Arama sonuçları: *

• Users: kogan
  • Order by date
  1. K

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Denemedim ne yazık ki. bluetooth kulaklıklarda kulak içi birkaç model denedim onlar da pek sevdiğim kulaklıklar olamadı. Sahne ve denge olarak güzel bir kulaklık ama amfi ses kartı olmadan da çok rahat sürülüyor. V şeklinde müzikler tercih ediyorsanız belki bas kısmı istediğiniz düzeyde...
  2. K

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Koss Porta Pro, Vsonic kulakiçi ve Shure SRH840 kulaklıkları kullandım. Hem ses kartından hem de ses karıtla sürmeden. Bu kulaklığı da yine bu satıcıdan satın almıştım ki aldığımda fiyat daha yüksekti. Fiyatına göre sundukları cidden güzel bir kulaklık yani bu fiyata pek muadili olabilecek bir...
  3. K

❌İndirim Bitti! Acer AL16-52P -> Core i3 1305U - IPS Panel - 8 GB 256 GB 9499TL

Ram konusunda ikinci el bilindik markalardan gidilmesi hatta sıfır alınması taraftarıyım. Geçenlerde sarı siteden aldığım ramlar memtest86'dan geçmedi, iade etmek durumunda kaldım. Sıfır garantili olan, bilindik markalar en iyi tercih olur 3-5 kuruş fazla verin pişman olmayın.
  4. K

lenovo İDEPAD 3 8997TL

Teşekkürler 1 adet vardı sanırım, aldım. Umarım web browsing, ofis, medya tüketimi konusunda performans batarya olarak başarılıdır.
  5. K

🔥İndirim LENOVO AMD Ryzen 7-5825U 8GB 512GB SSD - 12.499 TL

Epeydir bu fiyatlarda bu ürün hatta 11.999 falandı bir ara yanılmıyorsam.
  6. K

🔥İndirim HP Ryzen 5 8 Gb 512 Gb - 10.249 TL

Anladım ama muhtemelen o fiyatlara o bilgisayar daha makbuldü. Acelesi olan için güzel paylaşım olmuş ama acelesi olmayan bekleyebilir düşer yine. Teşekkürler
  7. K

🔥İndirim HP Ryzen 5 8 Gb 512 Gb - 10.249 TL

Geçenlerde yaklaşık aynı fiyatlara i5 12450h vardı. O daha mantıklı değil miydi?
  8. K

Trendyol kazı Kazan aktif

750/150 var mı başka özelden gönderebilir mi kullanmayacak olan?
  9. K

🔥İndirim TURKCELLLİLERE BAYRAMA ÖZEL 6GB

Kişiye özel. Bana vermedi.
  10. K

❌İndirim Bitti! Trendyol indirim kodu

Güncel kupon var mı?
  11. K

🔥İndirim Schafer Çaydanlık Takımı 🔥😱 457 TL

Paylaşım için teşekkürler fakat kaplamalı çaydanlık alınmaz...
  12. K

🔥İndirim Samsung S24+ 37.719 TL 🔥🔥

S24 kullanıyorum. Exynos işlemci ile ilgili herhangi bir problem yaşamadım.
  13. K

🔥İndirim Asperox 2.5 Lt Yüzey Temizleyici 68,90 TL

Bahar kokusu olan daha ucuz https://app.hb.biz/rbNicrZcF3Dy
  14. K

🔥İndirim Defacto İndirim Kuponu 🔥 1000/200 🔥2000/500 TL

Haber verdiğiniz için teşekkürler
  15. K

Öneri Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz

Japon aracında 150.000'e kadar kullanabilirsiniz eğer kolay satayım derseniz ama yok satmam derseniz 300.00leri görebilirsiniz buna ek olarak alacağınız aracın bakım çizelgesini indirip ağır bakımlarına göre de karar verebilirsiniz. Ben çok takılmam dediğim gibi atmosferik Japon aracında...
  16. K

Öneri Araba alırken nelere dikkat etmeliyiz

Aracın atmosferik ya da turbo motorlu olmasına, motor bloğunda kullanılan alaşımlara kadar etken bir aracın kullanım ömrü. Düz atmosferik motorlar daha uzun ömürlü oluyor. Japon araçları tavsiye edebilirim uzun ömürlülük konusunda. Honda City güncel kasası gayet güzel. Km konusuna 50-60.000...
  17. K

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

İndirime girmiş ama uzay teknolojisi değil sonuçta çok kompleks bir yapısı yok değinmek istediğim husus o
  18. K

❌İndirim Bitti! 🔥Dark Freezer X123 Rgb Fanlı Kule Tipi Soğutucu 474TL 🔥

Bu soğutucuların fiyatı indirimde dahi yalnızca bana mı yüksek geliyor
  19. K

🔥İndirim Spigen 30 Watt USB-C Şarj Aleti 289 TL 🔥

Samsung'da super hızlı şarj destekliyor mu?
  20. K

🔥İndirim Creative Aurvana Live SE kulak üstü kulaklık 316 TL

Ses kalitesi iyi hatta ürün fiyatına göre bedava. Referans kulaklıklara benzer bir karakteri var mid ve tiz odaklı. Bas olarak o kadar efektif değil. Ses karakterleri benzer olmasa da ses kalitesi neredeyse Koss Porta Pro'ya yakın. Bence ihtiyacı olanlar kaçırmasın.
Geri