Arama sonuçları: *

1. X

30-35-40k arası telefon önerin

fe cok kotu bir telefon fiyatına göre kullandım
  2. X

30-35-40k arası telefon önerin

Telefon almak istiyorum yurtdışı olucaksa ne kadar actırılır yardımcı olursanız cok makbule gecer
  3. X

Merhaba stajda cok sıkılıyorum ve uykum geliyor

böyle seyler oynadıgımı görseler kızabilirler
  4. X

Temu x15 gamepad ile soru sorucam

ben bu gamepad ile fifa oynuyorum arkadaki m tuşları sanırsam basınca kafayı yiyo o arkadaki tusu iptal edebiliyrmuyuz yaza driver falan varmı gamepadde
  5. X

yakma bizi reis :D
  6. X

ben yazılım okuyorum staj olarak bilgi işlem
  7. X

dayı biz bisey yapmıyozki aksama kadar oturuyorum
  8. X

başlıkta yazdıgım gibi stajdayım ve cok uykum geliyor uyumamam lazım sıkıntımı gidericek bisey lazım
  9. X

Bu monitörden iyisi varmıdır bu fiyata

indirim alırmı fikrince
  10. X

Bu monitörden iyisi varmıdır bu fiyata

https://www.vatanbilgisayar.com/asus-23-8-vg249qm1a-1ms-270hz-dp-hdmi-freesync-ve-g-sync-uyumlu-ips-monitor.html?ref=Cimri&utm_source=Cimri&utm_medium=Cimri&utm_campaign=Cimri-fiyat-karsilastirma#odeme-secenekleri asıl monitör yapıcam suanki monitörümü 2. monitör olarak kulanıcam bunda...
  11. X

S24 ultra alıcam yd alıyımmı

canım zaten benımde manigima uymadı yazdım +olarak server kaydı okadar pahalı bisey degil 1736416270 en iyisi sahibinden az kulanılmıs cekiyim dimi
  12. X

anladım dostum tesekür ederim bilgisi olan varmı türkiyeden yurtdışı alsam kac para kayıt parası ödicem
  13. X

doğru olan o 1736415048 getmobile mi
  14. X

canım 19.500tl satıyor imei falan ömür boyu benden dedi
  15. X

Öneri Doğum günü hediyesi önerisi

dostum konulur ama bence bunu direk alıp kıza verme ya sen yap yada cagır birlikte falan yapın yada senin yanında yapsın içine kendin not koyabılırsın bence hediyeyi hediye yapan onun için uğraşman 400 500tl hatta 2 3 bin herkes verir amac onun için emek harcaman fikrimce boyle düşünen bir kızsa...
  16. X

merhaba s24 ultra alıcam satıcı kıbrısta galiba fiyatı sahibinden fiyatlarından 5bin falan ucuz + olarak imui dahil sizce alınır mı? içime kurt düştü neden daha ucuzki
  17. X

S24 ultra alıp server kayıt

sahibindende var bircok ilan
  18. X

temizmi hic sorunu falan varmı
  19. X

ayıptır söylemesi kaca aldın
  20. X

sahibinden veya yurt dısından s24 ultra alsam server kaydı yaptırsam türkiye cihazı gibi calısırmı sorunsuz
Top Bottom