Arama sonuçları: *

• Users: F3ys
  • Order by date
  1. F

Kablosuz wifi dağıtıcı

Herkese selam ben üst komşunun modeminden kendi evime kablosuz şekilde interneti dağıticak wifi dağıtıcı bakıyorum hangisi uyumlu bilemedim prize takılan olucak galiba dağıtıcı olması için xioami priz ürünleri felan
  2. F

Loq serisi ana kart yanma

Kanka cevap verdiğin çok teşekkür sagolsin
  3. F

Loq serisi ana kart yanma

Selamün aleyküm ben Lenovo loq 12450hx rtx3050 laptop satın aldım zaten bilgisayarim vardı bunu ders ve günlük yasantim için aldım forumda özellikle ana kart yanması gördüm bundan dolayı riski en aza indirmek için soğutma fanı alsam yararli olur mu teşekkürler
  4. F

Router kablosuz bağlama

Selamlar benim tp link wr841n routrerım var ama kablo kullanmayacagım kablosuz bağlamak istiyorum yardımcı olurmusumuz gram bilgim yok ve acil lazım
  5. F

Wifi adabtörü yardımcı olurmusunuz

öncelikle selamlar ben üst komşumun internetini kullanıyorum modem direk üstümde kalıyor 4 çekiyor güçlü de bir internet benim wifi adaptörüm hiç iyi çekmiyor bana en güçlü çeken en hızlı en az oyunlarda ping sorunu yaşatıcak wifi adaptörünü önerir misiniz 600 tl bütçem var teşekkür ederim
  6. F

Çözüldü✓ Mönitorde güç var ama ekran gelmiyor

Ramler cıkmıs olabilir
  7. F

Çekim alanı alanı yüksek wifi adaptörü acil

Herkese selam bilgisayarımda wifi 3 takılı USB kullanıyorum bana Ömer'e bileceği biz ping sorunu yapmayacak güçlü çeken wifi USB varmı wifi 5 veya 6
  8. F

valorant maça geç girme sorunu

ssd yer var ama aynı problem var hala
  9. F

burda silinmesi gerekn dosya varmı bilemedim c dosyası neden bu kadar az klasor varken dolu anlamadım pek 1724165080 silinmesi gereken dosya varmıa acaba bilmedim yerel disk temizledim ama böyl dosyalar var ve 160 gb yakın kaplıyor hangilerini sileyim 1724167993 en sonda böyle oldu sizce yeterlkimi
  10. F

filmleri flash a aktarcam gta silicem zaten biraz tadını ali diye yukledim onu silerim hepsini düzeltir sana atarım tessekur ederima abi 1724083550 tamamdır abi siliyorum sana cok tessekur ederim sana hepsini yapıp donucem abi
  11. F

senin öyle sorunun oldumu kral veya dediğini yapan oldumu 1724083074 hangisini silicem bu arada pardon kral seni zamandan ediyoruz tessekur ederim 1724083196 suan böyle kral gta ssd ye kurulu silsem baya yer gelir artı film arşivim var nasıl yapim
  12. F

Call Of Duty:Warzone Shaders pre loading %0'da kalıyor

öncelik ayarından olabilir belki
  13. F

kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu silimmi yoksa direk ssd temizlimmi bide ssd daha cok alan olsun hdd demi 1724082650 kral kontrol ettimde zamanında hdd ben hdd temizlemek için ssd almısım ssd az yer varmıs gtv5 varmıs onu...
  14. F

oda olmassa baska cozum varmı
  15. F

kral öncelikle sana tessekur ederim ssd var bi ara denedim ikisindede baktım valo dosyası var silip en basından kursam olurmu
  16. F

kral anladık silerim yardım etmenizi bekliyorum sevinirim silicem pardon sadece yardıma ihtiyacım var 1724082220 onun yerine yadımcı olsanız sevinceğim
  17. F

bilmiyorum kral pardon acmam yardımcı olabilirmisiniz
  18. F

zaten grafikler öyle sadece maça geç giriyor yoksa 180 fps
  19. F

ACİL YARDIM LAZIM TESEKKURLER

kral yardım bekliyorum
  20. F

bir tane online oyunlar diğeri pc oyunlar akfam karıstı iki tane attım