Arama sonuçları: *

1. yastikci

Wireless kulaklık Bilgisayara Bağlanmıyor

Arkadaşlar Corsair hs65 wireless kulaklığım usbyi taktığımda bilgisayarda cihazlar kısmında kulaklık görünüyor fakat kulaklık bağlanmıyor.
  2. yastikci

Wireless Kulaklık Önerisi

Arkadaşlar aklımda https://www.itopya.com/corsair-hs65-surround-usb-dolby-audio-71-surround-beyaz-kablosuz-gaming-kulaklik_u25908 bu model var. Sizce nasıl? 3000-4000 TL arası başka önerebileceğiniz neler var?
  3. yastikci

Windows.old klasörünü silemiyorum yardımcı olur musunuz?

Arkadaşlar yardım eder misiniz. Windows 11 yükledikten sonra windows.old dosyasını silmeye çalışıyorum ama sürekli bu izin hatasını alıyorum bir sürü video izledim fakat olmadı.
  4. yastikci

İSTANBULDA HAVALİMANI DEĞİŞTİRME

Arkadaşlar İstanbul Havalimanından Sabiha Gökçene geçmem gerek. Bunun için Havaist otobüsleri var sanırım 260tlye götürüyor. Peki kaç saatte gidiyor sistem nasıl daha önce kullanan var mı?
  5. yastikci

Max 5000 tl monitor önerisi

max 5k demiş
  6. yastikci

Çözüldü✓ ANAKART RAM UYUMU mhz

Tamamdır hocam eyvallah.
  7. yastikci

Yani 3200mhz bir ram kullanıyormuşum gibi kullanırım dimi sıkıntı olmaz bilgisayar için?
  8. yastikci

Arkadaşlar gigabyte h610m anakart 3200 mhz ddr4 ram frekanslı bir anakart biz buna 3600mhz ram takarsak nolur? 3200mhz olarak mı kullanırız yoksa hiç mi çalışmaz?
  9. yastikci

İTOPYA SİPARİŞ FATURALANIYOR

Yok salı aldım
  10. yastikci

21,5 a aldim 23k ya yükseldi
  11. yastikci

hocam iyi ki almışım boşver aldık 2 gün sonra sistemin fiyatı arttı 1718443043 salı almıştım hocam zaten 3-4 gün oldu
  12. yastikci

büyük ihtimal kurbandan dolayı hazırlık aşaması bitti ama kargoya veremediler sanırım yoğunluktan
  13. yastikci

Arkadaşlar dün(cuma) sabahtan beri sipariş faturalanıyor yazıyor hazır sistem almıştım itopyadan. Bu kargoya verildi demek mi oluyor yoksa daha verilmemiş mi?
Geri