Arama sonuçları: *

1. knizel

Yardım 2k 240hz monitör önerisi

MSI G274QPX kullanıyorum ve inanılmaz memnunum. Hem renkleri hem kalitesi hem de pivot bir monitör oluşu çok çok iyi. Öneririm.
  2. knizel

Monster cok ısınıyor ve ses çıkarıyor mu?

Evet ısınır ve evet ısındığında çok fan sesi çıkarıyor.
  3. knizel

Forza Horizon 5 fps yüksek ama drop var!!!

Bu problem forza horizon 4 ten beri var. Bunun önüne geçmek için vsync açmanızı veya fps i sınırlayarak oynamanızı öneririm.
  4. knizel

Valorant donma sorunu

Bakma şansınız oldu mu? Sorun devam ediyor mu?
  5. knizel

Çözüldü✓ 8k bütçe QHD Monitör önerisi

Hayırlı uğurlu olsun. Monitörünüz gelince buraya görüşlerinizi bildirmeyi unutmayın.
  6. knizel

Hocam bu monitör epey bir fiyat performans gözüm zaten aynı modelin 240hz olan versiyonunda eğer bütçem olsa alırdım. Ben size önerdiğim zamanlarda bu monitör 8k yı aşıyordu diye hatırlıyorum çünkü görsem önerirdim.
  7. knizel

Valorant donma sorunu

BIOS güncellemesi yaparken yanlışlıkla beta versiyonu kurmuş olabilir misiniz? Birebir aynı şey bir arkadaşımın başına geldi yanlışlıkla beta sürümü kurmuştu normal sürüme geçtiğinde her şey çözüldü.
  8. knizel

Valorant donma sorunu

Yakın zamanda bir BIOS güncellemesi yaptınız mı? Anakartınız MSI olabilir mi?
  9. knizel

Çözüldü✓ Hangi soğutmayı önerirsiniz?

Bilmiyorum hocam bahsi geçen soğutucu hakkında bir bilgim yok maalesef.
  10. knizel

Viper V2 Pro vs Logitech G Pro Superlight 2

Rica ederim hocam. Ben de benzer şekilde iki tutuşu da kullanıyorum ve GPX2 de çok daha fazla rahat ettiğimi fark ettim. DeathAdder v3 Pro'mu kullanmaz oldum.
  11. knizel

Thermalright Phantom Spirit 120 mm SE.
  12. knizel

Hocam tamam olmayabilir o yüzden GPX2 almasını önerdim. Zaten Viper v2 pro mu GPX2 mi diye sormuş. Tercih edilecekse GPX2 tercih edilmeli diye söylüyorum çünkü kendi kutusundan çıkan dongle ı ile zaten 4000 hz alınabiliyor ve arkadaşınki gibi claw/palm karışık bir tutuş için en güvenli seçim...
  13. knizel

Hocam mesela Marvel's Spiderman oynunu stok fan varken oynadığımda 88-92 derecelerde geziyordu. Şimdi bu soğutucu ile oynadığımda 56-63 dereceler arasında gidip geliyor. RDR2 test etme fırsatım olmadı.
  14. knizel

hocam ben tanıdığımda getirttim internet alışverişi ile değil.
  15. knizel

GPX2 4000 hz ye çıkıyor kendi adaptörü ile. Şu anda kendisi elimin altında bulunmakta :). İlk aldığımda direkt kendi yazılımı üzerinden güncelleme yaptı ve 4000 hz ye çıktı. 1723477812 Bildiğim kadarıyla Viper V2 pro dan çıkan dongle 1000 hz den yukarısını desteklemiyor. Ancak şu anda...
  16. knizel

Ryzen 5 7500F işlemcisi için Thermalright Phantom Spirit kullanıyorum ve çok memnunum. Bu soğutucuya da bakmanızı öneririm. Sistem boşta 45-50 derecelerde, oyunlarda ise 55-60 derecelerden yukarı çıkmıyor.
  17. knizel

GPX2 alın kesinlikle. Viper V2 Pro şu anda görece eski bir fare. Yeni modeli Viper V3 Pro daha Türkiye'de satışa çıkmadı ama Amazon üzerinden Almanya'dan 6200 TL gibi bir fiyata getirtilebiliyor.
  18. knizel

Rica ederim hocam, şimdiden güle güle güzel günlerde kullanın.
  19. knizel

Ben şahsen Viewsonic'i tercih ederdim. Viewsonic hem çok uzun süredir bu işi yapan bir firma, buna ek olarak renklerinin çokça övüldüğünü duyduğum monitörler yapıyorlar. Kullanan varsa burada başka arkadaşlar da tecrübelerini paylaşırsa çok daha güzel olur.
  20. knizel

Kullanan arkadaşlarım arasında Viewsonic markası çokça övülmüştü o yüzden o fiyat bandında şu monitörü önerebilirim: https://www.akakce.com/monitor/en-ucuz-viewsonic-vx2780j-2k-27-1-ms-qhd-freesync-ips-oyuncu-u-fiyati,197368225.html Forumlarda çokça gördüğüm başka bir monitör de şu...
Top Bottom