Arama sonuçları: *

1. ofoguz

38-40k bandında üniversite için laptop önerisi

Bütçem 38-40000 arası en fazla 2-3 bin tl daha çıkabilirim buna göre üniversite için bir laptop arıyorum. Oyun olarak sadece lol oynayacağım geri kalan vscode pycharm gibi kod editörleri olacak. Tavsiyelerinize açığım.
  2. ofoguz

RX 580'li sistem kapanma sonrası açılmıyor

Yani diyorsunuz ki sistemi eline al harıl harıl sök güzel bir temizle sonra tak. 1718476840 Güncelleme : psu yu kontrol ettim sigortasını açma kapama düğmesini ölçtüm hepsi geçiriyor. Psu da bir sorun bulunmamakta
  3. ofoguz

Kontrol ettim bütün parçalar yerli yerinde, Peki ihtimaller sonucunda gidecek olursak psudan ise güç kaynağını açtığım anda ön panelde mavi ışık neden yanıyor? Veya nasıl anlarım psu,anakarttan veya herhangi bir parçadan olduğunu elimde elektrikçilerin kullandığı primlerin voltunu ölçtüğü alet...
  4. ofoguz

Bilgisayarcıdan getirirken kasayı hafif bir darbe gördü psunun tarafı sarsılmanın etkisiyle bir zarar olabilir mi? Ve Bilgisayarcı başka her hangi bir sorundan bahsetmedi zaten gittim aldım taktım yok. Şuan ekran kartı çıkık bir durumda.
  5. ofoguz

Kullandığımı tavsiye ederim 0 ses darbeyede dayanıklı biraz anlık ofkelerle attığım tekmeler sonucu bir bozulma olmadı.
  6. ofoguz

Ekran gelmesine gerek yok fanlar dönsün fanlarin ışığı falan gelsin kısaca sisteme güç gelsin istiyorum.
  7. ofoguz

3 gün önceye kadar rust oynuyordum 95 96 derecelere kadar geliyordu sistemim. Oyunun ortasında kapandı ve açılmadı, kontrolleri yaptırdım ve ekran kartının kısa devre yaptığını öğrendim onu çıkardım fakat bu sefer sisteme hiç güç gelmiyor. Psu ya güç verdiğim ve açma tuşundan açtığım an ekte ki...
Geri