Arama sonuçları: *

1. Q

Rust hardware ban zamanla kalkıyor mu?

Spoofer varken güncelleme de yapamam değil mi? Yaparsam bozulur? 1724337695 Bir de banı rust hangi donanıma atıyor biliyor musunuz genellikle?
  2. Q

Rust hardware ban zamanla kalkıyor mu?

Rusttan ban yediğim için spoofer kullandım. Bu yüzden windows güncelleyemiyorum ve Microsoft Store kullanamıyorum. Valorantta mesela ban 3 ay sonra kalkıyormuş Rust için bu durum geçerli midir?
  3. Q

Rust'tan ban yedim banım HWID mi? Bunu açabilir miyim?

Teşekkürler.
  4. Q

Yok bunu sormuyorum. iki hesabım olacak ya, birisi yeni, birisi eski. Spoofer kullandıktan sonra yeni ve eski hesaplar arasında geçiş yapsam, yani banlı olan hesapki diğer oyunları oynamak için o hesaba girersem sorun olur mu? Yeni hesap da ban yer mi onu sormaya çalışıyorum.
  5. Q

Tamam deniycem peki bu işlemden sonra hesaplar arası geçiş yapmak sorun oluşturur mu? 1724075484 Valla 600 saatim vardı ama iyi ki envanter boştu.
  6. Q

Dün gece rusttan ban yedim. İnandırıcı olmayabilir ama gerçekten dün gece de pc den trojen temizledim ve dc den arkadaşlara falan mesajlar gitmiş. Sebebi bu olabilir veya Logitech mouse ile ufak bi makro kullanıyordum tuş makrosu tarzında. Ondan ban yemiş de olabilirim. Facepunch'a ticket açtım...
  7. Q

CS2 Çok iyi sistemde düşük FPS

nasıl yani 1721225658 CS'de sürekli kendi kendine çözünürlük değiştiriyor ve Hz de sürekli düşüyor çıkıyor kafasına göre.
  8. Q

CS2 Çok iyi sistemde düşük FPS

Ryzen 5 7600x 4080 ekran kartı 32gb 5600mhz ram sdd Bu sistemde CS de 150 fps alıyorum. Çözünürlük değiştirsem de sorun aynı. Sebebi nedir bilen var mı?
  9. Q

IPHONE 15 Mİ 13 MÜ ALMALIYIM

Bütçe varsa 15 almalısın yapay zeka güncellemesi bildiğim kadarıyla sadece 15'e gelecek.
  10. Q

arkadaşlar bu nasıl oluyor

Valorant işlemci tabanlı bir oyun olduğu için ve 5600 de güçlü bir işlemci sayılabileceğinden dolayıdır.
  11. Q

hikayeli oyun önerisi

Cyberpunk oynanabilir halde ve hikaye gayet tatmin edici yeni DLC ile beraber. RDR oynamadıysanız başyapıttır. Kingdom Come Deliverance biraz zordur ama hikayesi ve yan görevlerini ben sevmiştim. Days Gone güzel oydundur. Heavy Rain, Beyond two souls detroit'e çok benzeyen oyunlar ve hikayeleri...
  12. Q

Çözüldü✓ Lenovo Legion Monitör renkler çok kötü

İlgili yeri açtığımda Varsayılanları Geri Yükle diye bir seçenek göremedim. 1718401459 Sanırım ürünü iade edeceğim. 1718402255 Sorunu çözdüm. Dediğiniz gibi HDR kapatılması gerekiyormuş. Ben Lenovo'nın software'ından HDR'yi kapatmıştım. Windows'tan kapattım düzeldi. Teşekkür ediyorum yardımcı...
  13. Q

Y27-30 Modeli. HDR var.
  14. Q

Windows 11 kullanıyorum. HDR açık ve kapalı denedim fark etmedi.
  15. Q

Driver da indirdim onu da kurcaladım ama yine de olmadı
  16. Q

Monitörü alalı 15 gün falan oldu renklerinden memnun değildim ilk defa valorant girdim ve renkler o kadar patlıyor ki oynanacak halde değil. Nvidia ayarlarını da kurcaladım ama fayda etmedi. Ne yapmam gerek bilen var mı? Fotoğraflarda belli olmuştur umarım.
Geri