Arama sonuçları: *

1. R

Sata ssd taktıkdan sonra önceden çalışan m2ssd gözükmemeye başladı

Tekrar denedim gene olmadı Yarın arkadaşın pcden bios flashback yapıcam bide öyle denicem
  2. R

2.yi denedim olmadı 1.çözümü denicem o da olmicak yüksek ihtimalde gene deneyelim şansımızı
  3. R

Bios is updating led firmware hatası

Merhaba arkadaşlar bios sürümünü güncelledikten sonra bios is updating led firmware hatasını alıp pc kendi kendine yeniden başlıyo 40 dk fln bekledim gene değişen bişey yok cmos res olmuyo pili çıkarıp taktım olmuyo başka bi öneriniz varmı anakartım asus tuf b650m-e wifi modelidir
  4. R

Başka bi forumda bi arkadaş biosu son sürüme güncelleyip 1.slotu biostan 5.0dan 4.0 a çekmeyi dene dedi ben de her zamn korkarım son sürümde çünkü hiç bi zaman tam kullanışlı olmuyo illa bi sorunları çıkıyo neyse güncelledim son sürüme bios güncellendi şimdide bios is updating led firmware...
  5. R

Reisim 4. slotta denemedim ama genede denerim yeterki 1.slot olsun ben çıkartmaya da razıyım hatta çıkarttımda eskisi gibi tek m2 kullanmaya çalışmıştım bu sefer hiç bişi görmedi bi arkadaş anakartın klavuzunu okumuştu m2 portlarıyla sata portları çakışms yokmuş ama genede dediğin gibi olabilir...
  6. R

bende m2 kullanıyodum 8 9 aydır ekstra sata ssd taktım 1.m2 slotunu görmedi şimdi 2.m2 slotuna taktım düzeldi fakat soğutucusu yok acaba sıkıntı eder mi? ısınma anlamında 990 pro 1 tb ısınıyo diyolar
  7. R

Güncel olarak m2yi alıp 2.slota taktım sorunsuz çalıştı her şey eskisi gibi fakst 1.slotun kendi soğutma bloğu vardı 2.slotun yok sizce 1.slot problemi nedir orda neden çalışmıyo 8 9 aydır çalılan ssd
  8. R

Öncelikle merhaba iyi forumlar depolama dolmaya yaklaştığından evimde bulunan sata ssd yi takmak istedim önceden 990 pro 1 tb m2 ssd im vardı ve ben bunu 8 aydır sıkıntısız kullanıyorum sata ssd yi taktım 2 3 gündür bişi yokken bi anda mavi ekran verip bilgisayar her açıldığında biosa atmaya...
  9. R

Çözüldü✓ nzxt kraken 360 rgb kablosunu nereye takmalıyım

tamamdır hallettim doğru yere takmışım videoyu izlemiştim önceden
  10. R

rgb kablo usb ile bağlanıyo kasadaki usb girişine taktım fan girişli rgb kablolardan değil
  11. R

Asus Tuf Gaming B650M-E Wifi AMD B650 AM5 Soket DDR5 6400 Micro ATX Anakart
  12. R

nzxt kraken rgb 360 sıvı soğutmam var tüm kablolarım takılı fakat 3 pinli kablo var onu cpu_fan a mı takmalıyım aio_pump a mı takmalıyım youtube da izlediklerim cpu fana takıyolardı
  13. R

ryzen 7 7800x3d asus dual rtx 4060 ti sistem parçaları uyumlu mu

önerileriniz için teşekkürler
  14. R

4070 de yeter gibi bilemedim teşekkürler bilgi için 1719737595 tek tek seçtim yardım edermisiniz hangi parçalardan kısabilirim
  15. R

60-65k arası 1719737285 parça parça topladım işlemci tabanlı oyunlar oynicam bide önerileriniz neler olur yani hangi parçaları değiştiriyim teşekkürler yanıtınız için
  16. R

Asus TUF Gaming GT502 PLUS Temperli Cam USB Type-C Siyah ATX Mid-Tower Gaming Kasa ASUS TUF Gaming B650M-E WIFI AMD B650 AM5 DDR5 6400 AMD Ryzen 7 7800X3D 4.20GHz 8 Çekirdek 96MB Önbellek Soket AM5 işlemci NZXT Kraken 360 RL-KN360-B1 360mm Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu Kingston Beast...
  17. R

Team T-Force Z540 1TB 11700/9500MB/s NVMe ssd alınır mı

destekliyo okuma yazma hızları yüksek olduğu için bu fiyat herhalde 5 bin TL'ye düşüyo gaming gecesinde
  18. R

Team T-Force Z540 1TB 11700/9500MB/s NVMe ssd alınır mı

sizce bu ssd alınır mı
Geri