Arama sonuçları: *

1. melisakodal

Laptop un habire bozulmasından sıkıldım

!YENİ GÜNCELLEME! Arkadaşlar bilgisayar kendi kafasına göre kapanıyor ama sadece masaüstünde. Furmark testi açtım yine aynı şekilde kapandı. Değerler normaldı fan da çalışıyordu . Pili söktüm o şekilde denedim. Hiçbişey yapmadan dursada yine kapanıyor kilit şifre girme sayfasında bile. Yine aynı...
  2. melisakodal

Cpu fan taktılar ssd bunu taktılar. Sadece ssd nin markasını ve fiyatını biliyorum. Bir de klavye taktılar. Evet Laptop gayet eski biliyorum ama. Benim yaptığım işleri karşılayabiliyordu. Yetkili servis e götürdüm laptop özellikleri de bunlar
  3. melisakodal

Eski baya sence başka neler yapmam gerekiyor
  4. melisakodal

Klavye değisti ssd takti 480gb bi de fan bu kadar
  5. melisakodal

Nisan ayında laptop um bozuldu. Şarj adaptörü falan da bozuldu. Laptop um hiç açılmıyordu. Verdik ssd taktılar cpu taktılar. Tamir ettiler ama berbat bir şekilde. ben tekrar gittim çünkü ısınıp hemen kapanıyordu oyunda. Bişey yok diyip verdiler ama bence termal macunu düzgünce sıktılar sorun...
  6. melisakodal

HİÇBİR LAPTOP VEYA BİLGİSAYARIN İYİ OLMAMASI

Kimse Orta bütçeli bir Laptop önerisi vermemiş
  7. melisakodal

TPLİNK MODEMDE AYGIT HIZ DÜŞÜRME

192.168.1.1 de TPLİNK arayüzü kullanan çoğunda var
  8. melisakodal

TPLİNK MODEMDE AYGIT HIZ DÜŞÜRME

modemde aygıtların hızını nasıl düşüreceğimi söyleyebilir misiniz.
  9. melisakodal

HİÇBİR LAPTOP VEYA BİLGİSAYARIN İYİ OLMAMASI

Burda Laptop önerisi istediğimde. Orta Fiyatlı hiç kimse hiçbir laptoptan memnun kalmamış. Biri Asus beğeniyor biri çöp diyor. biri Monster beğeniyor çöp diyor. eee ne olacak böyle
  10. melisakodal

Televizyon sesimi duymuyor

neyse ben philipsle kavga edip isterim
  11. melisakodal

denedim olmadı 1732823650 evet aynı kumanda hiç desteğe falan yazdınız mı
  12. melisakodal

Televizyonumuz bu linki koydum. aldığımızdan beri mikrofonu çalışmıyor. media marktan aldık. böyle bi saçmalık olabilir mi
  13. melisakodal

Modemdeki Aygıtların Hızını Nasıl Düşürebilirim?

Modemdeki Aygıtların Hızını belirlemek istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Zyxel Bir Modeme sahibim
  14. melisakodal

Ekran kartı çökme hatası

birkaç ay önce ekran kartı çökmesi hatası aldım. Bu foruma da yazdım. Birçok yöntemi denedik bütün yöntemleri denedik. Aklınıza gelebilecek her şeyi denedik. Ama olmadı. Bugün bir gelişme olduğunu düşünüyorum. O zaman tabi ekran kartında sorun olduğunu düşünüyorduk. Hala da olabilir. Kesin emin...
  15. melisakodal

Laptop alırken neye dikkat etmeliyiz ve laptop önerisi verir misiniz?

Ben Laptopta lol valo falan oynuyorum. Başka bişey yapmak istediğimde onu da düzgün açabilsin istiyorum örnek tasarım programları olur cyberpunk falan olur. onları açabilsin yani. 1728555128 hem de sence hangi markalar daha iyidir
  16. melisakodal

Ekran Kartı 30W ne demek

Laptoplarda Ekran kartı W olayı ne önemli mi bu ?
  17. melisakodal

Yardım tüketici hakem heyeti kararını nasıl uygulanacak

Yani anladığım kadarıyla. ayıplı bir ürün satın almışsın sanırım. onu tüketici hakem heyetine şikayet etmişsin. heyet onlara ürünün ayıpsız versiyonunu vermelerini söylemiş.
  18. melisakodal

Laptop alırken neye dikkat etmeliyiz ve laptop önerisi verir misiniz?

Ben Bilgisayarı 6 7 yıl kullanmak istiyorum. Her işimi çözsün ama son model olmasın YANİ( ÖRNEK: İPhone 14 pro max ile 16 pro max Aynı bence son model olmasın) tabi ki en yeniler daha iyi illaki ama ucuzu da Aynı işi yapabilir bence. BİR DE şeyi sormak istiyorum asgari ücret güncellendiği zaman...
  19. melisakodal

Asus ROG Zephyrus G14 Alınır mı

Bu laptop alınır mı. Fikirleriniz nelerdir
Geri