Arama sonuçları: *

1. E

pc deki oyun ilerlemesini/kayıtını series s'e aktarma (pc de gamepass var)

series s'e sahibim fakat pc deki oyun ilerlemesini ona aktarmak istiyorum (pc de gamepass var) bu konuda yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. E

series s televizyon ekranın da yeşil şeyler var

series s televizyon ekranında oyunda ışık yansımaları ve yeşil şeyler olunca onun etrafında vs. şeyler ortaya çıkıyor televizyonla mı alakalı bilmiyorum 1722329218 televizyon ile alakalıymış 1722329240 ginede nasıl yapabileceğim biliyor musunuz?
  3. E

xbox series s depolama yardım

baya pahalı ama ben bunu biliyorum ben başka istiyorum bunun dışında var mı bildiğiniz şunuda biliyorum x/s logolarında çalışmıyo ama ben ginede olmayanlarında deneyeceğim o yüzden 256 falan istiyorum
  4. E

xbox series s depolama yardım

biliyorsunuz depolaması az ve ben bu sorunu çözmek istiyorum ben bunu nasıl yapıcam hard diskle falan 256 gb lık önerebilir misiniz lütfen kimse bir şey demezse baya bir vaktimi alıcak bu
  5. E

5-6 kişi var dediğimde onların arasında sayılıyor muyum?

arkadaşımla sözlü olarak eğlencesine tartıştık herhalde sizden yardım istiyoruz lütfen :)
  6. E

Far cry 5 dinden çıkmış mıydımdır

olm beyler onların dinleri yok mu var mı hikayeyi tam anlamak için soruyorum dalga geçmeyin 1721504264 şaka yaptım olm
  7. E

olay şu ama yüksek sesle okudoum
  8. E

valla mı yemin et
  9. E

şaka maka bir şey olmaz değil mi
  10. E

saçma gibi gelicek ama cidden böyle bişi oldu mu bilmiyorum john seedin bölgesinde ölünce ekranda bir şeyler yazıyodu bende onları okuodum kendi kendime din olup olmadığını tam bilmiyodum ama şuandada bilmiyorum ortada öyle bir şey yok demi cidden korkuyorum :d
  11. E

Windows etkinleştirilemedi sorunu

Merhaba laptopumda uzun zamandır windows etkinleştirilmedi hatasını görüyorum ve windowsumu etkinleştiremiyorum bunu nasıl yapabilirim yardım eder misiniz sorun gider tuşuna basınca gidip orjinalini alın diyor lütfen yardım eder misiniz 1721146256 + olarak windows, cihazınızda herhangi bir ürün...
  12. E

Remmant 2 directx 12 is not supported on your sistem hatası

merhaba bugün remmant 2 oynayacaktım ve böyle bir sorun çıktı sistemimde directx 12 olduğuna eminim ve en son ekran kartı driverlerina sahip olduğumada eminim nasıl yapabileceğim bunu?
  13. E

xbox series s yardımına ihtiyacım var

evet almamın nedenlerinden biride bu 1721113675 oyun merkezi var derken nasıl yani
  14. E

xbox series s yardımına ihtiyacım var

Merhaba son günlerde kendime series s almayı düşünüyorum boş zamanımda oynamak için çok oynamam zaten bazı sorularım olucaktı orjinal fiyatı ne kadar emin olamadım ama sanırım 15-16k civarında bilgilendirirseniz mutlu olurum internet üzerinden sipariş etmeyeceğim bu yüzden bana ucuz ve güvenilir...
  15. E

Laptop Fan hızımı nasıl arttırabilirim

teşekkür ederim
  16. E

Lossless scaling fps sorunu ve gecikme süresi

Merhaba bugün lossless scaling aldım ve far cry da 30 fps gibi alırken sadece 40 fps ye çıkardı insanlara bakıoyrum adamlarınkini 2 katına çıkarıyor ayrıca oyunda zıplıyorum 1 saniye sonra geliyor yardım eder misiniz lütfen
  17. E

harici ekran kartı yok derken? laptopumda intel iris xe graphics var diye biliyorum ve öyle yazıyor
  18. E

Az önce test ettim bir oyunda far cry 5 yaklaşık 90 derece alıyordum
  19. E

Merhaba bunun için çok uğraştım fakat sonuç bulamadım Bilgisayarım monster huma h5 v4.1 iş bilgisayarı ve ısınıyor temizlettim termal macun yenilettim biraz soğudu fakat gine sıcak ve bende fan hızını arttırmak istiyorum biosa girdim biosdan yapamadım ve benim bilgisayarda monsterin yazılımı...
  20. E

Fan Hızımı Nasıl Arttıracağım

güvenilir dediğiniz uygulama değil mi? geç yazıyorum k.b yoğunluğum var
Geri