Arama sonuçları: *

1. E

🔥İndirim Roborock S8 Pro robot süpürge 17.599 TL

Hocam ben dreame l10s pro gen2 aldım, bahsettiğin ürünlerden daha uygun incelemeni tavsiye ederim. Ben çok memnunum alalı 2 hafta oldu aklında bulunsun diye yazıyorum.
  2. E

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Az daha olsa on numara olacakmış da eyvallah hocam sağolasın
  3. E

Arkadaşlar amazonda 4 taksit yapıyor daha fazla yapabilen var mı? Alacağım da biraz daha taksit yapan varsa fikir almak isterim
  4. E

Kask önerisi alabilirmiyim

Nolan n60-6 kullanıyorum çok da memnunum
  5. E

Arkadaşlar daha almadım ama bu televizyonu almayı düşünüyorum fakat aklıma takılan şey içinden ayaklık çıkıyor mu? Bir TV sehpası aldım uyumlu ama ayaklık çıkıp çıkmadığını anlayamadım ve çıkıyorsa kaliteli mi acaba
  6. E

Selamlar gps önerir misiniz

ben 2 yıldır airtag kullanıyorum f/p olarak iş görüyor. turuncu vs vs çok pahalıya geliyor
  7. E

10000tl kask önerisi

Bende senin gibiydim yakın zamanda Nolan n60-6 aldım şuan çok memnunum beni epey tatmin etti. LS 2 Rapid modelinden geçiş yaptım 3 yıllıktı
  8. E

PS App Siyah Ekran Sorunu

Ps Appten oyun almaya çalışıyorum oyuna girip sepete ekle dedikten sonra sepete git diyorum ekran böyle simsiyah kalıyor. Uygulamayı sildim yükledim,ön bellek veri ne varsa temizledim. Hiçbir şekilde sepette görüntüleyip ödeme yapamıyorum. Böyle bir problem yaşayan var mı arkadaşlar? Yardım...
  9. E

Pc fifa 25 teki kadromu ps e nasıl aktarabilirim

Öyle bir şey yok hocam ikisi farklı platform olduğundan sıfırdan başlaman gerek
  10. E

Yardım Playstation Pc'deki Banlı FC25 Hesabıma Bağlanıyor

Arkadaşlar çok saçma bir problemim var nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Şöyle ki; dün pcdeki fc25 hesabım coin satışından ban yedi geçtiğimiz günlerde yeni ps aldım ve oradan oynamak için fc25 aldım. Fakat e-postalar aynı olduğu için ps hesabı otomatik olarak ban yiyen fc25 hesabına bağlandı. Böyle...
  11. E

İncehesap Hazır Sistemlere Termal Macun Sürüyor Mu

Evet sürüyor 3 gün önce teslim aldım ve kontrol ettim sürülmüştü.
  12. E

Hangi PS Plus Alınmalı

Arkadaşlar çok teşekkürler dün extra aldım şuan için memnunum içindeki oyunlar şuanlık yeterli gibi çok sağolun :)
  13. E

Strong M2-Pro r5 7500F Soğutur mu?

Teşekkür ederim hocam lakin pc benim değil yeğenim için o da takmış sıvı soğutmaya yoksa bende kule tipi yeterli olur diyorum ama 14 yaşında ve hoşuna gidiyor böyle şeyler yüzden sıvı soğutmaya geçeceğiz
  14. E

Hangi PS Plus Alınmalı

Çok teşekkürler arkadaşlar ben de Extra almayı düşünüyordum en mantıklısı o dediğiniz gibi. Yıllık alıp geçeceğim sağolun
  15. E

Strong M2-Pro r5 7500F Soğutur mu?

Arkadaşlar elimde Strong M2-Pro mevcut sıvı soğutucu alana kadar bunu kullanmak istiyorum bir süre beni idare eder mi?
  16. E

Hangi PS Plus Alınmalı

Arkadaşlar ps hakkında hiçbir bilgim yok bir arkadaş tarafından yurtdışından gelecek hayatımda ilk defa playstation kullanacağım genelde pc'deydim hep. PS Plus diye bir olay varmış fiyatları da uçmuş gitmiş. Online olarak fc25 ve devamını net oynarım ama onun dışında playstation oyunlarını da...
  17. E

🔥İndirim Vodafone Dijitale Özel Numara taşıma ve yeni tesis

Gittim anlaştım bu sefer paketler kalkmış kazık paketler gelmiş şansıma
  18. E

TVS Raider 125'e yılbaşında zam gelir mi?

tvs grubuna güzel zam yolda dediler ben de yeni rtr200 aldım bayi tam zamanında aldın yeni yıl kol gibi girecek dedi ama ne zaman zam gelir bilinmez
Geri