Arama sonuçları: *

1. H

M2 SSD termal ped şart mı

Sistemime yeni bir tane kingston m2 ssd aldım. Fakat fazladan termal pedim yoktu. Asıl kullanacağım ssd bu olacağı için diğer A-Data marka ssdinin altındaki termal pedi söküp yeniye taktım. Ekran kartı altına gelen m2 slotuna ise eski a-data marka ssdini taktım fakat termal ped yok. Termal ped...
  2. H

7500f için soğutucu öneri

Aynı işlemciyi bu soğutucu ile birlikte sipariş vermiştim full yükte benchmark testte maksimum 70 72 dereceleri gördüm gayet iş görür fiyatları şu an ne kadar bilmiyorum ama tavsiye ederim
  3. H

Psu gücüm sisteme yeterli mi

Sistem şuan elimde hocam kullanıyorum sıkıntısız ama yazdığım Kingston model ssdyi az önce sipariş verdim onu takıcam sadece. Sıkıntı olursa iptal edicem siparişi o yğzden sordum
  4. H

Sadece 2k ultrada oyun oynayacağım başka iş güç vb için kullanmıyorum. Yük altına biner mi grafik ayarlarını fullemek vb. Pek bi bilgim yok bu konularda kusura bakmayın
  5. H

Bu sisteme 1 Sata SSD ve Kingston NV3 1TB M.2 2280 NVMe SSD | PCIe 4.0 Gen 4x4 | Up to 6000 MB/s | SNV3S/1000G Marka modelli SSDyi takıcam gördüğünüz gibi 600W psu bi sıkıntı yaratır mı
  6. H

2000 TL Kingston NV3 1TB M.2 6000-4000MB (bonus 200 tl puan veriyor)

Hiç araştırmadan fiyatı görüp aldım direkt. Asus Prime B650M-K modeli ile uyumlu mu acaba bilgisi olan var mu
  7. H

Twisted Mind yardım yorum

Twisted Mind Warrior L şekli masayı almayı düşünüyorum ama ne incelemesi ne kaç kg taşıdığını vb bulamadım. Marka ve model hakkında bilgisi olan kullanan var mı bilgilendirirseniz sevinirim
  8. H

Oyuncu Koltuğu Önerisi

Arkadaşlar ilk defa bu tarz bi koltuk alacağım ve bilgim 0 o yüzden kazıkta yemek istemiyorum. Max 7k civarında kaliteli güzel önerileriniz var mı acaba
  9. H

Windows 11 OEM yardım

Anakartın garantisi ile ilgili bi sıkıntı çıkarıyor mu peki
  10. H

Windows 11 OEM yardım

Yok hocam fiyatında değil. Adam belki başka bir win sürümü kullanmak ister pro dışında veya 11 dışında ona bi sıkıntı çıkarır mı açısından sordum
  11. H

Windows 11 OEM yardım

Arkadaşlar öncelikle konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın. Win 11Pro için oem key almayı düşünüyorum ve bunların anakartam gömüldüğünü okudum. Ben sistemimi satmak istediğimde vb 2.elde bi sıkıntı olur mu karşı taraf için ve bu oem keyi istediğim zaman silebilme şansım var mı anakartı...
  12. H

68 Tuşlu Mucai Klavye Sayı Yazma

Arkadaşlar Yurtdışından Mucai-MK680H modeli klavye aldım ilk defa az tuşlu klavye kullanıyorum. Oyunlarda vb sayı basmam gerektiğinde sayı tuşları yerine F1 F2 vb gibi algılıyor klavye bunu fn tuşu ile sayı oluyor sadece. Bunun bi ayarı var mı default olarak sayı yapmanın
  13. H

Çift monitör için oyuncu masası öneri

Sağlam oyuncu masası önerisi alabilir miyim acaba 27 İnç ve 24inç 2 monitör koyucam yer kalırsada kasayı koymayı düşünüyorum. Fakat kasa şart değil ekstrası 2 monitör sığsın yeter. Bütçem 3.5k civarı
  14. H

Windows11 donma sorunu

Rx7800xt 16gb Ryzen 5 7500f 32 Gb ddr5
  15. H

Windows11 donma sorunu

Direkt usb ile temiz kurulum
  16. H

Windows11 donma sorunu

windows11 kullanmaya başladığımdan beri oyundan alt tab vb yaptığımda bi anda kitleniyor pc ve öylece kalıyor ekran. Tek çözüm kasadan reset tuşuna basmak oluyor. Benden başka windows11de bu sorunu yaşayan veya çözümünü bilen var mı acaba. (Donanımsal bi sorun olamaz sistem henüz 3 aylık ve...
  17. H

Mucai klavye tuşlar basmıyor

Düzelmedi hocam
  18. H

Mucai klavye tuşlar basmıyor

Aliexpresten indirimdeyken MUCAİ mekanik klavye aldım memnunum fakat az önce yanlışlıkla bazı harflerş kitledim. K ve J yön tuşu gibi oldu basmıyor I ya bastığımda ise screnshot alma seçeneği açılıyor nasıl düzeltebilirim lütfen yardım edin
  19. H

Soğutucu yeterli olur mu

Thermalright Peerles Assasin 7800x3d soğutmaya yeterli olur mu
  20. H

Valorant grafik ayarları

Arkadaşlar sadece silah ve bıçak skinlerinin daha güzel parlak vb olduğu bi ayar var mı onu yükseltip diğerlerini kısmak istiyorum
Geri