Arama sonuçları: *

• Users: Smtuy
  • Order by date
  1. S

Homegym için lat pulldown makinesi

Hocam üründe max kapasitesi 150 kilo diyor ayrıca genel olarak triceps için düşünüyordum ona rağmen alınmazmı
  2. S

Homegym için lat pulldown makinesi

https://www.trendyol.com/temfitness/tf-2900-lat-pulldown-machine-calisma-istasyonu-p-839169960 Böyle birşeye bakıyorum sizce alınır mı?
  3. S

sıvı soğutma hava yönü

yukarıdaki fanlarda dışarı doğru hava veriyor. Kasayı 2 yıl önce almıştım bir sıkıntı yoktu fakat 1 ay önce render alırken kendiliğinden ısındığı için kapandı. Bende termal macunu yeniledim fanları falan temizledim hala düzelmedi. 1718190155 hocam o kağıt yok ondan olduğunu sanmıyorum.
  4. S

sıvı soğutma hava yönü

hocam dışarı doğru yaptım şuan boşta 94 derece. Nzxt uygulamasından bakıyorum acaba uygulamadamı sıkıntı var yoksa başka birşeyimi yanlış yaptım?
  5. S

sıvı soğutma hava yönü

Kasanın üst tarafındaki fanları kasanın içine hava gelicek şekilde yaptım. Yönleri ne tarafa olmalı?
  6. S

ryzen 5 5600x işlemci ısınma sorunu

hocam nzxt cam ile değerlere bakıyorum uygulamada sıkıntı olabilirmi ?
  7. S

hocam rehber tarzı bir şey varmı 96 derece oldu zamanım azalıyor...
  8. S

termal macunun yanında peteğe benzer bişey vardı onunla sürdüm. kenarlarına çok az daha sürdüm. Fanda bir sıkıntı yok. 1718141823 clock speed 4000MHz ve Fan speed 3200RPM
  9. S

240mm sıvı soğtuma var o açıdan sıkıntı yok. kasa çalıştıktan 10 dakika sonra 90 derece oluyor.
  10. S

macun thermaltake tg50 fanı aşırı sıkmadım 1718141083 soğutucu tam takılmamamış olabilirde nerden anlıyabilirim veya nasıl tam takabilirim.
  11. S

Termal macunu sistemi aldığımdan beri(yaklaşık 2 yıldır) değiştirmemiştim. Bilgisayar ısınıp kendini kapatmıştı. Bende termal macunu değiştirdim fakat şuan 90 derecelerde. Neden olabilir ?
Top Bottom