Arama sonuçları: *

1. D

Çözüldü✓ Psu güç kablosundan yanık kokusu var

Aynı sorun bendede var yük altında ekran kartı kendini kormuaya alıp görüntü gidiyor prize takılı iken sakın temas kurmayın
  2. D

Pc yük altındayken ekran gidiyor... Videoda sorunu gösteriyorum

ozm 850+ bir psu gerekiyor
  3. D

https://www.amazon.com.tr/Cougar-STX-Plus-G%C3%BC%C3%A7-Kayna%C4%9F%C4%B1/dp/B01HUFM0WI (psu eski kasamdan kalan psu)
  4. D

bu olay son 4-5 gündür var. 3 yıllık pc bu sistem için 750w yetersiz mi ? Yukarıda yazmayı unutmuşum bios güncel daha yeni güncelledim
  5. D

Pc oyundayken (bo6) altında ekran gidiyor ve çalışmaya devam ediyor... ne yapsam sorunu çözemedim.. 3080ti i9 12900kf pro z790-a wifi ddr4 16gb ram 750w pc ilk başlattığımda cpu kırmızı dram turuncu vga beyaz ışık ramların yerlerini değiştirdim teker teker denedim kablo değiştirdim...
  6. D

Bilgisayar Çalışıyor ama DP veya HDMI sinyal yok

Güncelleme Servise götürdüm orda diğer bileşenler çalışıyormuş ama anakart tekpi vermiyormuş bilmediğimden soruyorum bozuk veya arzalaı anakart diğer bileşenleri güç veririm mi
  7. D

Denedim olmadı
  8. D

İyi günler sorun 2 gündür var PC 3 yıllık ilk önce PC açılıyordu yük altına girdiğinde ortalam 20 dk çalışıp sadece görüntü gidiyordu PC ve ekipmanlar çalışmaya devam ediyordu bugün ise pc ilk açtığımda çalışıyor ekran kartı soğutucu fanlar vs çalışıyor ama hiç bir şekilde görüntü yok ilk...
  9. D

Aldığım Performans normalmi yoksa yoksa az mı

3080ti 12900kf işlemciye sahibim genellik diğer oyunlarda düşük fps alıyorum nvidia denetim masasaı ayarlarını yaptım nihai performansta win güncel ekran kartı güncel
  10. D

I9 12900KF İşlemci Soğutucusu Önerisi ve Kasa Önerisi

Arkadaşlar merhaba işlemcimi yeni, bir soğutucu alıcam https://www.amazon.com.tr/Arctic-Liquid-Freezer-III-ACFRE00137A/dp/B09VH34TB8 bu veya bütceme göre bir alt modelini II alabilirim ama bunlara uygun kasa lazım önerilerinize açığım şimdiden teşşekürler ederim (kasa bütcem ise 3-5 arası)
Geri