Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

🔥İndirim TEMU BEDAVA 1000TL Kredi Veya Ücretsiz Eşya Alma Şansı!!!!

Kargoya verildimi şuan ? cidden.
  2. Moonlighter

🔥İndirim TEMU BEDAVA 1000TL Kredi Veya Ücretsiz Eşya Alma Şansı!!!!

Yalan dolan hocam bunlar göndermden evvel bir ton şey istiyor. Ürünü kargolatmak isteyin sizden alışveriş falan ister veya 100 kişi davet etmenizi falan.
  3. Moonlighter

Sapphire RX580 fanlar dönmüyor görüntü alamıyorum.

Ekran kartının ve anakartının GPU arıza lambası yanıyor mu ? eğer başka sistem de çalışıyor ise bence PSU ile ilgili sorun olabilir.
  4. Moonlighter

ELDEN RİNG STEAM BAHAR İNDİRİMİ $23,99 DOLAR

Diablo 4 online maalesef ki. Sunucuya bağlanmadan hiç bir şekilde giremiyorsunuz. Bence elden ring daha mantıklı
  5. Moonlighter

AULA F75 CTRL ve SHIFT Gibi Tuşlar

İyi dediniz bak onu denemedim bu akşam eve gelince bir de onu deneyeyim.
  6. Moonlighter

AULA F75 CTRL ve SHIFT Gibi Tuşlar

Bende de "D" tuşuna dokunur dokunmaz fazlaca dddd yazıyor tek "D" tuşu için geçerli. Başka bunla karşılaşan oldu mu ?
  7. Moonlighter

Yardım 3-4k arası mouse önerisi

https://www.amazon.com.tr/dp/B09ZLV2531?tag=akakceprime-21&th=1 Bütçeyi 350₺ aşıyor ama top tier.
  8. Moonlighter

🔥İndirim Red Tape Erkek Spor Ayakkabı 445TL🔥

Bir tık renkleri çocuk ayakkabısını andırıyor.
  9. Moonlighter

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥64 GB USB BELLEK🔥🔥🔥99TL🔥KARGO BEDAVA

Hızlı değiller ama veri depolamk için iş görüyor dostlar. Yedek aile resimlerini tutuyorum misal.
  10. Moonlighter

Rtx 3090 Ryzen 5 5 600 ile darboğaz yapar mı?

Ben 1080p için yapmıştım yorumu 2k da yapmayabilir.
  11. Moonlighter

Rtx 3090 Ryzen 5 5 600 ile darboğaz yapar mı?

knk ben 3080 ile 5600 darboğaz alıyordum o yüzden am5'e geçtim. Darboğaz aldığım çoğunlukla fornite ve black ops6.
  12. Moonlighter

Günlük Ücretsiz Kasa Veren Cs Go Kasa Sitesi

Hacım bu tarz bazı siteler'i steam hesabına bağlarsanız sorun olabiliyor. Arkadaşım ismini hatırlamadağım bir kasa sitesi yüzünden steam hesabında ki bakiyeler boşaltıldı(saçma ***** toplululuk pazarından ürün aldırmış kendilerine adamlar) o yüzden güveliğinden emin olmadığınız siteler sakıncalı...
  13. Moonlighter

Çözüldü✓ Ekran kartı gelmeden diğer parçaları takmalı mıyım?

Tak hocam neden dersen zaten ekran kartı en son takılan parça oluyor genelde. Elinde sistemin hazır bulunur böylelikle ekran kartı gelene kadar da kablolalma tesisatını iyice halletmiş olursun. İster istemez tüm sistem parçaları elinde olduğunda bir an önce güç verip açasın gelir, bazı kısımları...
  14. Moonlighter

MONİTÖRÜ GÖNDERMEYEN İTOPYA

Dostum kanıt niteliğinde resim varmı veya satın aldığın faturanda içerikler kısmında çıkar.
  15. Moonlighter

🔥İndirim Throne Raito Oled Ekranlı Kablosuz Mouse 🔥1234 TL (PAW3395 Sensör)

Kendi kendine kaydırıyor ise sıkıntılı bir durum. Arkadaşıma da söyledim kaçırma diye.
  16. Moonlighter

Sepette kupon da uyguluyor 1085₺ geliyor. 1741596851 Bozuluyor mu ? yumuşaktan kastınız nedir aşırımı fazla sayıyor.
  17. Moonlighter

Alınır mı dostlar ? Arkadaşıma kablosuz mouse bekliyorduk 159 serisi indirimleri bitince vazgeçmiştik bu fırsat ise alacağım.
  18. Moonlighter

Yurt dışından pc toplayıp tr ye getirebilir miyim

Vergi ödersin fazlasyla+garanti sürecinde sıkıntı yaşarsın. O yüzden ABD'den söylemek karsız. Ancak tanıdık getirirse karlı olur.
  19. Moonlighter

Ajazz Aj159 Apex Gıcırdama Sorunu Çözümü

Vay be benim maks 3 4 gün gidiyor ama çok aktif kullanıyorum 4khz
Top Bottom