Arama sonuçları: *

1. mustafawiped

Çürüdük mü? Sonu ne Olacak?

Ne yazık ki ülkemizde, geçmişte asla alınmaması gereken kararlar alındı ve başarıyla uygulandı. Ülkemizin coğrafi konumu ve etnik kökeni, sosyal çürümeye oldukça müsait. Ülkemize istenmeyen mültecilerin gelmesi, yüce devletimize olan inancın giderek azalması, liyakatsizlik, haksızlıklar...
  2. mustafawiped

2000 - 3000 arası klavye önerisi

2000 - 3000 TL arasında oyun için klavye önerisi var mı? Açıkçası numpad olmasın yön tuşları olabilir de olmayabilir de. Masam biraz küçük bu yüzden küçük bir klavye istiyorum.
  3. mustafawiped

Ofis iş amaçlı laptop önerisi 20/30k

Bütçeyi biraz aşıyor ancak alırsan pişman olmayacağın bir model; https://www.hepsiburada.com/apple-macbook-air-m1-cip-16gb-256gb-ssd-macos-13-tasinabilir-bilgisayar-uzay-grisi-z1240009k-pm-HBC000002416K
  4. mustafawiped

LOL ve CS İçin Monitör Tavsiyesi

Samsung Odyssey G4 tavsiye ederim 1ms 240 hz 25 ve 27 inç modellere sahip
  5. mustafawiped

I5 12400f işlemcim var hangisini almalıyım kule tipi soğutma veya sıvı soğutucu

Açıkçası uzun vadede işlemci değiştirmeyeceksen kule tipi alman daha mantıklı ancak ileride daha güçlü bir şey alırım diyorsan hazır paran varken sıvı soğutma al derim.
  6. mustafawiped

MSI Pro A620M-E Anakartta Klasik Rgb Girişi Yok Ne Yapmalıyım?

Merhaba, Anakartım MSI Pro A620M-E modeli. Geçtiğimiz günlerde MSI Coreliquid 240R V2 Sıvı soğutucu aldım ve montajını tamamladım. Sıvı soğutucu kusursuz bir şekilde çalışıyor, soğutma performansı vs. Gayet iyi ancak anakartımda rgb 3 pin rgb girişi olmadığı için soğutucunun herhangi bir ışığı...
  7. mustafawiped

Yardım MSI Coreliquid 240R V2 sıvı soğutucusu AM5 anakarta nasıl montajlanmalı?

AM5 anakartıma MSI Coreliquid 240R V2 sıvı soğutucusunu nasıl montajlayabilirim? İşlemcinin stok fanını söktüm ve radyatöre fanların montajını tamamladım. Ancak, radyatörü kasaya montajlamadan önce işlemcinin üzerine herhangi bir montaj yapmalı mıyım bilmiyorum Neredeyse tüm kurulum videolarını...
  8. mustafawiped

MSI A620M-E ANAKARTINA SIVI SOĞUTMA İÇİN LGA1700 TAKILIYOR MU?

Hocam kurulum hakkında hiçbir bilgim yok işlemci ryzen 5 7500f videoları izleyerek yapıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
  9. mustafawiped

MSI A620M-E ANAKARTINA SIVI SOĞUTMA İÇİN LGA1700 TAKILIYOR MU?

Msi Coreliquit 240R V2 sıvı soğutma aldım, montaj aşamasında anakartımın arkasını açtım ancak lga1700 ü takamıyorum. Acaba bu sıvı soğutucuyu desteklemiyor mu? Anakart: MSI A620M-E
  10. mustafawiped

A620M-E 'nin Bios Pili Çıkmıyor

Teşekkür ederim gerçekten hiç gerek yokmuş, dediğini yaptım ve oldu. Yanıt veren diğer herkese de çok teşekkür ederim.
  11. mustafawiped

A620M-E 'nin Bios Pili Çıkmıyor

Ramimin mhz değerini artırdıktan sonra ekran gelmemeye başladı, araştırdım ve bios pilini çıkarıp biraz bekleyip tekrar takmam gerekiyormuş ancak bios pili çıkmıyor ne yaparsam yapayım. Güç uyguluyorum ancak olmuyor azıcık hareket ediyor, altına ince kağıt sokmaya çalışıyorum o kadar alan bile...
  12. mustafawiped

R5 7500F için soğutma önerisi ve rehberi

Merhaba, Ryzen 5 7500F işlemcim var ve sıvı soğutucu mu yoksa kuletipi soğutucu mu almam gerek tam karar veremedim. Açıkçası ilerde de işlemcimi R7 7700X e yükseltmeyi düşünüyorum, her iki işlemcide de iyi bir soğutma performansı gösterecek bir öneriniz var mı? Bütçem ₺5000 1724236056 Bir de...
  13. mustafawiped

GT 730 Ekran Kartına Driver Kuramıyorum

Nvidia nın sitesinden driver indirip kurmaya çalıştığımda işlem tamamlanamıyor ve kurulmuyor. Herhangi bir hata mesajı almıyorum. Birkaç arkadaşım daha eski bir sürüm kurmamı söyledi ancak hangi driver sürümünü kuracağımı bilmiyorum. Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
  14. mustafawiped

Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 RAM | MSI RTX 4060 Ti 8 GB Alınır mı?

Neden alınmaz kral bir de senin bu fiyat civarı önerebileceğin sistem var mı?
  15. mustafawiped

Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 RAM | MSI RTX 4060 Ti 8 GB Alınır mı?

Sizce fotoğrafta eklediğim sistem ve monitör alınır mı? Fiyat tuzlu mu yoksa ideal mi?
  16. mustafawiped

₺50.000 - ₺55.000 arası 2024'te Alınabilecek en iyi sistem?

Yanıtın için teşekkür ederim, önerini dikkate alacağım :giggle:
  17. mustafawiped

₺50.000 - ₺55.000 arası 2024'te Alınabilecek en iyi sistem?

Merhaba, toplamda ₺50.000 bütçem var ve bu bütçeye hem monitör, hem kulaklık, hem mouse hem de kasa toplamam lazım. Kendimce bir kasa topladım ve aşağıya bilgilerini koyuyorum Sizce nasıl? Önerilerinizi ve fikirlerinizi lütfen benimle paylaşın. Monitör; Klavye; Mouse; Kulaklık; Kasa;
Geri