Arama sonuçları: *

1. K

Dikey Ekran Kartı Tutucu

Kasanın kendi desteği yok diye biliyorum ayrıca kit alman gerekli ve kendi sitesinde kiti hangi slota göre konumlandırırsan kalacak boşluğu yazıyor ama sanırım Lian li kiti için yapılan hesaplama bu o yüzden başka marka kit alacaksan o kitin boyutları ile lian li boyutlarını karşılaştırmalısın
  2. K

Çözüldü✓ 5070 için 12VHPWR 180 Derece Adaptör Konektörü

Ben dikey tutucu kullanıyorum performans kaybı %2 falandır, sıcaklık da 5 derece falan arttı çünkü kasa camına yakın oldu dikey olunca onun
  3. K

MSI G274QPX monitörümde ölü şeritler oluştu

Kendinize heyecan yaratmışsınız hocam :ROFLMAO::ROFLMAO:
  4. K

Valla hocam size de geçmiş olsun öyle yapacağım artık Evet bir anda baktım kırmızı çizgi olmuş ekranda hatta şu an daha da uzamış gibi geliyor. Şanssızlık dediğiniz gibi göndereceğiz artık servise
  5. K

Selamlar herkese, görüntü kalitesinden memnun olduğum monitörüm bugün ben bilgisayar başındayken hatta bir anda fotoğraflardaki gibi ölü şeritler oluştu. Önerdiğim bir monitörün böyle olması gerçekten üzdü. Daha alalı 4 ay olmuştu. Bunun oluşmasının bir sebebi var mıdır? Servise göndereceğim...
  6. K

Pc Ortamlarınızı Atın (2025)

Monitör üstüne ya da duvara yansıyanlardan düşüneyim hocam sağ olasın
  7. K

Teşekkürler hocam ortam derken masa ve oda anlamında mı
  8. K

Sonunda tamamladım sistemimi. İkinci monitöre veda ettim şimdilik ofise götürmem gerekti.
  9. K

Çözüldü✓ 7600x aşırı ısınma sorunu yaşıyorum

Hocam şu yandaki diyeyim dikey konumda 3lü fanlar ters bıçak değilse şu an içerideki havayı dışarı atma görevinde onları ters çevirip denediniz mi acaba yani dışarıdaki havayı içeriye alacak şekilde dener misiniz? Çünkü kule tipine gelecek temiz hava sadece alttan gelebilecek durumda onu da...
  10. K

🔥İndirim MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 10999 TL Vatan Bilgisayar

Vatan'ın gece indirimlerine de bakmakta yarar var 3-4 gün önce 10500'e aldım vatandan gece indirimi ile
  11. K

2k 240hz monitör önerisi

Bütçenin biraz üstünde ama kullanıyorum memnunum https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-msi-g274qpx-27-1-ms-wqhd-g-sync-oyuncu-u-fiyati,312592332.html
  12. K

Çözüldü✓ Msi B850 Tomahawk Wifi çalışmıyor

Aynı sorunu yaşayan olur da konuya bakarsa diye yazıyorum EĞER WİNDOWS 10 KULLANIYORSANIZ MSI CENTER DRİVER'I KUR DİYE SUNMUYOR WİNDOWS 11'E GEÇTİM VE DİREKT MSI CENTER DA WİFİ İÇİN DRİVER ÇIKTI KARŞIMA, YÜKLEDİM VE DÜZELDİ SORUN
  13. K

Yükledim hocam olmuyor ya da yanlış driver yükledim doğrusunu biliyor musunuz? Evet takılı hocam ama direkt wifi ya da bluetooth kısmı yok bilgisayarda sorun antenlik değil gibi
  14. K

Selamlar anakartı yeni aldım bugün montajı yaptım. Önceki sistemimde anakartın wifisi olmadığı ayrıca wifi kartı kullanıyordum. Şimdi sisteme yeni anakarta geçirdim ve wifi dışında her şey sorunsuz çalışıyor. Yeni ana kartta ise wifi hiçbir şekilde yok yani çekmiyor falan değil wifi ve bluetooth...
  15. K

5070ti ya da 5080 için sistem tavsiyesi

Daha ulaşmadı iade edip alabiliriz de ben genel anlamda kendim için de anakart araştırması yaparken OC yapmayacak biri için b ya da x serisi çok da fark etmiyor olarak anlamıştım uzun ömürlü olması önemli o yüzden öncelik 5080 olacak ama 9070xt de aklımda Yok hocam ben konuyu kendim için...
  16. K

Anladım hocam amd konusu için bir kez daha değerlendirteceğim teşekkürler hocam 4k da oynamaktan bahsediyoruz benim kart 4k için şu an yetiyor ama maks 2 seneye kadar dayanır mesela dahil hocam işlemciyi değerlendireceğiz, anakartı da aldık hocam hatta benim konum vardı anakart ile ilgili...
  17. K

Tamamdır hocam çok teşekkürler
  18. K

Şansımı denerim hocam yine de ekran kartında amd olması için peki diğer parçalar uyumlu mudur acaba
  19. K

Günaydın, onu bilemiyorum hocam daha önceden amd deneyimi kötüymüş sanırım illa Nvidia diyor. Yukarıda yazmayı unutmuşum 4k oynamak istiyor da ben de zaten 4070TiSuper var ve tam 2k kartı yani o yüzden 5000 serisine yöneldim
  20. K

Selamlar herkese, abime bilgisayar toplayacağız. Bütçe olarak net bir bütçe olmasa da 100bini geçmeyecek bir bütçemiz var. Tamamen oyun amaçlı kullanılacak (çoğunlukla AAA hikayeli nadiren fps oyunları) ve şu an toplandıktan sonra 4-5 sene baş ağrıtmayacak bir sistem istiyor. Elimizde olan...
Geri