Arama sonuçları: *

1. M

Mavi Ekran RTX 4050 laptopta "Your device ran into a problem needs to restart" hatası

hocam yeni usb ile format attım sürücüleri kurdum güncellemeleri yaptım aygıt yöneticisi kısmında ekran kartıda gözüküyor şuanlık sıkıntı yok yardımlarınız için çok teşekkür ederim
  2. M

Mavi Ekran RTX 4050 laptopta "Your device ran into a problem needs to restart" hatası

hocam windowsu bunla kurmuştum, şuanlık başka yok size gelişmeleri yazarım teşekkürler
  3. M

gözükmüyor 1725993020 1725993065 yukarıdaki mesajla birleşti hocam
  4. M

hocam asus ta biostan boota gidiyormuşuz f2 sonra f8 miş baktığım yer doğrumu acaba defalarca yaptım yine deneyip geliyorum
  5. M

hocam boot menude flash bellek gözükmüyor
  6. M

gizli aygıtları göster diyince çıkıyor
  7. M

https://disk.yandex.com.tr/d/j4A_WmNrj254cw hocam 2 tane daha yedim nedenini hala bilmiyorum dediğiniz herşeyi yaptım
  8. M

hocam bi anda ekran parlaklığı yükseldi nvidia geldi o kısıma sürücüleri yükledim sağolun yardımınız için
  9. M

15 Yaş 174 boy uzarmı

bu yaşta dert etmene gerek yok. 23-24 yaşına kadar uzuyor spor yap, postürünü düzelt o mantaliteden çıkmaya bak
  10. M

17.3'' Laptop Çantası Önerisi

buldunmu?
  11. M

Hocam merhabalar biraz geç yaptım müsait değildim. dediğiniz her şeyi teker teker yaptım fakat tekrardan driverları indiremiyorum.'' bu grafik sürücüsü uyumlu grafik bulamadı'' diyor manuel olarakta indirdim yine aynı sorun ne yapmam gerek.
Geri