Arama sonuçları: *

1. senesz

Max 70k civarinda laptop sistem önerir misiniz

bütçe max 70, taksit secenekleri vs olursa daha tatli olur 75'e de okeyim. Beni üzmeyecek genelde oyun ve render odakli olursa cok guzel oluur
  2. senesz

Yan monitor tavsiyeleri

24 inc ips panel butce sikintim yok ama bu monitorum kadar iyi bisey olmasin yani tatmin etsin yeter
  3. senesz

Yan monitor tavsiyeleri

yan monitor almak istiyorum suanki kullandigim monitor asus 180hz olan bir model ve bunun yaninda oyundayken yanda dc gozuksun veya video acik kalsin veya film acik kalsin diye bir pc arayisindayim sizce 60hz yeterli mi yoksa 100 120hz yeterli olur mu bu konuda bilgilendirme almak icin actim...
  4. senesz

Yardım Ortalama butce mouse onerisi

Oncelikle merhabalar daha alali 3 4gun oldu fakst razer deathadder essential mousemin sensoru biraz kotu oldugu icin aniden mouseyi cevirdigimde takilmalar vs oluyo bu yuzden yeni mouse alacagim bu yuzden sensoru daha iyi olan o fiyat bandinda yani max 1500 TL'ye mouse onerir misiniz
  5. senesz

hyperx cloud 2 ses ayarları

Öncelikle iyi günler hyperx cloud 2 aldım ve herhangi bir ses ayarı vs yapmam gerekiyor mu ? Birde yt'de video izlerken 7.1 açmam gerekli mi tam bir bilgim yok cevaplarsanız sevinirim.
  6. senesz

REDRAGON KLAVYE ALINIR MI?

800 olsa bile alirim artik
  7. senesz

ne kadar suredir kullaniyorsun birde yay sesi var mi
  8. senesz

İncehesap gaming gecesine redragon red switch klavye geliyomus fiyati gayet guzel sizce alinir f/p mi yoksa alınmaz mi bilmedigim marka oldugundan dolayi soruyorum link: https://www.incehesap.com/redragon-k617-fizz-rgb-red-switch-kablolu-klavye-fiyati-65429/
Geri