Oyun Bilgisayarımı Satıyorum.
Özenle topladığım Kasamın özellikleri ve parçaları Açıklamaya ekliyorum Aklınıza takılanı sorabilirsiniz.
Parçaların Kutularını falan sakladım kenarda duruyordur.
Beyaz Bir sistem Toplamak istediğim İçin Nzxt H9 Flowun White kasasını seçtim hem sağlam hem...
https://www.vatanbilgisayar.com/xpg-lancer-siyah-rgb-ddr5-6800mhz-cl34-32gb-2x16gb-dual-kit-ram.html
Bu ramin cl 34 6800 mhz kullanıyorum ve çok memnunum
Sistemim beyaz olsun diye.
nzxt h9 flow beyaz kasa Aldım fanları rgb siz diye, Fanlarını söktüm (kenarda duruyorlar) Rgb olan Lianlinin kasa fanı aldım 6 tane 3 dik şekilde 3 te aşşağıya taktım
Lianli Fanları:3x 2 Adet 6tane
Lianli galahad II Trinity SL-INFINITY aıo 360mm beyaz sıvı soğutucu...
Oyun bilgisayarımda kullanabilceğim 1500-2000 tl bandlarında kulak içinde boşta kalcak gibi kulaklık arıyorum beyazda olabilir hoş durur
klavye olarakta rampage mi önerirsiniz loitech mi
Lianli galahand ll trinity sl-infinty aıo 360mm beyaz 5.999 tl ye almıstım çok memnun kaldım kullanıyorum incehesaptan almıştım fanları çok güzel rgb olmasıda ayrı bi olay lianli sete çok güzel gider
+ bende aynı şekilde bir sistem dizdim 27 inc monitör aldım eski masama olmadı iyice monitör klavye dip dipe ekrana bakamaz oldum biraz geniş derinlikte masa lazım kasayıda masaya koyabilceğim kasada kasa nzxt h9 flow çok ağır