Arama sonuçları: *

1. E

Patriot Viper RAM NASIL?

Patriot Viper Venom RGB PVVR564G600C30K 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 Gaming Ram (Bellek) Model bu
  2. E

Patriot Viper RAM NASIL?

Sizce patriot viper RAMler nasıl aranızda bir sorun yaşayanınız fln var mı?
  3. E

Pc toplayacağım çok bilgim yok

Sizin attığınız linkten değilde farklı bir yerden aynı fiyatlara aynı sistemi çıkarttım PC testide yapılacak yinede patriot alma mı dersiniz ?
  4. E

Forumlarda geziniyordum ve cl değerinin düşük olmasının iyi olduğunu söylemişler ama galiba bu 64 gb gibi değerlerde düşük cl bulmak zor anladığımca çok bir farkı olur mu ve ayrıyetten sizce hangi ram daha iyi olur?
  5. E

Kral buradaki ramda bir sıkıntı çıktıda bu olabilir mi ? Eğer olmazsa xpg veya kingston ne önerirsin ram olarak?
  6. E

İnce Hesap Güvenilir Mi?

Arkadaşlar İnce Hesaptan toplama bir PC dizicem. Şuan ki ülke ekonomimizide göz önüne alınca PC almak çokta kolay bir şey paramın boşa gitmesini istemiyorum. İnce Hesapta bir sorun vb. çıktığı oldu mu sizde acaba? Yada çıkar ise nasıl çözebiliriz?
  7. E

Teşekkürler çok yardımcı oldunuz. Şuana kadar en detaylı yardım eden sizdiniz :D
  8. E

Anladım teşekkürler. Son olarak pro art serisinin oyun performansı nasıl acaba sorun yaşar mıyım?
  9. E

Fantezik derken neyi kastettiniz tam olarak. Yani fiyat bakımından yüksek vb gibisinden mi?
  10. E

Oyun oynayacağım ve teknik çizim yapacağım.
  11. E

Toplama bir sistem toplayacağım max 125kya kadar bütçem var en iyi şekilde nasıl bir şey çıkarabiliriz
Geri