Arama sonuçları: *

1. Y

Yapay zeka derin öğrenme

Arkadaşlar ben yazılım mühendisliği 2.sınıf öğrencisi olarak ekran kartsız (macbook air m2 baz model yada huwaei matebook 14 inç ultra 7) laptop alıcaktım sarjı iyi gitsin diye ama bu yapay zekada tamda bilmiyorum ekran kartı gerekiyormu örneğin pythonun kütüphanesi tanserflow a ekran kartı...
  2. Y

Laptop önerisi önemli

tamamdır.
  3. Y

🔥İndirim Acer Predator Helios Neo 16 52.000 TL 🔥

Arkadaşlar bu laptop sarjı çok gider mi (gündelik ve kod yazma sırasında) ve normal kullanımda çok fan sesi çıkarırmı
  4. Y

Laptop önerisi önemli

16 ram li air in fiyatına bakmadım ben hep baz modeline baktım bu 13.6 lık baz model yanlış hatırlamıyorsam 32 34 civarı bir şeydi
  5. Y

Laptop önerisi önemli

Huawei o laptop çok hoşuma gitti hem yanlış bilmiyorsam yeni işlemci( ultra 7) hem ekranı iyi.Macbook airlerde benziyor özellikle kapağı açma kısmı ( hangisi ilk önce o tarzda yapmaya başladı bilmiyorum ama) 1725820222 8 lik ile kıyaslıyorum
  6. Y

Laptop önerisi önemli

sence bu mu yoksa macbook air m2 15 inç modeli mi alırdın
  7. Y

Laptop önerisi önemli

Arkadaşlar bu konuda son sorum sizce 35.000-40.000 arasında yazılım mühendisliğinde kullanacağım bir bilgisayar istiyorum.Tek isteğim sarjı iyi gitsin.Oyuncu bilgisayarı olmasına gerek yok.Macbook alacağım ama okuldaki her şeyi açarmı? Ben çok fazla laptop seçeneği bulamadım
  8. Y

Ekran kartı ve yazılım

Teşekkürler
  9. Y

Ekran kartı ve yazılım

teşekkürler
  10. Y

Ekran kartı ve yazılım

yok oynamayı şuanlık düşünmüyorum
  11. Y

Ekran kartı ve yazılım

35 bin macbookda düşünüyorum ama karar veremedim bir türlü bu arada yazılım mühendisliği 2.sınıfa geçtim bu sene 1725656072 yapay zeka dediğim daha nasıl bir şey yapıcağımı bilmiyorum python öğrenmeyey başladım
  12. Y

Ekran kartı ve yazılım

yapay zeka yada mobil uygulama geliştirme
  13. Y

Ekran kartı ve yazılım

Yazılım mühendisliğinde ekran kartı işe yarar mı? Yararsa hangi işlere yarar? O işlerde de dahili ekran kartı işi çözer mi?
  14. Y

🔥İndirim Matebook D16 1TB/16GB Laptop 23,749₺🔥

Siz olsanız attığınız acer ı mı alırdınız yoksa m2 macbook air mi alırdınız ( tabi m2 macbook air daha pahalı)
  15. Y

Çözüldü✓ Bu uygulama sizce virüsmü

Teşekkürler
  16. Y

Çözüldü✓ Bu uygulama sizce virüsmü

Arkadaşlar ben yanlışlıkla üstteki siteye(diop.io) girdim sizce bu site virüs mü? Başka siteye gircekken üstteki arama butonuna diep.io yazacakken diop.io yazmışım size bu site virüsmüdür (bu arada diep.io siteside virüs mü değil mi bilmiyorum)
  17. Y

Çözüldü✓ Mühendislik laptop önerisi

En fazla 35.000 tl ye kadar yazılım mühendisliği için bilgisayar önerisi (içinde ekran kartı olmasına gerek yok oyun oynanmayacak mümkünse sarjı iyi giden model olsun)
  18. Y

Python ı iyi anlatan bir kurs

İkinci dönem c++ gördük ama diğer dersler ve benim biraz boş takılmam neticesinde c++ ı çok iyi bilmiyorum.(yine genel olarak biliyorum oop kısmını falan)ama zaten okulda her şeyini göstermiyorlar (gui tarzı) siz bir işte mi çalışıyorsunuz c++ da 1720033929 Bu dilleri iş alanında nasıl...
  19. Y

Ben yazılım mühendisliği 2.sınıfa geçtim.Daha hala hangi dil ne işe yarıyor tam anlayamadım.O yüzden ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
  20. Y

Arkadaşlar python'ı iyi anlatan bit kurs biliyormusunuz (udemy,btk,youtube) 1720032322 başka yerlerde olabilir
Geri