Arama sonuçları: *

1. PoyrazMert

Xbox harddiskimi görmüyor

Series s bu arada onu yazmamisim
  2. PoyrazMert

Xbox harddiskimi görmüyor

daha önceden 500 gblık harddiskimi laptopda kullanıyodum sonra xbox da kullandığım 1 tblık harddiski bilgisayarda kullanmaya karar verdim dosyaları attım falan filan diğerini konsola bağladım ve konsol görmüyo kablodanmı diye baktım değil oyun indirilmiyo değil biçimlendirme ekranı bile çıkmıyo...
  3. PoyrazMert

Ücretsiz düşük sistem oyun videosu çekme programı önerisi

yayın açma video çek ben bile bi ara undertale da 30fps yayın yaptım
  4. PoyrazMert

Ücretsiz düşük sistem oyun videosu çekme programı önerisi

fps ini kayit kalitesini ayarladinmi her turlu istedigini yapar anlamasi basit bi ara ekrani var acilmazsa streamlabs dene oda olmadi Fraps kullan
  5. PoyrazMert

Mavi setup icin yardim lagzim

mavi bir mouse almak istiyorum butce onemli degil kaliteli bir sey ariyorum ama bulamiyorum onerilere acigim
  6. PoyrazMert

Xboxdan Discorda nasil girerim

benim bildigim bi cozum yok bi kactane sey denedim onceden ama olmadi sizin bi yardiminiz olur belki
  7. PoyrazMert

6000tl mouse onerisi

ben degisik markalar sevmiyom iyi olduklarini biliyorumda boyle daha razer logitech gibi markalar tercih ediyorum
  8. PoyrazMert

6000tl mouse onerisi

hyperx pulsefire haste 2 kullaniyorudum orta tekeri bozuldu aralik ayina kadar boktan rampage pembe bi mouse buldum onunla idare etcem onerilere acigim
  9. PoyrazMert

Steam onaylama kismina girlimiyor

fotograf bu telefonu yeniden baslattim steam hesabina gir cik yaptim ama hala boyle
  10. PoyrazMert

Nerede yaşamalıyım? Nerede oturmalıyım?

SİVAS
  11. PoyrazMert

Mikrofon standi onerisi

duzgun bi mikrofon standi ariyorum tercihen masaya vidalanabilen bi stand ama oyle bisey gormedim o yuzden stand onerilerine acigim seiren mini kullaniyorum
  12. PoyrazMert

Televizyonmu 2.monitörmü

saol
  13. PoyrazMert

Televizyonmu 2.monitörmü

merhaba değişik bi sorunum var 60hz kötü monitörlü yada direk genel olarak kötü bi laptopum var 8gb ram intel graphic 620 falan var bununla yinede oyun oynamayı başarabiliyorum hdmi çoklayıcı almayı düşünüyorum 1 monitörüm var odssey g3 xboxda kullanıyorum onu xboxa vovo nun ucuz tvlerinden alıp...
  14. PoyrazMert

Kulakici kulaklik onerisi gundelik

galaxy buds sevmiyom bide butceyi cok asiyo
  15. PoyrazMert

Kulakici kulaklik onerisi gundelik

eskiden huwai buds 2 mi oyle bisey kullaniyodum onu telefon aramalarinda mikrofonu calismiyo ve sag kulaklik sol kulakliktan az ses veriyo kablosuz gundelik hayat icin uygun ve arada oyunlar icinde kullanabiliyim butceyi artirrabilirim azsa
  16. PoyrazMert

10.000 tl butceyle yeni nesil telefon onerisi

suan vivo y21 kullaniyorum 2.900 tl ye aldim bu telefonu 2 yil once ve suan kamerasi kotu ses kalitesi kotu tek iyi yani 64gb olmasi samsung a06 almayi dusunuyorum oneriniz varmi kamera kalitesi onemli bide 64 gb falan yeter bana
  17. PoyrazMert

2. monitör önerisi lazım

webcam niye?
  18. PoyrazMert

2. monitör önerisi lazım

böyle bir şey düşünüyorum sizce? https://www.gaming.gen.tr/urun/323725/asus-vy249hge-23-8-inc-144hz-1ms-full-hd-freesync-ips-gaming-monitor/?ref=akakce bütçe sorun değil ama maksimum 5000 tl verebilirim
  19. PoyrazMert

max 8000 tl telefon önerisi

malesef
Geri