Arama sonuçları: *

1. A

Minecraft RX460'ı kullanmıyor

Xeon 1230v1 RX 460 2GB 16 GB Ram Sistemim yukarıdaki gibidir dostlar. Apu sistem olmadığı için harici ekran kartından başka bir şeyi kullanamaz. Önceden i5 3570 kullanıyordum sorun işlemcidedir diye 1230'a geçtim. Fakat sorun halen aynı. Ekran kartı %20-30'un üzerine çıkmıyor çoğunlukla %0'da...
  2. A

Shein indirimli ürünler

Son 2 gün kaldı. Bu 20 ocakta Türkiye'ye gelen ürünler gelmeyecek gibi.
  3. A

Shein indirimli ürünler

Teşekkür ederim.
  4. A

Shein indirimli ürünler

Dostlar şuan Çinde kargoda olan ürünler iptal edilecek mi? Bende durum böyle normalde daha hızlı işlerdi fakat son aşamada bekliyor nedense şuan.
  5. A

Shein indirimli ürünler

Siparişleri olanları iptal edecekler mi? Dün verdiğim siparişler vardı.
  6. A

Shein indirimli ürünler

İlla 6 subattan önce gelmesine gerek yok. Herkesin unuttuğu şey gümrükten 6 subattan önce geçmesi gerektiği. Gümrükten 6 subattan önce geçsin de isterse ayın 15'inde gelsin önemi yok ne zaman geldiğinin. Ne zaman gümrükten geçeceği daha önemli.
  7. A

Shein indirimli ürünler

Bir şekilde sipariş onaylansa bile gümrükte kalır bence. Hiç o topa girmemeniz daha iyi olur
  8. A

Shein indirimli ürünler

20W essager olanı aldım ben fakat yorumlarda ısındığı söylenmiş. Yanlış hatırlamıyorsam ugreen'in 45W adaptörü 180TL'ye geliyor onu kaçırmayın bence. Burada en elle tutulur adaptör 350'den başlıyor onlarda 20-30W.
  9. A

Shein indirimli ürünler

Garip bir şekilde normalde uçak havalimanına varırda olan kargomun hareketlerinde uçakla ilgili olan her şey silinmiş ve kargo kalkış ofisindeye geçmiş.
  10. A

Shein indirimli ürünler

Uçak havalimanına varır kısmında mı duruyor halen? O kısım gümrük oluyor sanırsam. Çok yoğun demekki
  11. A

Shein indirimli ürünler

Hocam ürün elinize ulaştı mı?
  12. A

Huaweı Matepad SE alınır mı?

Selamlar dostlar bu cihaz 5200 TL'ye geliyor alınır mı sizce? İçerisinde Harmony OS 2.0 varmış sorun olur mu Google servislerini yüklerken...
  13. A

🔥İndirim Havit 11.11 İndirime Girecek Ürünler

Aylar öncesinin kampanyasıydı hocam o. 1 TL'ye satıldı James Donkey kulaklıktı yanlış hatırlamıyorsam. Çok az kişi alabildi haliyle site uzun süre çöktü çok şansa kalıyor iş. 1762925312 Dostlar kulak içi kulaklığı alabildim bilgisi olan var mı iş görür mü?
  14. A

İ5 14400f ve rx9060xt sistem önerisi varmı

https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-stratos-sapphire-radeon-rx9060xt-pulse-16gb-intel-core-i5-14400f-16gb-ddr5-512gb-nvme-m2-ssd-nvme-sistem-tavsiyesi-p-53154
  15. A

Yardım Telefon için yardım !

Eğer illa Samsung ve iPhone olsun istiyorsan S24 Ultra bakabilirsin. Amiral gemisi olmasından dolayı S25+'a göre avantajları var. Ama işlemci önemli diyorsan S25+ öneririm 15 Pro ve S25+ arasından. Fakat bu bütçede önerim Honor Magic 7 Pro olur. Tam anlamıyla amiral gemisi olan tek cihaz bu.
  16. A

Rtx 5060 darboğaz olurmu

Darboğaz muhtemelen olmayacaktır olsa bile rahatsız edecek bir darboğaz olmaz.
  17. A

Bypass ameliyatı kalp için

Dostlar tartışma yapılacak konu değil.
  18. A

YKS 2026'ya nasıl çalışılmalı?

Sayısal hocam. Meslek açısından dediyseniz kararsızım. @Jill Valentine hocam ayrıyaten size bir soru sormak istiyorum. Elimde geçen senenin mert hoca tyt ayt geometri kitabı var. Acaba bu kitapla birlikte mert hocanın 70 günde tyt kitabını alsam mantıklı olur mu? Yanına da 3-4-5 tyt matematik...
  19. A

Şu anlık tam bir hedefim yok ama en kötü 40K yapmak istiyorum. Cevaplayan herkese teşekkür ederim.
  20. A

Merhabalar dostlar 2026'da YKS'ye gireceğim. 11. sınıfım %40-50 diyebilirim. Şuan 11. sınıf matematiğimde trigonometri bitirdim analitiği de bugün bitireceğim. Diğer 11. sınıf derslerini de komple bitirmek istiyorum yaz ayı içerisinde. TYT'de ise türkçe 35 net , matematik 15 net , sosyal 10-15...
Geri