Arama sonuçları: *

• Users: os1_
  • Order by date
  1. O

AMD Ryzen 5 7500f soğutucu önerisi ama bir kaç özellik daha var

Öncelikle merhabalar evet önceki konumda da aynı işlemci için soğutucu önerisi istemiştim fakat bana hediye olarak corsair Nauitlius RS 240 argb sıvı soğutucu hediye edildi monte etmeye çalıştığımda fanları rame denk geldiği için montajını yapamadım ve iade etmek zorunda kaldım o yüzden...
  2. O

AMD ryzen 5 7500f işlemci için termal macun önerisi

Arkadaşlar merhabalar önceki konumda işlemcimin çok ısındığından ne yapmam gerek diye sormuştum ve önerileriniz doğrultusunda fanımın yetersiz olduğu ve yeni bir fan almam gerektiğini söylemiştiniz. Ben yeni bir fan alacaktım fakat sevgilim doğum günü hediyesi olarak Corsair Nautilus 240 RS ARGB...
  3. O

Yardım İşlemcim aşırı derecede ısınıyor

Tamamdır teşekkür ederim
  4. O

Hocam bunu 1k civarı bi fiyata buldum ryzen 5 7500f için iş görür diyorsan şuan alacağım.
  5. O

Tamamdır bakarım teşekkür ederim.
  6. O

Hepinize teşekkür ederim arkadaşlar çift kule tipi soğutucu yeterli gibi görünüyor o zaman dediklerinize göre estetik açıdan çok bi kaygım yok dediğiniz ürünlerden birini alırım sağolun yardımlarınız için <3
  7. O

Fiyat konusunda 3-3.5 k ya kadar bişey alabilirim uzun süre götürsün sıkıntı yaşamayayım istiyorum o yüzden bildiğiniz daha iyi bir şey varsa onu da söyleyebilirsiniz ki siz daha iyi bilirsiniz ama sıvı soğutma daha iyi soğutuyor falan diyorlardı genel olarak ama çok bilmediğimden yanlış biliyor...
  8. O

Etiketin sökülüp sökülmediğine nerden bakabilirim veya nasıl anlaşılır fan çalışıyor çünkü
  9. O

Kule tipi soğutucu mu önerirsiniz sıvı soğtucu mu peki?
  10. O

Sistemi 2024 temmuz gibi Vatan'dan aldım kasa ve soğutucu bunlar. Başlarda böyle bi sorun yoktu son 2-3 haftadır başladı.
  11. O

Amd ryzen 7500f işlemciye sahibim ve oyunlarda 96-97 dereceleri görüyor ana ekranda da 45-60 arası seyrediyor 96-97 derecenin fazla olduğunu düşünüyorum aşağıda pc özelliklerini ve oyun içi derece değerlerimi ekledim yardım edebilir misiniz.
  12. O

Bu sistemi almayı düşünüyorum herhangi bir öneriniz var mı?

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-4060-8g-oc-a620m-h-500gb-ssd-16gb-ram.html
  13. O

yok tüm fiyatı atmayı unutmuşum buyrun 1719877487 evet bitti bu a serisi hali
  14. O

Dostlar böyle bir sistem topluyorum o kadar çok çeşitli oyun oynayan biri değilim sizce yeterli bir sistem mi? Valo cs r6 gibi fps odaklı oyunlar oynarım pc ekipman uyumu şeklinde bakarsanız ona göre fikir verirseniz , kasa içi ekipmanlar arasından değişmesini önerdiğiniz bir şey varsa onu da...
  15. O

Masaüstü bir pc almak istiyorum fikir tavsiyesi verebilir misiniz?

Çok teşekkür ederim zaten 1tb a yükselttim bayram bitiminde gidip sorarım buraya da bilgilendirme olarak geçerim yardımlarınız için teşekkürler çok sağolun <3
  16. O

Yakınımda bulunan 2-3 vatan şubesi var olmadı onlara sorarım o sistemin cidden iyi olduğunu düşünüyorsanız yanına da bir monitör alırım farklı bir siteden veya mağazadan.
  17. O

Çok sağolun hocam bilgilendirme için. Son attığım sistemde hoşunuza gitmeyen tek şey sistemin 4060 olması sanırsam doğru mu anladım çünkü anakart ve ramler ddr5 destekliyor. Ayrıca amd ekran kartlarında bildiğim kadarıyla dlss ve benzeri refleks özellikleri yok o yüzden alacağım sistemde nvidia...
  18. O

Yardımlarınız için cidden çok teşekkür ederim ama bütçenin beni çok aşmasından ziyade beni uzun süre götürecek üzerinde çok oynama yapmamı gerektirmeyecek sistemlere yönelmeyi tercih ediyorum illa 4060 olmasına gerek yok daha düşük fiyatlı daha düşük bir ekran kartı da olabilir oynayacağım...
  19. O

fiyat ederinin üstünde demişsin ama 6klık monitör içeriyor zaten fiyat belki o yüzden pahalı gelmiştir
  20. O

Merhabalar ilk konum olduğu için birkaç hata olabilir kusura bakmayın. 30-40 k arası monitor ve diğer kulaklık klavye mouse gibi ekipmanlar dahil bir masaüstü pc almak istiyorum daha öncesinde hiç pc toplamadım veya masaüstü sistem araştırmadım nelere dikkat etmem gerektiğini de bu yüzden...
Geri