 tane Arctic BioniX P140 fan var üstte normal kasa fanı var kasa içi hava akışı güzel gibi klima açtığımda da aynı değerleri görüyorum.
  16. A

yanlış olsa ayarları sıfırladığımda burada ayarları sıfırlandığı şekilde test ettim undervolt ile 70 derecelere düşürebiliyorum 1720366273 noctua nt-h1 macununu sürdüm
  17. A

undervolt yaptım stabil bir şekilde çalıştırdım.1800mhz de 843mv ile ama öyle de ısı 70 ve üzeri seyrediyor daha önce u.v yapmadan 65'dereceyi geçmiyordu.
  18. A

nasıl bir sorun olabilir bilgisayarcıya göstermeye gerek var mı acaba?
  19. A

undervolt yaptığımda 843mv değerinde de 70 derecelerde seyrediyor yaklaşık 10 fps'de kayıp var 180-190w civarında çalışıyor
  20. A

Arkadaşlar herkese merhaba ekran kartı aşırı ısınmaya başladığı için termal macunu değiştirdim temizlik yaptım ama sorun hâlen devam ediyor bir öneriniz var mı?
Geri