Arama sonuçları: *

1. J

30-35k arasi sistem önerisi peşin fiyatına taksit olursa çok iyi olur

30-35k arasi sistem önerisi peşin fiyatına taksit olursa çok iyi olur
  2. J

SICAKLIK ARTIŞI LAPTOP HP VİCTUS

tamamdır eyw
  3. J

undervolt mu yaptınız siz ?
  4. J

ama ben süreli 2 ay oldu ilk başlarda böyle bir şey yoktu. 1756466830 MX-6 kullanıyorum olmaz mı gayet iyi demişlerdi. ki ilk sürdüğümde sorun çıkmıyordu. 1756466888 hocam gpu kullanımı artmıyor sıcaklığıda artmıyor yani gpu sabit 60 derecede püfür püfür çalışıyor. sorun işlemci sıcaklığında.
  5. J

MX-6 kullandım. şuanda testlerime göre valorantta 350 fps alabiliyorum ama 350 fps verdiğim zaman 55 w güç çekiyor ve sıcaklık 90 derecelere fırlıyor. ama 150 fps ile kısıtlıyorum oyun içinden 35 w a düşüyor ve sıcaklık 70 lere iniyor.
  6. J

P Victus 16 - i5-13500h RTX 3050 6gb - DDR5 8x2 GB Ram kullanan laptopumda termal macunu ve iç temizliğini haziran sonunda yaptım. VALORANT Oyununa ilk girdiğimde 80-100 derece arasında oluyor sıcaklık sonra 67-75 arasına düşüyor ama ben 80-100 arasına çıkmasını istemiyorum bunun sebebi nedir...
  7. J

dediklerini yaptım ama şimdi fark ettim işlemci kullanımım bir anda %88 e falan fırlıyor sebebi ne olabilir normalde 8-15 arası takılırken bir anda 80-90 arasınına çıkıp geri düşüyor 8-15 civarına Windows Defender yapabiliyormuş galiba arada %100'e onun gerçek zamanlı korumasını kapattım zaten...
  8. J

intelinkinide silmem gerekli mi yoksa sadece nvidia yı mı sileyim ?
  9. J

normalde balance kullanıyorum zaten ayarlarım sıfırlanmış normal diyorsun yani termal macunu ilk yenilediğimde 67-75 arası alıyordum o yüzden sıcaklıklar biraz şaşırttı beni.
  10. J

HP Victus 16 - i5-13500h RTX 3050 6gb - DDR5 8x2 GB Ram kullanan laptopumda termal macunu ve iç temizliğini haziran sonunda yaptım. VALORANT oyununda normalde 67-75 derecelerde gezerken artık 75-85 arası gezmeye başladı sıcaklık sebebini anlamadım. bu olay başıma gelmeden önceki günün gecesinde...
  11. J

JBL C100Sİ mi JBL T160 mı ?

Kral onun kaliteli olduğunu biliyorum ama hiç denemedim T160'ı hangisini almalıyım.
  12. J

JBL C100Sİ mi JBL T160 mı ?

Bem 3 yıldır c100si kullanıyorum. hem oyun oynarken hem de müzik dinlerken. gayet beğeniyorum. ancak kablosu sürekli jak girişinin olduğu taraftan içten kopuyor. şimdi T160 mı alsam yoksa yine C100si mi alsam arada kaldım. Hem FPS oyunu oynarken kullanabileyim hem de müzik dinlerken zevk alayım...
Geri