Arama sonuçları: *

1. Moonlighter

Counter Strike 2 drop sorunu

ssd ve ram kullanımı nasıl hocam?
  2. Moonlighter

Çözüldü✓ Kasa aktif çalışıyor ama GÖRÜNTÜ GELMİYOR.

hocam sanırım Biosdan ile Ekran kartından UEFI özelliği açılmış. Bu gibi durumlarda ekran kartınızda UEFI aktif değilse hiç bir şekilde görüntü alamazsınız çözümü için bios update yapmanız en temizi. Aynı kurulu versiyonu bios flash özelliği varsa görüntü gerekmeksizin yükleyin tabi üst...
  3. Moonlighter

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

İşlemci piyasaya göre 1-1.5k aşağısına koyacaklar şaşırdım sonunda gerçekten azda olsa indirim yapacaklar gibi.
  4. Moonlighter

Oyuncu sandalyesi önerisi

Olur şefim öyle bir şey varsa dediğiniz gibi değişeyim alalı 1 sene oldu. Ölçeyim.
  5. Moonlighter

Oyuncu sandalyesi önerisi

Bende var bu hocam da 1 saat sonra kalçama ağrı giriyor oturağı çok iyi değil. Sırtı ve kafa dayaması iyi.
  6. Moonlighter

🔥İndirim GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 5.250 TL

Koorui bir kere pivot her türlü iyidir bence :kekw:
  7. Moonlighter

🔥İndirim GameBooster GB-27F180QF 27" 180Hz Fast IPS 0.5ms Mprt 2k Qhd 5.250 TL

Vay be ucuz yahnin eti muhabbeti olmazsa cidden iyi fiyat ama yorumların yarısı ölü piksel ışık sızması büyük ihtimal oradan gelen iadeli ürünleri birisine kakalamaya çalışacaklar. Eğer kim iade ile uğraşmak istemezse kar edecek adamlar. Kargo bedeli de bu kumar için ödedikleri ufak bedel.
  8. Moonlighter

ASUS ROG Xbox Ally 32299 TL

Çöp bir model z1 extreme den kötü performansı bunu alacağınıza rog ally x alınmalı veya biraz daha para koyup konuda ki modelin bir üstü alınmalı(eğer illaki asus ürünü alınacaksa)
  9. Moonlighter

Nostaji Windows xp pc için öneriler.

İyidir oynayın Crysis de ki 1 zaman çizgisinde adanın diğer tarafında Psycho olarak oynuyorsunuz eğer cidden ilk defa oynayacaksanız size iyi bir nostalji ve zevk yaşatır şefim zaten final sahnesi tanıdık gelir 1'i hatırlıyorsanız :D
  10. Moonlighter

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

KTC 2k monitör düşündürdü.
  11. Moonlighter

2. Ekranda Videolar Takılıyor

yok değil 500hz, 1k ve 4k denedim değişmedi şefim :monkahmm:
  12. Moonlighter

Bu sistemi kaça ilana koymalıyım?

PSU, kasa ve işlemci soğutucusu nedir?(Bu şekilde 32-35k arası bence kasa, psu ve soğutucular da eklenirse artar tabi)
  13. Moonlighter

denedim 60hz 75hz 144hz yaptım sonuç aynı sanki lag var gibi dizi karakterlerinn ağızına uygun çıkmıyor sesler gecikmeli ve resimde takılıyor.
  14. Moonlighter

Eve geçince bir deneyeyim.
  15. Moonlighter

İnce hesaptan 34500 bu kasayı aldım

2 adet almış başında 2x yazıyor
  16. Moonlighter

Evet var. Bir kaç tane çeviri vs. eklentileri var.
  17. Moonlighter

Merhaba arkadaşlar sistemimde bios update yaptıkdan sonra 2. ve 3. monitörümde ki videolar takılıyor ama ana ekranda sorun yok. Anlamadım gitti chrome donanım hızlandırma kapatıyorum açıyorum yine işe yaramadı. G-SYNC kapatıyorum yine işe yaramadı. Ana ekranda bir iş yaptığımda yan ekranda ki...
  18. Moonlighter

🔥İndirim Throne Tactical Hero Gamepad | 1999₺ (3 taksit)

Sebebi nedir hocam. Malzeme ve parça kalitesi farkı çok mu
  19. Moonlighter

Yardım Reverse kasa fanı cfm absürtlüğü

Ama ben diğer yüzünü bağlarsam mantıken aynısı oluyor ? Diğer yüzünü alta getirdim böylelikle alttan üste verdi hava akışını.
  20. Moonlighter

Yardım Reverse kasa fanı cfm absürtlüğü

Hocam tamamen cehaletimden soruyorum. Ben de kasamın alt tarafına 2 adet fan taktım ama reverse değildi ben de diğer yüzünü çevirip taktım arkasındada vida delikleri vardı. Bu aralar forumda çok gördüğüm için soruyorum benim yaptığım işe yaramıyor mu gerçekte. Yoksa bu reverse olayı estetik için mi?
Geri