Arama sonuçları: *

1. P

Autoruns da cıkan no verifiedlar

arkadaşlar her gün tarama yapıyorum bugün arkadaşım autoruns üstünden bakalım dedi 2 tane not verified gördüm konumları. kendi dosyları ama içime bir sıkıntı çöktü bu ssd yi 6 ay önce aldım steam dışı google da güvenmediğim sitelere girmiyorum hiç bilen eden varsa yardım ederse sevinirim
  2. P

Rtx 2080 kaç watt psu ister?

Hocam psu uygulamalarında en düşük 800watt gösteriyor
  3. P

Knk islemci sorun değil de 4 tane ram 3 tane m.2 360m soğutma filan var güç zaten az gibi çoğu kişi gtx 1660 da bile güç anca yeter demisti.
  4. P

Enmisiniz hocam cevremde ki bilgisayarcılar sorun olur diyor
  5. P

Knk psu yetersiz kalırda beşlemez diye korkuyorum.
  6. P

Hocam anakart psu girişi yetersin ondan sordum bide yoksa suankinde kalcam 1749569523 Psu daha 1 yıllık hocam değiştirmek istemiyorum pek.
  7. P

Merhaba hocalarım iyi günler dilerim. Ekran kartını değiştirmeyi düşünüyorum ama psu ya güvenemiyorum yetmez diye. Kaç watt psu ister sistem beşlemeye yeter mi? İslemci:ryzen 7 7500f Anakart:msi b650 tomahawk Psu:msi mag a600dn
  8. P

Ekran kartı boyanır mi?

Knk uygun boya bulamadım bide termal macun suan elimde yok ikisini de alıyım yapcam 1749470146 Arka plate beni korkutuyor gerisi kolay bide boya bulamadım.
  9. P

Ekran kartı boyanır mi?

Hocam hangi boyaları kullandınız çok güzel durmus. 1749368975 Yarı yarıya var deniyimim kartın tek kastik kismi yapsak yoksa tamamen mi arkayı fa boyadam diye düşünüyorum
  10. P

Ekran kartı boyanır mi?

Knk zaten temizlik zamanı geldi ondan boyamak gibi bir düşüncem var. 1749367392 Arka blackplate boyanmaz diyorlar benim sıcaklık takıntım var daha artar diye korkuyorum bide elimde bütün malzemeler var sanaciyim.
  11. P

Ekran kartı boyanır mi?

Knk renk iyice gitmeye başladı ondan böyle düşündüm. 1749307942 Aekayı boyamaya gerek yok diyorlar ona karar veremedim düzgün yapabilirim bence tek sorun nereyi neyle boyucam.
  12. P

Ekran kartı boyanır mi?

Knk full zaten siyah ekran kartının renk pinini filan cıkardıydım ama bir değişiklik olsun diye boyamak istiyorum beyaz siyah.
  13. P

Ekran kartı boyanır mi?

Arkadaşlar iyi günler dilerim uzun zamandır ekran kartını beyaz boyamak istiyordum. Şu an ekran kartının bakım zamanı geldi geçiyor bayramdan sonra boş olduğum zaman bakımını yapacağım. Kasadaki her şey sıfır ekran kartı eski kaldı garanti konusunca endisilenmeye gerek yok. Aklıma tek takılan...
  14. P

İso ile uyunlu akıllı saat önerisi

Şey olarak diyorum bu yok şu yönü biraz geri dediğin yok mu hiç hocam?
  15. P

Hocam eksileri filan var mi beğenmediğin birseyi oldu mu?
  16. P

Farkındayım hocam suan hangisini alsam bilemedim se 2 nesil alabilirim ama watch 10 da uygun geldi bana se 10k watch 10 da 15k ikisi arasında kaldım 1745306142 Farkındayım hocam suan hangisini alsam bilemedim se 2 nesil alabilirim ama watch 10 da uygun geldi bana se 10k watch 10 da 15k ikisi...
  17. P

Hocam apple bakıyorum ama ciddi bir fiyat farkı var ondan öneri istedim.
  18. P

Hocam telefonla nasıl birsey yapıyorsan saatle de yapmam lazım benim suan çalıştığım yer çok sesli ve telefona bakacak kadar süremiz olmuyor.
  19. P

Hocam huawei gt 5 almayı düşündüm ilk ama tam uyumlu değil dediler .
  20. P

İyi günler hocalarım. Uzun süredir akıllı saat bakıyorum Samsung Watch 4 cıktığından beri kullanıyordum iPhone bir cihaza geçtiğini için. Saatı abime hediye ettim şu an işim gereksili sesli bir ortamdayım ,telefonu kullanamıyorum, sesi de açsam bile duymuyorum. Ondan dolayı bir saat almak...
Geri