Arama sonuçları: *

• Users: Fc67
  • Order by date
  1. F

15-16k tablet önerisi

Samsung s serisi herhangi birini alabilrisin hocam pdf ve genel takılma olarak gayet yeterliler fazlasına gerek yok. Samsungun ekranı 4 5 e bölme mevzusu çok işe yarıyor. Kalemi de olması büyük avantaj tek fiyatta.
  2. F

Mc Donalds Tasty Trivia

indirimli menü verdi Daba daba 180 lira
  3. F

❌İndirim Bitti! Kaspersky Premium alımına Amazon 500 TL hediye çeki veriyor.

Beyler geri iadeyi 5 avro 5 avro verdi o da 450 lira yaptı haberiniz olsun
  4. F

🔥İndirim Huawei Matepad 11.5 6GB 128GB (2023) 🔥 6.999₺

ya tamam sensin ya. Huawei kalite bi marka ve hizmet sunmuyor daha nedir ki. Daha yorum yapmak istemiyorum. Umarım memnun kalırsın. Apple veya samsung ekosistemini kullanan kişiler farkı anlayabilir.
  5. F

Naptınız huawei sponsorluğu falan mı aldınız? Veya diğer markalara nefret mi besliyorsunuz ? Bunlar nasıl cevap. Objektif şekilde yorumlamak varken bir markanın güzellemesini yapmak saçma. İnsanları yanlış yönlendirmeyin. bu tableti 7 bine alıp 3 bine kalemini alacaklar 10 bin yapıyor. 10 11 bin...
  6. F

'' Ben samsung s6 lite kullanıyorum yanlızca slayt okumak ders çalışmak youtubeda takılmak için gayet iyi kalemi de var. '' bahsettiğim kısım bu. Eğer samsung ekosisteminden bir başka ürününüz varsa alınabilir bir ürün. Kalemiyle beraber ders çalışmak için yeterli. Sen oyun oynamak istiyorsan...
  7. F

Arkadaşlar benim kız arkadaşıma 11 papermatte aldık ben kendimde de Samsung s6 lite var. Sen huawei tableti alıyorsun üzerine bir de kalemine de 3 bin lira verip alıyorsun. Onun yerine samsung s serisi bir şey alsan hem daha kaliteli hem de kalemi de içinde geliyor. Samsung kalemler hem de...
  8. F

Anakart: intel SoC Platform

Beyler anakart başlıkta yazdığım anakart 2280lik ssd takmak istiyorum Lenovo LOQ 15IRH8 modeli için uyumlu SSD'ler ve ekstra depolama seçenekleri aşağıda belirtilmiştir: ### **SSD Özellikleri ve Uyumluluk** 1. **Mevcut SSD:** - **512GB SSD M.2 2242 PCIe® 4.0x4 NVMe®** (Standart...
  9. F

2242 SSD doğru mu takacağım? hangisi?

Arkadaşlar ben bilgisayarım linkte bıraktığım Lenovo Loq IRH8 modeli içinde 512 gb 2242 ssd var ve ben 512 gb lık daha ssd takmak istiyorum. Ssd lerde tek taraflı çift taraflı mevzusu varmış onun ne olduğunu bilmiyorum. Amazon linkini bıraktığım model oluyor mu yoksa 2280 mi takmam gerek PC...
  10. F

Yardım 4070 Tİ'den hangi karta geçilir ?

İlginç hocam 4K açar diye düşünmüştüm. Bu arada 50 serisinin göründüğü kadar güçlü olmadığı söyleniyor. Yapay zekası sayesinde performans veriyor ona dikkat ederek almanızı öneririm.
  11. F

S6 lite 2024 Kullanan var mı arkadaşlar?

Öğrenci mailim ile samsung sitesinden 8500 e geliyor. Taksit de 6 aya kadar var. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  12. F

Yardım 4070 Tİ'den hangi karta geçilir ?

4070 ti ' dan neden geçersin ki hocam zaten yeterince yeterli
  13. F

Yardım Marvels spiderman 2 karakterler görünmüyor

Hocam steam orjinal oyun, en baş sahnelerde de vardı sonra ben tekrar başlata başlata bir ara geldi gene yarım yamalak ama sonra fps 60 göstermesine rağmen hissiyat 30 falan diye bir daha başlatayım dedim tekrar böyle kaldı
  14. F

Yardım Marvels spiderman 2 karakterler görünmüyor

Ya beyler bu ne baba. Olmadı bi geliyi bi gidiyi ama genelde yok karakterler anlamadım. Çözümü var mı yoksa oyunun sorunu mu https://r.resimlink.com/VQl21Lgwh.png
  15. F

Hangi Battlefield oyununu almalıyım?

Hocam ben 1 oynuyorum diğerleri hakkında bilgim yok ama 1 gerçekten iyi bir oyun online kısmında acayip keyif veriyor
  16. F

Wi-fi Sistemde Görünmüyor Yeni PC

1719310637 Hocam kablo ile bağlanma şansım yok usb ile wifi driveri kurmak mümkün mü
  17. F

Wi-fi Sistemde Görünmüyor Yeni PC

Arkadaşlar yeni pc aldım freedos idi windows 10 kurdum fakat şuan bilgisayar kurulumdan sonra baktım ki wifi yok Aygıt yöneticisinden vs baktım ağ bağdaştırıcılarına wireless ile ilgili bir şey yok Tahminen wifi sürücüsünü kurmam gerekiyor fakat nasıl yapacağımı bilmiyorum destek atar mısınız ?
  18. F

Ne alınabilir Uyguna Gamepad Joystick F/P

Hocam max 1000 lira çıkabilirm daha üstü olmaz gibi
Geri