Arama sonuçları: *

• Users: Raitx
  • Order by date
  1. R

Sizce hangi klavyeyi almalıyım?

Kablolu kullanırım zaten, Led ekranda çok önemli değil lakin Switch çok fark edecekse üstüne koyup alabilirim
  2. R

ak820 ile prosu arasında ne kadar fark var
  3. R

Şu anki klavyem kimi zaman bastığım tuşları algılamıyor kimi zaman takılıyor onun için düzgün bir klavye arıyorum biraz da gezinerek bunları buldum lakin sizin de 1500 maksimum 2000e kaliteli uzun ömürlü önerileriniz varsa müteşekkir olurum...
  4. R

Oyunda bir anda ekranım donuyor sorun nedir?

13. nesil i5 rtx4060 ti bir bilgisayarım var (farklı özellikle alakalı derseniz yazayım) şuana kadar sadece valoda yaşadım bu sorunu oyun anında alt tab da farklı bir şeye bakar iken oyuna dönünce ekran donuyor mouse hareket ediyor lakin herhangi bir işlem yapamıyorum klavye zaten yok hiçbir...
  5. R

Klavye oyunlarda takılıyor çözümü nedir?

Rampage KM-R96 ELEMENTAL kullanıyorum klavye mouse set iyi olmadığını biliyorum lakin bilgisayarı toplarken çok düşünmeden almıştım
  6. R

Klavye oyunlarda takılıyor çözümü nedir?

Oyun oynarken tuşa bir saniyeden fazla basmam gereken anlarda klavye işlevi kesiyor misal valorant spike kurarken yarısına gelmeden bırakıyor. Bir diğer sorun 2D oyunlarda daha kolay gözlemleniyor sağa veyahut sola giderken karakter takılarak gidiyor tuşu bırakıp tekrar basınca yoluma devam...
Geri