Arama sonuçları: *

1. Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları

Comment by 'LoTied' on the classified ad 'Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları'

hocam whatsapp verebilir misiniz ?
  2. Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları

Comment by 'LoTied' on the classified ad 'Lian Li HydroShift Sıvı Soğutucu Fanları'

hocam neden satıyorsunuz, istanbulun neresi ve bugün/yarın gelsem nakit 1000 lira yapar mısınız
  3. L

🔥İndirim HUAWEİ MATEPAD 11.5 2025 8/256GB KLAVYELİ TABLET 13799TL

@xkeanex klavye kutuya dahil diye belirtmişler...
  4. L

Çözüldü✓ Bilgisayardan Anlayan Biri Yardım Edebilir mi?

ekran kartı, işlemci soğutucu, ram.
  5. L

@PykeTyson hocam oyundaki bütün ayarları düşüğe çekip tekrar dener misiniz ?
  6. L

çözünürlüğünüz nedir bu arada ?
  7. L

hocam VRAM kullanımı sınırda, bu drop yapabilir. Kartının bakıma ihtiyacı olabilir.
  8. L

Gaming Notebook için mouse önerisi?

ben furylevel z1 kullanıyorum, memnunum. 1746914685 pardon hocam almanya için istiyormuşsunuz. orasını bilemeyeceğim :D
  9. L

Android Xiaomi 120W bulamıyorum

şarj aleti incelemedim ama 100w+ bir şey olmalı. laptop Acer Predator Helios Neo 16 telefon xiaomi mi note 10 tablet honor magicpad 2
  10. L

Ugreen'den şarj aleti alırsam diğer cihazlarda hızlı şarj destekler mi?
  11. L

Honor'un 66w şarj aleti xiaomi telefonumu 33w şarj edemiyor. ayrıca laptopumu da şarj etmiyor.
  12. L

200TL Ödüllü Windows 11 Kurulumu

anakart üzerindeki başka bir ssd yuvasını denediniz mi 1742756953 veya raide alıp deneyebilirsniz
  13. L

AMD RAID’i BIOS üzerinden kapatmak için, bilgisayarınızı başlatırken BIOS’a girin, ardından "Storage Configuration" veya "Advanced" sekmesinde "RAID" seçeneğini bulun ve bunu "AHCI" olarak değiştirin. Yapılan değişiklikleri kaydedip BIOS’tan çıkın, bilgisayar yeniden başlatılacak. Eğer Windows...
  14. L

AMD RAID kapatmayı deneyin.
  15. L

biosta ssd optimizasyonu ile alakalı bir ayar vardı herhalde onu kapatmayı deneyin.
  16. L

Hangi tableti seçmeliyim ?

Hocam ürün elinize ulaşınca ufak bir değerlendirme yazar mısınız buraya?
  17. L

Hangi tableti seçmeliyim ?

Merhaba arkadaşlar, tableti en çok 2. ekran olarak ve dersler için kullanacağım, arada oyun oynarım. Sizce aşağıdaki tabletlerden hangisini almalıyım? farklı bir öneriniz varsa söyleyebilirsiniz. https://www.epey.com/tablet/honor-magic-pad-2.html...
  18. L

BATIYORUM // Sistemin ne kadar eder ? Para lazım :)

55 ne hocam. iyice öldürdünüz
Geri