Arama sonuçları: *

1. BubaPuroyuz

Baykar Havacılık ve Uzay Mühendisliği Lisesi’ne gidilir mi?

Hocam küçüklüğümden beri yazılım mühendisliği gibi alanlara ilgim aşırı fazla, bunun yerine okuyabileceğim ne vardır belki siyaset bilimi olabilir ama mühendislik kadar sevemem.
  2. BubaPuroyuz

saolun hocam çok yardımınız dokundu cidden, hepinize iyi günler diliyorum
  3. BubaPuroyuz

hocam benim savunduğum şey çıraklık, yani eğitimin küçük yaştan itibaren verilmesi bu sayede vatana millete hazır güzel pişmiş gençler verilmesi. Benim istediğim şeye uyuyor bu lise tek sorun %1 den bile daha iyi bir yüzdeliğe sahip olmam gerekmesi ama bir şekilde hallederim istediğimde sıkı...
  4. BubaPuroyuz

gitmeyeceğim zaten deneme notlarım gayet yüksek çalışarak rahat 480 üstü alabileceğimi düşünüyorum
  5. BubaPuroyuz

ya 1-2 kere şndirdimde affedersiniz LEŞ gibi oynuyorum sarmıyoda zaten. Ben pokemon unite oynamaktan memnunum. Ama valo oynuyorum günde 2 saat falan 1744823464 peki hocam bu diğerleri neden galatasaraya falan gidiyor hedefleri farklı diyemi yoksa kerizlermi
  6. BubaPuroyuz

Merhaba, ilgi alanlarım arduino, genel elektronik, bilgisayar donanımı ve yazılımı, yazılım, ve instagramda garip şeyler yapan mühendislerin yaptığı şeyler aşırı ilgimi çekiyor. Rehber öğretmenimin tavsiyesi üzere Baykar Havacılık ve uzay mühendisliği lisesi hoşuma gitti. düzenli bir çalışmam...
  7. BubaPuroyuz

Bir çılgınlık yapasım var :D

parça çalılıyomu diye test etceksen takabilirsin, oyun fln oynama ama 1743702555 biraz eski
  8. BubaPuroyuz

reis sistemin güzel gibi ekran kartına neden paran kalmadı
  9. BubaPuroyuz

arkdaş cevap vermeden ben vereyim, denememen gereken bir deneyim
  10. BubaPuroyuz

reis 7500F e 1660S takmışsın sana tabi normal.d
  11. BubaPuroyuz

Korkunç bence
  12. BubaPuroyuz

Epic Games GTA5 Giremiyorum

GTA5 Güzelce oynuyordum, güncelleme sonrası şöyle bir hata almaya başladım, çözümünü bilen varmıdır. ADMİN FOTORAF PAYLAŞTIM ÇÜNKÜ BİLGİSAYARDAN FORUMA GİREMİYORUM AFFET.
  13. BubaPuroyuz

TEMU MageGee KLAVYELER ALINIR MI?

yok reis costum klavye alıcağım, ama aynı fiyata sahibindenden aulaf75 alabilirsin
  14. BubaPuroyuz

4070S Undervolt Nasıl Yaparım?

tamamdır hocam, şimdilik bu şekilde kullanacağım ileride render la uraştığımda belli olur.
  15. BubaPuroyuz

peki hocam, peki undervolt yapsam hiç mi performans artışı olmaz
  16. BubaPuroyuz

attım hocam konuyu düzenledim
  17. BubaPuroyuz

4070S galax one click oc model kartım var. Bencmark testinde sıcaklık yüksek gibi geldi undervalt yapmaya karar verdim, çok detaylı olmadan basitçe bişe nasıl yaparım. Test sonuçlarınıda atıcam
  18. BubaPuroyuz

30K TL civarına ekran kartı önerisi

test değerlerine baktığımızda zaten 300+ çok kolay görüyor 650 kullanmak iyi olmaz dediğiniz gibi. Hemde ileride işlemci vs değiştirirseniz kolaylık sağlar 750 watt
  19. BubaPuroyuz

30K TL civarına ekran kartı önerisi

750-850 watt bir psu al yanına 9070XT al, sadace oyun vs içinse 6700xt veya 4060/70 de gider 1741421608 tavsiye edilen değerlerin altında, ayrıca 9070xt 350-400 watt lara rahat çıkıyor en az 750 keser bunu
  20. BubaPuroyuz

Curve Optimizer Yapmalı Mıyım?

7500F var, B650MP e Pro anakarta takılı. Phantom Spirit kule tipi var. Birkaç video gördüm videolarda silikon kalitesinden bahsediyorlardı ama ben bunu nasıl ölçeceğimi bilmiyorum. Yapsam sıkıntı olur mu? Test isterseniz bana program önerirseniz sevinirim FurMark ve OCCT dışında test programı...
Geri