Arama sonuçları: *

• Users: Spect
  • Order by date
  1. S

❌İndirim Bitti! 4000 TL Sony DEATH STRANDING Kablosuz PS5 Gamepad

İade edip bunu almak daha mantıklı olur bence
  2. S

Yardım 2 PS5 Kolu Arasındaki Fark Nedir?

Alınmaz. Özellikle pc için yarı fiyatına kat ve kat uzun ömürlü gamepad alabilirsiniz.
  3. S

Razer synapse 4 ses sorunu hakkında yardım

Blackshark v2 hyperspeed kullanıyorum ve ne zaman razer synapse 4 ü açsam sesler ara sıra robotikleşiyor. Genel olarak böyle problem yaşayanlara var mı yoksa sorun kulaklığımda mı?
  4. S

Öneri 1500 Tl Mouse önerisi

A5 ultra daha iyidir hocam. Şuan kullandığınız mpuse özellik olarak çok daha iyi alacağınız mouselardan. Çokta gerek yok gibi değiştirmeye. Alacaksanız a5 ultra alın.
  5. S

F/P KULAKLIK ÖNERISI

Alınmaz
  6. S

Hangi mouse alınmalı?

A5 ultra en mantıklısı bu fiyatta
  7. S

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hocam benim aldığım üründe bir sorun yok Allaha şükür. Amazonun iade politikasına güvenmesem zaten almazdım. Her ürün zaten iyi durumda olmuyor. Ayrıca açıklamaya yazıyorlar diye biliyorum sorunlarını. Her ürün iyi kondisyonda olmayabiliyor zaten. İade edersiniz olur biter.
  8. S

Normalde iem kullanan biriyim ama fiyatı görünce dayanamadım vallahi:D. Özellikle mikrofon performansını çok beğendim. Umarım düşerde alırsınız hocam.
  9. S

3300 e aldım ve sıfırdı. Amazon gerçekten hakkını veriyor. Helal olsun.
  10. S

Evet kulaklık olan. Blackshark v2x hyperspeed. 3300e iyi midir sizce
  11. S

Hocam bakındım ama bulamadım ya stoğu ya da siz mouse olandan bahsediyorsunuz. Ben kulaklık olandan bahsediyorum. Sadece v2 pro var şuan o da 4500 seviyelerinde.
  12. S

3300 e razer blackshark v2 hyperspeed aldım iyi midir hocam
  13. S

1000mbit internetim varken 100mbit aliyorum

Hocam telefonda falan da hızlar aynı mı?
  14. S

Havit Fuxi h3 nasıl?

Hocam kulaklıklardan pek anlamam ama ben aldığımda çok kalitesiz geldi bana. Kafamı sağa sola oynatınca plastik sesi geliyordu. Mikrofonu kötüydü ve ses kalitesini de beğenmemiştim. Direkt iade ettim. Bu paralara kablolu daha mantıklıdır.
  15. S

3300 Tl ye Razer blackshark v2 hyperspeed aldım değer mi?

Amazon depodan aldım. 3300 tl ye çok mantıklı geldi ancak anlamıyorum kulaklıklardan sizce iyi mi?
  16. S

Yardım FF7 Serisine Nereden Başlamalı? Remake Değer mi, Beklemeli mi?

Hocam geçmişi anlattığından dolayı cloud un nasıl asker olduğunu, jenovanın ne olduğunu, sephiroth un neden kötü olduğunu açıklayan bir pyun. Ayrıca zack fair i tanıtıyor oyun. Anlattıklarıma bakarsanız eğer bence tecrübe etmeniz gereken bir oyun olduğu belli ben oynamadım ama oynanması lazım...
  17. S

Yardım FF7 Serisine Nereden Başlamalı? Remake Değer mi, Beklemeli mi?

Hocam bence crisis core u direkt youtube dan izleyerek halledebilirsiniz. Ben öyle yaptım diye hatırlıyorum. Onun dışında gerçekten ff7 remake ve rebirth efsane oyunlar. Kesinlikle herkesin deneyimlemesi lazım olan oyunlardan. Hikaye konusunda orjinaline göre baya bozulmalar var zaten ancak hiç...
  18. S

Manyetik Klavye Önerisi

mchose ace68 air alın hocam.
  19. S

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım işlemcim oyunlarda hiç kullanılmıyor

Olamaz hocam daha yeni bir kart.
  20. S

Çözüldü✓ Yeni ekran kartı aldım işlemcim oyunlarda hiç kullanılmıyor

Değil hocam. Ben zaten oyun içinde olan değerlerine iyi dedim ondan sonra psu kaynaklı olabileceğini sçyledim ama psu kaynaklıda durmuyor.
Geri