Arama sonuçları: *

1. Elwaysed

₺35.000 Sistem Önerisi

Yardımınız için sağolun hocam, 5060'lı sistemi 5700x, MSI Mag forge kasa, 1x16gb 3600mhz ram ve fsp nc3 hava soğutucu ekleyerek aldım. 2. el tarafına pek yönelmek istemedim 2 yıl civarı idare edicek bir sistem gerekiyordu sadece.
  2. Elwaysed

₺35.000 Sistem Önerisi

Hocam 2. el tarafına pek kaymak istemiyorum ve orası nedense daha pahalı duruyor. 35k civarına 3060ti sistem veriyorlar
  3. Elwaysed

₺35.000 Sistem Önerisi

1x16gb ram yeterli olur mu? 5700x yapıp 2x8 yerine 1x16 alsam.
  4. Elwaysed

₺35.000 Sistem Önerisi

Bu sistemi almayı düşünüyorum. Sadece işlemci soğutucuyu ve kasayı değiştirdim toplamda 35.600₺ oldu. Taksit ile 35.000 olursa iyi olur. https://www.itopya.com/the-vok-v8-v3-amd-ryzen-7-5700-gigabyte-geforce-rtx-5060-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-m2-ssd-_h32061
  5. Elwaysed

25.000₺ G61SD Oled alınır mı?

Arkadaşlar az önce sipariş verdim fakat aklımda hala sorlar var. Bu bütçede zaten kısıtlı seçeneklerim var ve G61SD'nin fiyatını hak edip etmediğine karar veremedim. İncelemelerinde gerçekten güzel gözüküyor, şuanda VG72AQ tuf serisi hafif sorunlu bir IPS monitör kullanıyorum.
  6. Elwaysed

Samsung Odyssey Oled G61SD İnceleme

Elinize emeğinize sağlık. Yakın zamanda bende bu monitörü almayı planlıyorum, Asus TUF 27 VG27AQ ips monitörden geçiş yapacağım. Umarım iyi bir deneyim sunar bana.
  7. Elwaysed

Twitch'ten alınan Nitro gelmedi

Sorun çözülmedi. Linke gittiğimiz zaman 3 aylık nitro alabileceğimizi söylüyor kart bilgilerimizi giriyoruz fakat sonrasında üzgünüz bir hata oluştu bu kodu kullanamayacaksınız. Uyarısı veriyor
  8. Elwaysed

Arkadaşlar Twitch ile ilgili bir sorunmuş ve çözmeye çalışıyorlarmış. Konu kapanabilir.
  9. Elwaysed

Hayır açık değil. Discordun yayınladığı sayfada belirli ülkelerin bu promosyonu alamayacağını belirtmişler ve o ülkeler arasında Türkiye yok
  10. Elwaysed

Twitch üzerinden abone olduğumuzda 3 aylık Discord Nitro verdi ve envanter üzerinden almaya çalıştım fakat ekran görüntüsündeki gibi hata alıyorum. Arkadaşımdada aynı sorun var.
  11. Elwaysed

750W kasa ve çift monitör için UPS önerisi

Fansız olanları bulamadım
  12. Elwaysed

750W kasa ve çift monitör için UPS önerisi

Yaşadığım bölgede elektrik sorunları var, bu yüzden bilgisayar için UPS bakıyorum. 750W PSU, çift monitör (toplam 100W) ve modem var. Kaliteli ve sessiz bir UPS arıyorum çünkü odam sessiz oluyor ve çok az duyulan sesleri dahi duyabiliyorum. 1500 VA veya 2000 VA yeterli olur diye düşündüm...
  13. Elwaysed

Ofis için masaüstü sistem önerisi

Arkadaşlar başlıktaki gibi ofis için bir bilgisayar almayı düşünüyorum sadece ofis programlarını çalıştıracak. Monitör dahil 15.000₺ bütçem var. APU sistemlere bakıyorum.
  14. Elwaysed

Video kayıtlarında kalite kaybı ve görüntüde bulanıklık

ilk fotoğraf OBS ve NvidiaAPP üzerinden çektiğim videonun içinden aldığım bir ekran görüntüsü. Diğeri ise oyunun içinden direkt aldığım ekran görüntüsü
  15. Elwaysed

Video kayıtlarında kalite kaybı ve görüntüde bulanıklık

2K 60 FPS video çekiyorum fakat görüntü sanki 1080p gibi, hafif bulanık görünüyor. Bütün OBS ayarlarını denedim. İkinci monitörü devre dışı bırakıp test ettim, Windows ve NVIDIA Denetim Masası'ndaki DSR ve doku süzme ayarlarını değiştirdim. Medya oynatıcıdan kaynaklanıyor olabilir diye düşündüm...
  16. Elwaysed

6000₺ kablosuz kulaklık önerisi

Yakın zamanda steelseries artic 7+ aldım hiç memnun kalmadım. Bin bir tane ayar yaptım fakat memnun değilim. 6000TL maksimum bütçem var. steelseries markasını almayı düşünmüyorum farklı önerileriniz varsa bekliyorum.
  17. Elwaysed

Bilgisayar yavaş açılıyor

Windows ayarlarından hızlı başlatma seçeneğini açabilirsin 1738488929 Güç seçenekleri → Güç düğmelerinin yapacaklarını seçin → Şu anda kullanılmayan ayarları değiştir → hızlı başlatmayı aç
  18. Elwaysed

SteelSeries Arctis 7+ 7.1 Nasıl Aktif Edilir?

aynı sorun bende de var 7.1 nerde açılıyor bilmiyorum fakat sonar kısmında spatial audio seçeneği var onu açtığımda ses daha iyi oluyor. Önceden razer kullanıyordum 7.1 açınca baya fark ediyordu SteelSeries de nerden açılıyor bilmiyorum.
Geri